I'm secretly in love with you

Voor alle verhalen over One Direction.

I'm secretly in love with you

Berichtdoor TessaStyles » 14 aug 2011, 16:23

Ik zuchtte diep en leunde achterover. Vanaf dit plekje had ik perfecte uitzicht op hém. Daar stond hij, in zijn strakke witte mouwloze shirt en een losse zwarte broek, hij speelde een potje voetbal. Ik strekte mijn benen uit en keek naar boven, de zon was heerlijk. Eigenlijk zou ik nu samen met de rest van mijn klas een potje voetbal moeten spelen, maar omdat ik zei dat ik misselijk was, mocht ik aan de kant blijven zitten. Altijd leuk, als je niet mee hoeft te doen. ik had een hekel aan gym. Kijk, als ik een potje voetbalde met mijn vriendinnen dan had ik de allergrootste lol, maar als ik in een team zat met die overfanatieke jongens uit mijn klas die zeuren als ik niet meedoe maar ook zeuren als ik wel meedoe en het verkeerd deed, was het al meteen een stuk sommer. En vanaf dit plekje had ik perfect uitzicht, op het veld naast ons was hij aan het voetballen. Híj rende achter de bal aan en speelde hem over naar een andere jongen, waarvan ik de naam niet wist, die hem toen weer naar hém toe speelde, waardoor híj scoorde. In mijn hoofd juichte ik voor hem. Hij haalde zijn hand door zijn haar en schudde met zijn hoofd, zijn haar zat zoals altijd gewoon perfect. Hij lachte en zijn stralende witte tanden verblindde mijn ogen. Nouja, zo wit waren ze nou ook weer niet, maar ze waren tenminste niet geel. Hij deed een soort van overwinningsdansje met de naamloze jongen en speelde daarna weer verder.
‘Tessaaa! Hallooo?’ ik zag een hand zwaaien voor mijn hoofd en keek verbaast omhoog, recht in het gezicht van Milou, een van mijn beste vriendinnen. ‘Ja, zeg het maar?’ zei ik. ‘Heb jij überhaupt wel geluisterd of heb je alleen maar gedroomd over je huwelijksreis met hem?’ zuchtte Milou. ‘Eigenlijk bedacht waar de grote bank moet gaan staan in ons huis.’ Zei ik quasi-serieus. Milou lachte. ‘Maar je hebt dus niet geluisterd over wat ik zei over Bas?’ vroeg Milou. Ik schudde mijn hoofd, ‘nope, maar je kan het nog wel een keertje vertellen als je wilt?’ Milou zuchtte en begon met het vertellen van haar verhaal over Bas, een jongen uit onze klas. Het was iets met dat hij uit zijn broek was gescheurd en hij een onderbroek met bananen erop droeg. Ik keek het veld op en zag net Bas weglopen richting de kleedkamer met een vriend van hem. Milou en ik lagen helemaal dubbel, omdat we moesten denken aan die ene keer dat Hannah uit haar broek was gescheurd. Hannah was mijn andere beste vriendin. Milou, Hannah en ik waren al sinds dat we heel klein waren beste vriendinnen.
Maar Hannah was dus ook een keer uit haar broek gescheurd, op school. Die avond ervoor bleef ze slapen bij haar (nu ex)vriendje en ze had een boxer van hem geleend. Dat was dus extra awkward omdat iedereen die boxer kon zien, die toch wel duidelijk een jongens printje had.

Terwijl Milou en ik nog helemaal dubbel lagen kwam Hannah aanhuppelen terwijl ze een soort raar dansje deed.
‘Woehoee mijn team heeft dit spel gewonnen!’ lachte ze en terwijl ze naar Milou wees zei ze nog: ‘en jullie team verloor! Oehoehoehoe!’
Milou en ik lagen nog steeds dubbel om het uit broek scheur verhaal en Hannah vroeg waarom we lachten. ‘Broekscheur’ ‘boxer van je ex’ en ‘Bas’ waren de enige woorden die we eruit kregen, maar Hannah begreep ons. ‘Nee jullie lachen toch niet nog steeds om die ene keer dat ik uit mijn broek scheurde. Okee eigenlijk was het wel grappig. Maar ook erg awkward!’ en ze lachte vrolijk met ons mee.
‘Zo mevrouw de Boer, jij bent te misselijk en te ziek om mee te doen met de gymles, maar je kunt wel lol hebben met je vriendinnetjes?’ hoorde ik ineens de stem van mijn gymleraar achter me. Ik draaide me om en stopte met lachen. Okee nu moest ik even een goed antwoord bedenken, maar Milou was me voor. ‘Maar meneer, Tessa moet lachen, anders wordt ze toch nooit beter. Als je vrolijk bent voel je je altijd ook lekkerder! dus daarom maken Hannah en ik haar aan het lachen.’ Zei ze. Hannah en ik knikten enthousiast mee, en ik deed nog een kuchje erna. Ik zag hem even denken en daarna op zijn horloge kijken. ‘Nouja, Milou, Hannah, doen jullie nog even mee met het eindspel en dan mogen jullie omkleden. Tessa ben jij nog steeds te ziek om mee te doen?’ dat laatste vroeg hij aan mij. ‘Hmm, welk spel is het?’
‘Een wedstrijdje wie het snelste kan rennen.’ Was het antwoord. Rennen, bah. ‘Nee ik ben te ziek, ik blijf liever hier nog even zitten.’ en naar hém blijven kijken, dacht ik erbij, maar dat zei ik maar niet. de gymleraar liep weer het veld op floot op zijn fluitje. Mijn ogen gingen weer naar hém toe, die nu heel sexy een halve fles water over zich heen gooide en de andere helft probeerde op te drinken. Verlekkerd bleef ik naar hem kijken totdat de les was afgelopen. Samen met Hannah en Milou liep ik naar de kleedkamers, waar ik nog even oogcontact had hém, tenminste, als ik me het maar niet had verbeeld.

‘Liseeet? Ben je thuis?’ riep ik door het huis heen. Liset was mijn tweeling zus. Ik kreeg geen antwoord terug. ‘JOEHOEE LIESBETH!’ schreeuwde ik nog een keer. Normaal zou Liset nu heel hard ‘TESKEES!’ terugroepen, maar aangezien ze dat niet deed was ze waarschijnlijk niet thuis. Okee gezellig alleen thuis vanmiddag, woehoee. Ik keek op de klok, het was drie uur. Ik liep naar de keuken en pakte wat te drinken en wat lekkers en verdween naar mijn kamer om op de computer te gaan. Eigenlijk was elke dag bij mij hetzelfde. Eerst naar school, daarna thuis op de computer, dan eten, dan weer op de computer en dan tv kijken. En tja, ergens daar tussen moest ook nog huiswerk gemaakt worden, maar dat stelde ik vaak uit tot de volgende dag. Ik bedacht me ineens dat we morgen ons rapport zouden krijgen. Oeps, mijn vader wilde altijd dat ik 10en haal, maarja dat doe ik nooit. Na een tijdje verveeld op internet zitten kwam Liset mijn kamer binnen. ‘Teskeesiee!’ riep ze vrolijk. ‘Liesbeth!’ zei ik terug en we lachten. ‘Ik verveel me!’ zeurde ik. ‘Ja ik ook!’
‘Laten we wat gaan doen dan?’ stelde ik voor, maar ik kon niet bedenken wat.
‘Wat dan? Kleien met de play-doy?’ zei Liset wenkbrauwwiebelend. ‘Haha, achja waarom niet?’ ik haalde mijn schouders op en liep met Liset naar beneden, waar we een paar potjes play-doh van ons broertje stalen en een soort ijsmachine waarmee je klei ijsjes kon maken uit de kast pakten en leuke vormpjes gingen kleien.

‘Gaan zij ook allemaal naar het strand?’ ik wees naar een groepje jongens, híj stond er ook tussen. Samen met Milou, Hannah, Liset en Nicole zat ik op een muurtje ergens vlak bij het strand. Nicole was de beste vriendin van Liset en ook een hele goede vriendin van mij. ‘Volgens mij wel, laten wij zo ook gaan.’ Beantwoordde Nicole mijn vraag. We zouden met zijn vijven naar het strand gaan omdat we al vroeg uit waren. ‘Ja kom!’ Liset sprong van het muurtje af en pakte haar fiets, wij volgden haar voorbeeld. Met z’n vijven fietsten we naar het strand, waar we een goed plekje uitzochten met perfecte uitzicht op het groepje jongens van onze school.
‘Oeeh in zwembroek ziet hij er nog beter uit!’ lachte ik. Alleen Liset, Milou, Hannah en Nicole wisten dat ik verliefd was op Louis. Ik wist zeker dat wanneer ik het aan anderen ging vertellen dat dan de hele school het in no-time zou weten, en dat leek me niet echt handig.
Ik trok mijn jurkje uit en plofte neer op mijn handoek. ‘Hannah wil je m’n rug ff insmeren?’ vroeg ik. Hannah zuchtte, ‘kan je je toekomstige echtgenoot niet even vragen dat te doen?’ zei ze, maar toch pakte ze de zonnebrand. Nicole en Liset stonden op. ‘Wij gaan wel even vragen of een van hun interesse heeft om jou rug in te smeren Teskees’ zei Liset terwijl ze richting het groepje jongens liep waar híj ook bij zat. Ik kon niet horen wat ze zei, maar de jongens moesten heel hard lachen en Louis en Stan stonden op en liepen onze kant op, ik voelde dat ik rood werd. ‘Hey!’ zei Louis terwijl hij een wenkbrauwiebel deed. Stan lachte. ‘Dus, jij hebt iemand nodig die je rug insmeert?’ vroeg Stan lachend. Iedereen moest lachen, behalve ik.
‘Ja, volgens hun’ ik wee naar Liset, Nicole, Hannah en Milou, ‘wel.’
‘Ach, ik heb hele goede handjes dus ik kan je ruggetje wel even insmeren hoor! Wees maar gerust.’ Hij pakte de zonnebrand en ging op mijn kont zitten en smeerde mijn rug ik. Ik deed snel een schietgebedje dat hij daar nog heel lang bleef zitten.

De volgende dag op school leek het alsof Louis naar mij lachte, of dat had ik me verbeeld. ‘Haha zag je Louis kijken naar Tessa, haha’ lachten Liset en Hannah. Okee, hij lachte dus wel naar mij, yeah! Ik lachte maar een beetje stom terwijl Liset en Hannah helemaal dubbel lagen. Maarja, aangezien Hannah’s lach zo verschrikkelijk aanstekelijk is, lag ik snel ook al helemaal dubbel. Iedereen keek ons een beetje raar aan, maarja, dat doen ze altijd al eigenlijk.
‘Hé, kijk! Er zijn audities voor de schoolmusical!’ Hannah wees enthousiast naar een poster met daar groot op: KOM AUDITIE DOEN VOOR DE SCHOOLMUSICAL GREASE!
‘Oeeh cool!’ zei Liset.
‘Hahaha ga je meedoen?’ vroeg Hannah aan Liset, die meteen hevig nee schudde met haar hoofd. ‘Zie je mij al staan zingen daar op dat podium?’ ze deed en dom dansje en zong daarbij ‘Tell me more, tell me more!’. Weer lagen we helemaal dubbel, net terwijl Louis en Stan aankwamen lopen. ‘Wat is er zo grappig?’ vroeg Stan. ‘Haha, nihiks, de schoolmusical!’ lachte ik terwijl ik naar de poster keek. Wow ik praatte met Louis? Dat is echt KEIgaaf!
‘Wow vet grease! Ik ga zeker auditie doen!’ Louis deed zijn versie van tell me more, en het klonk eigenlijk best wel goed. Wat nou als Louis en ik samen de hoofdrol kregen, oh dat zou echt geweldig zijn!

Helemaal shakend op mijn benen stond ik te wachten totdat ik op mocht. Okee, als ik nu al zo zenuwachtig was terwijl er maar ongeveer 10 mensen naar mij zouden kijken, hoe zenuwachtig zou ik dan zijn als ik de uitgekozen wordt voor de musical en dan voor tienduizendmiljoenen mensen zou moeten optreden. Er kwam een man naar me toe gelopen.
‘Je mag op, ga maar.’ Hij duwde me naar voren. Ik keek nog snel even naar achter, Hannah en Milou wensten me nog snel succes en Louis stak zijn duim op. Met een zelfverzekerd gevoel liep ik het podium op. Ik moest samen met twee andere meisjes een klein stukje acteren en daarna moest ik een stukje zingen. Ik zag de ‘jury’(gewoon een paar leraren die verder niets te doen hebben) geen ‘zij-is-echt-heel-slecht-blikken’ met elkaar wisselen, en volgens mij ging het best wel goed. Met een big smile kwam ik het podium weer aflopen en meteen vielen Milou en Hannah mij om de hals. ‘Je deed het zo goed!’ zei Milou terwijl ze me knuffelde. ‘Als jij de hoofdrol niet krijgt weet ik het ook niet hoor!’ lachte Hannah.
Louis kwam ook op ons aflopen. ‘Je was echt heel goed, nu moet ik. Wens me succes!’ hij sloeg me op mijn schouder en keek me met zijn –oogverblindende- lach aan. ik lachte terug, ‘dankje! Jij heel veel succes ook!’ ik stak mijn twee duimen naar hem op en liep de andere kant op, zodat ik zijn auditie kon zien. Hij deed het geweldig, écht heel erg goed!
Toen hij ging zingen werd het alleen maar beter, zijn stem was zo lief. Ik keek even naar de jury, en aan hun blikken te zien vonden ze het ook heel erg goed. Louis kreeg zeker weten de hoofdrol, aangezien er niet zoveel jongens auditie deden. En degene die wél auditie deden, waren helemaal niet zo goed. ja, ik wist het zeker, Louis kreeg de hoofdrol. Maar ik vast niet, ik was eigenlijk helemaal niet zo goed. tenminste, dat vond ik zelf. Mijn stem is niet de aller mooiste en ik heb ook nooit toneellessen ofso gehad. Toch hoopte ik stiekem dat Louis en ik samen de hoofdrollen kregen.

Ik zag een bom van mensen voor het roosterbord staan, waar altijd dingen op hangen. ‘Waarom staan daar zoveel mensen?’ vroeg ik aan Liset, die haar schouders ophaalde.
Precies op hetzelfde moment hoorde ik Hannah heel hard schreeuwen: ‘ZE HEEFT DE HOOFDROL!’ Ze draaide zich en toen ze ons zag staan rende ze meteen op ons af. ‘TESSA JE HEBT DE ROL VAN SANDY!’ ze sprong half op me om me te omhelzen en was enthousiast aan het gillen. ‘Echt waar? Woeehoee!’ we deden een soort van dansje totdat Milou aan kwam lopen. Ze ging meedansen. Na een tijdje stopte ze. ‘Waarom dansen we eigenlijk?’ vroeg Milou. Liset, Hannah en ik schoten in de lach. ‘Tessa heeft de rol van Sandy gekregen in de musical!’ legde Liset uit. Ook Milou begon helemaal te gillen en enthousiast te springen. ‘Ik zei toch dat je hem zou krijgen!’
Ik liep naar het bord toe, om te kijken wie de andere rollen hadden gekregen. Oh my Harry Louis! Louis had de rol van Danny gekregen! Dat betekende dus dat wij samen de hoofdrol speelden. Ik bedacht in mijn hoofd hoe het zou gaan, we zouden samen moeten dansen, zingen, en natuurlijk de filmkus! Dit was echt een droom die uitkwam.
‘Hallo, aarde aan Tessa?’ Milou zwaaide met haar hand voor mijn ogen, ik keek haar vragend aan. ‘Ik vroeg je iets,’ zei ze, ‘ga je nog antwoord geven of niet?’
Vroeg ze iets? ‘Oh sorry, wat vroeg je?’ vragend keek ik haar aan. ‘Welk vak hebben we nu?’
Vroeg Milou. Ik dacht even na, volgens mij biologie, of aardrijkskunde? Ik wilde net gaan antwoorden maar Hannah was me voor. ‘We hebben eerst aardrijkskunde en daarna biologie.’
Ik was zo blij dat ik bij Milou en Hannah in de klas zat, maar volgend jaar zouden we waarschijnlijk niet alle lessen met elkaar hebben, ik vroeg me af hoe dat zou zijn. Meestal zaten we met z’n drieën achterin het lokaal, maar meestal vonden leraren ons te druk of te lacherig en dan werden we uit elkaar gehaald. Of dan moest een iemand helemaal vooraan gaan zitten naast een stom kind uit onze klas. Meestal was diegene Hannah, omdat ze echt overal om lacht. Nouja, dat doe ik ook, maar dan iets minder luidruchtig. En als Hannah lacht, lacht meteen de hele klas mee. De bel ging en we zeiden Liset en Nicole gedag, die niet bij ons in de klas zaten, en liepen naar het aardrijkskunde lokaal. Ik zag onze lerares een liedje zingen, okee ze was dus vrolijk. ‘Haha ze is vrolijk! Dat komt ook niet vaak voor.’ Zei Milou terwijl ze achteraan in de klas ging zitten, ik kwam naast haar zitten en Hannah kwam naast mij zitten. De les begon en het ging over allemaal saaie dingen die ik meteen alweer vergat. Terwijl we eigenlijk moesten kijken naar een saaie film, tekende ik hartjes met Louis en Tessa ernaast in mijn schrift. Milou tekende er onze hoofden bij en Hannah bedacht hoe onze kinderen eruit zagen. En zo werd mijn schrift elke week voller en voller, maar niet met aantekeningen over de les. We tekenden altijd rare poppetjes in de les. Vorig jaar had onze leraar van wiskunde onze schriften afgepakt en alle tekeningetjes ingescand en groot op het smartboard in de klas laten zien, gelukkig zaten er geen gemene tekeningen van stomme kinderen in. Die stonden in onze geschiedenis schriften.

‘Tessa, wacht even!’ hoorde ik iemand – nouja, aan de stem te horen was het louis- achter me roepen. Ik stopte met fietsen en keek achterom, en ja hoor het was Louis. Waarom riep hij mij? Ik was net op weg naar huis na de eerste repetitie voor de musical, en fietste dus alleen. Louis was inmiddels naast mij komen staan en terwijl hij tegen me praatte kreeg ik een raar kriebelend gevoel in mijn buik. ‘Waar moet je heen? Misschien kunnen we samen fietsen?’ Louis keek me vragend aan, wat er echt heel erg lief uit zag. Ik glimlachte naar hem en vertelde waar ik woonde, vlak bij hem. Ik ben al miljoenen keren langs zijn huis gefietst, en als hij dan keek fietste ik heel snel weer weg. Hij woonde 3 straten achter mij. ‘Oh dat is best dicht bij mij! Grappig.’ Reageerde hij. Ik stapte weer op, ‘laten we maar eens gaan fietsen!’
We stonden op en begonnen te fietsen. ‘Heb je al eens eerder geacteerd?’ vroeg Louis op een gegeven moment.
Oh nee, hij vond me toch niet slecht acteren of zo of heel onprofessioneel? Ik schudde mijn hoofd, ‘nee, eigenlijk niet.’
‘Echt niet? je bent echt heel erg goed!’ lachte Louis, ik lachte terug. ‘Vind je?’ Louis knikte, ‘dankjewel!’ zei ik terwijl ik een beetje stom lachte. Okee, een maand geleden had ik nog nooit met Louis gepraat, en speel ik samen met hem de hoofdrol in de musical en fietsen we samen naar huis.
‘Jij wel dan?’ vroeg ik aan Louis. Hij knikte, maar ik kon er niet uit maken of het een ‘ja’ of een ‘nee’ knik was. ‘Niet echt, op de basisschool zat ik bij de toneelclub ofzo, maar dat was niet echt ‘profecioneel’ enzo.’ Hij terwijl hij dat zei maakte hij aanhalingstekens met zijn vingers, waarbij hij bijna van zijn fiets afviel op mij. Maar gelukkig kon hij de val nog net op tijd tegen houden. Nouja gelukkig, ik had zou het niet erg vinden als Louis op mij viel.
Louis maakte nog een paar supergrappige grappen, waardoor ik helemaal dubbel lag en niet verder kon fietsen. Lachend stapte ik af en ik ging ik op de grond liggen terwijl ik heel hard lachte. ‘Whaha weet je zeker dat het goed gaat Tessa?’ Louis kwam lachend naast me zitten en ik probeerde te stoppen met lachen, maar dat wilde niet echt lukken. Het werkte ook niet echt mee dat Louis steeds grappiger begon te doen waardoor ik nog meer moest lachen. Pas na een half uur kon ik weer normaal op staan. ‘Ik denk dat ik nu wel naar huis moet gaan, we gaan vast zo eten.’ vertelde ik Louis, en ik zag hem sip terug kijken, het zag er echt heel schattig uit. ‘Ja, ik ook.’ Zei hij terug terwijl hij mijn fiets oppakte en aan mij gaf als een echte gentle men. Daarna pakte hij zijn eigen fiets op en fietsten we nog een klein stukje samen totdat we allebei de andere kant op moesten. ‘Doeeei Louis!’ ik zwaaide naar hem en hij zwaaide terug, ‘daaaaag Tessa!’
Met een big smile op mijn gezicht liep ik ons huis binnen, Liset keek me vragend aan.
‘Waar kom jij vandaan én waarom kijk je zo blij?’
Met een zucht plofte ik op de bank neer en pakte een hand snoep uit de snoeptrommel die naast Liset stond. ‘Louis.’ Was het enige wat ik kon zegen. Liset keek me weer vragend aan. ‘Wat is er met Louis? Wat hebben jullie gedaan? Wat heeft hij gezegd? Vertel teskees!’ Liset schudde me heen en weer, waardoor ik bijna stikte in mijn snoepjes.
‘Okee, we hadden dus musical repetitie, wat echt super was! Maar iedereen is wel heel goed, ik weet niet of ik dat ook ben. Maarja, toen het klaar was wilde ik naar huis fietsen, maar toen ik net het schoolplein afreed, riep iemand mij. En dat was dus Louis, die vroeg waar ik woonde en of we samen konden fietsen. Nouja ik zei natuurlijk ja en toen fietsten we samen,’ ik hield even een korte pauze in mijn gepraat en liet Liset dingen zeggen als: ‘Ah!’ of ‘lief!’ of ‘oeeeh’, terwijl ik nog wat snoepjes in mijn mond stopte. ‘Hij was echt zo grappig,’ ging ik verder, ‘en ik moest de hele tijd lachen om van die stomme dingen, dus toen stopten we even met fietsen om in het gras te liggen lachen, en toen ineens was het hele laat en moesten we allebei naar huis.’ Eindigde ik mijn verhaal. ‘Waar is mamskees eigenlijk?’ vroeg ik terwijl ik zoekend het huis door keek. ‘Die is op haar werk ofzo? Denk ik.’ Beantwoordde Liset mijn vraag.
‘Ik heb honger!’ zei ik terwijl ik op stond en naar de keuken liep. ‘Wat hebben we nog allemaal voor eten?’ zoekend keek ik in de kast en of er nog wat eten was, en ik vond een zak chips. ‘Niet alles op eten hè, anders gaat mama zeuren.’ Ik zuchte en pakte de telefoon om Hannah en Milou te gaan bellen over mijn Louis avontuur.

Terwijl ik mezelf helemaal vol at met chips pakte ik mijn wiskunde boek en keek in mijn agenda wat we moesten maken, maar dat had ik dus blijkbaar niet opgeschreven. Snel smste ik Milou met de vraag wat we moesten maken, en meteen smste ze terug.
‘Jemig! Hoe kan ik nou weer zoveel maken? Alsof ik geen sociaal leven heb ofzo.’ Schreeuwde ik tegen mijn boek, waardoor Liset me raar aankeek. Ik lag languit op de bank omdat ik geen zin had om boven te gaan zitten. Ik negeerde lisets rare blikken en zocht in het boek naar de opgaven die ik moest maken.
‘No I lost the game!’ riep ik uit terwijl ik las over ‘een spel’ die ze speelden. Liset herhaalde wat ik zei, die had dus ook verloren. Ik richtte me weer op mijn werk, maar na een paar minuten werd ik weer verstoord, want ik de volgende opgave stond iets over Louis. ‘Weetje, dit heeft echt helemaal geen zin!’ zei ik terwijl ik mijn wiskunde boek dichtklapte en languit voor de tv ging liggen.
‘Haha, je maakt het maar niet, zoals altijd?’ lachte Liset.
Ik knikte, ‘ja ik heb echt geen zin in school nu.’ Ik rolde me om zodat ik op mijn rug lag en sloot mijn ogen en stelde me voor hoe Louis mij zou zoenen tijdens de musical, voor een zaal vol met mensen, oh dat was geweldig!

‘Tessa! Het is al half 8! Moet je niet eens naar school?’ roept mijn moeder, ik werp een blik op mijn wekker en zie dat het inderdaad half 8 is. Maar dan bedenk ik eerste twee uur vrij heb. Jeetje, moet mijn moeder me dan weer zo vroeg wakker maken?
‘Ik heb eerste twee uur vrijhij!’ schreeuw ik terug. ik draai me om en probeer weer verder te gaan met mijn droom over Louis, wat mislukt. Voordat mijn moeder me wakker maakte droomde ik over de bruiloft van Louis en van mij. Ik droeg een supermooie witte jurk en op de taart stonden onze hoofden. Er waren superlieve bruidsmeisjes die een heel mooi boeket vasthielden en in de zaal zaten allemaal mensen naar ons te kijken, te wachten op de zoen. Maarja, net toen Louis mij wilde kussen begon mijn moeder te schreeuwen. Ik mompelde nog iets als ‘dankje voor het verpesten van mijn droom’ en viel toen weer in slaap, maar droomde over een dikke hond en niet over Louis, jammer.

‘Hee Tessa!’ ik draaide me om en zag Louis enthousiast zwaaien en lachen. Ik zwaaide en lachte terug terwijl ik zijn kant op liep. ‘Hooii! Moet jij ook wachten?’ vroeg ik toen ik bij hem aangekomen was. De repetities voor de schoolmusical waren pas om drie uur, het was nu kwart over 2 en ik was eigenlijk al uit, maar om nou voor drie kwartier naar huis te gaan en weer terug vond ik ook een beetje onzin, en Louis zo te zien ook aangezien hij knikte, ‘ja, ik was een half uur geleden al uit eigenlijk, dus ik wacht hier al een tijdje.’ Lachte hij, ik lachte een beetje zenuwachtig terug. ‘We kunnen samen wachten, als jij dat leuk vindt?’ vroeg hij daarna, waarna ik enthousiast knikte en lachte. ‘Haha ja is goed! Wat gaan we doen?’
Ik keek naar buiten, de zon scheen nog steeds. Hij scheen nu al een paar weken, en het was heerlijk. Het leek alsof Louis mijn gedachte kon lezen, want hij zei: ‘Zullen we naar buiten gaan?’ hij keek me aan met een schattige-maar-toch-onschuldige-blik, waardoor ik gewoon een big smile op mijn gezicht kreeg. ‘Ja!’ zei ik, nog steeds lachend.
We liepen naar buiten, waar ik meteen op het gras neerplofte en mijn zonnebril uit mijn tas pakte en op deed. Louis plofte naast me neer en ging languit liggen, ik deed hetzelfde.
Ik sloot mijn ogen en genoot van de zon, die ik op mijn wangen voelde branden. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat Louis glimlachend naar mij keek, waarschijnlijk wist hij niet dat ik hem zag. Ik voelde een kriebel in mijn buik en sloot mijn ogen weer. Zo bleven we een tijdje liggen, totdat Louis ineens mijn hand pakte. Weer schoot er een kriebel door mijn buik en de glimlach op mijn gezicht werd groter en groter. Ik pakte zijn hand ook vast en kneep er zachtjes in. Nog steeds was het niet te geloven, vond Louis Tomlinson, de jongen waar ik al superlang stiekem verliefd op was, mij, Tessa de Boer, leuk? Nee, dat kon echt niet waar zijn, echt niet. Alleen begon ik daar wel aan te twijfelen toen ik Louis hand over mijn haar voelde strijken.
‘Weetje welke scene we gaan oefenen zo?’ fluisterde hij in mijn oor. Ik deed mijn zonnebril af om hem vragend aan te kijken.
‘De scene waarin Danny en Sandy dit doen,’ zei hij, voordat hij zijn lippen op de mijne drukte voor een zoen.

Wat, zoende Louis mij nou? Of was dit een droom? ‘Knijp me,’ zei ik, per ongeluk hardop. Louis keek me vragend aan. ‘Waarom zou ik je knijpen?’
Oh, ik kon mezelf wel voor m’n kop slaan. ‘Nee laat maar.’ Zei ik en ik maakte er een laat-maar-zitten-gebaar met mijn arm bij. Hij trok zijn wenkbrauwen op en boog weer naar voren om mij weer te zoenen. Na een tijdje gezoend te hebben liet ik mezelf achterover vallen en ging half op Louis in het gras liggen en pakte mijn mobiel om te kijken hoelaat het was.
‘Shit, het is al drie uur geweest!’ ik sprong meteen op, en Louis deed me na en lachte.
‘Lach je me nou uit?’ ik keek hem quasi-teleurgesteld aan, waardoor Louis nog meer moest lachen waarschijnlijk. ‘Haha nee hoor!’ hij woelde door mijn haren en pakte mijn hand, samen liepen we de school binnen naar de aula.
‘Zo, jullie twee dachten, ach wij spelen toch de hoofdrol in de musical, dus dan kunnen we ook maar even een kwartiertje later komen?’ meneer Steen keek ons boos aan.
‘Sorry meneer, het is mijn schuld. Maar we waren aan het oefenen! Echt waar!’ ah wat lief, Louis nam de schuld op zich. Ik kneep zachtjes in zijn hand en hij kneep terug.
‘Oefenen, ja ja. Nou ga snel zitten ik was net nog wat uitleg aan het geven!’ meneer Steen wees naar twee stoelen waar wij moesten zitten, en als twee brave kindjes gingen we erop zitten. Meneer Steen begon wat uit te leggen over de kleding die we moesten dragen en we kregen allemaal een paar setjes kleding die we moesten dragen. Ik kreeg een blauwe jurk met witte stippen en een wijde rok, waardoor ik en een paar andere meiden helemaal dubbel lagen.
Ik keek even nar Louis, hij zag er echt heel sexy uit in dat leren jack, die hij aan moest voor zijn rol als Danny. Ik wierp nog snel een kushandje naar hem voordat meneer Steen riep dat we scene 10 gingen oefenen, de zoenscene van Louis en van mij. Nou dit hadden we net nog geoefend, dus het moest wel goed gaan. Jammer genoeg kwam er eerst een hoop gepraat, een liedje en dan nog een hoop gepraat. Maar toen was het eindelijk toch zo ver, Louis zou eerst een soort dans met mij moeten doen, en daarna zou hij me zoenen. Ik zag hem op mij aflopen, en hij pakte me vast, deed een paar danspassen, leunde naar voren en drukte zijn lippen op de mijne. Ik hoorde een paar mensen joelen en klappen en met een big smile haalde ik mijn lippen weer van die van Louis af. Ik keek hem aan met een ondeugende blik en hij lachte. Daarna keek ik naar meneer Steen die zijn duimen op stak naar mij.
‘Dat was pas een zoenscene met passie! Heel goed gedaan allemaal. Ga maar weer omkleden enzo.’ Hij klapte in zijn handen.
Nog steeds met een big smile op mijn gezicht liep ik het podium af en pakte ik mijn mobiel, meteen smste ik Milou, Hannah en Liset over mijn zoen met Louis. Daarna kleedde ik me om en liep ik naar mijn kluisje, waar Louis tegen aangeleund stond. Ik vroeg me af hoe hij wist waar mijn kluisje was. Natuurlijk wist ik dat wel van hem, maar dat was omdat ik hem al een tijdje stalkte. ‘Hee,’ zei hij met een lach op zijn gezicht. Ik voelde dat mijn mondhoeken nog steeds omhoog gekruld waren. ‘Hoi.’
Ik pakte een paar boeken uit mijn kluis en propte ze met veel moeite in mijn tas, pakte mijn jas en gooide mijn kluisje weer dicht. Ik probeerde mijn jas in mijn tas te proppen, want het was te warm om die aan te trekken. Maar die poging mislukte. Louis pakte met zijn ene hand mijn jas vast en met zijn andere hand pakte hij mijn hand. Zonder verder nog iets te zeggen liepen we de school uit, terwijl Louis zachtjes een liedje uit de musical zong. Ik vroeg me af of hij wist dat hij hardop zong, maar pas na een tijdje kwam ik erachter dat ik ook meezong.

‘Wat ben jij vrolijk?’ mijn moeder keek me raar aan toen ik door het huis heen danste terwijl ik een vrolijk liedje zong. Ik lachte, ‘ja ik ben vrolijk ja!’ riep ik door het hele huis.
Mijn moeder keek me nog vreemder aan en nu ook begon mijn broertje Stefan en zijn vriendje me vreemd aan te kijken. Nouja, die vriendjes van Stefan vonden ons altijd al vreemd, wij dansten altijd door het huis, of deden andere rare dingen. Achja, raarheid zat bij ons in het gezin. Terwijl ik mijn jas aan de kapstok hing, voelde ik een briefje in mijn zak.
Ik vouwde het open, er stond een telefoonnummer op met daaronder xxLouis. Ik maakte een soort van vreemd sprongetje en rende met mijn tas naar boven. Meteen smste ik Louis:

Louiss! Haha stiekem jou nummer in mijn jaszak stoppen? Je bent echt master! Ik vond het echt superleuk vandaag, tijdens het ‘oefenen’ van onze zoenscene :$. xxTessa

Ik twijfelde nog even voordat ik op verzenden klikte, stond het niet stom om hem meteen te smsen? Nouja, weetje, ik doe het gewoon dacht ik terwijl ik het smsje verzond en de smsjes van Hannah en Milou las.

OMG TES ECHT WAAR? Wow hoe zoende hij? Vast heel zwoel en romantisch hahahaha. Ben zo blij voor je! Hebben jullie nu officieel iets? Xx

ECHT?! Ohmy wat romantisch! Vertel me zo alle details maar! Ben er over een kwartiertje. Xxxx

De eerste was van Milou, de tweede van Hannah. Die zou hier straks heen komen voor een werkstuk dat we moesten maken voor economie. Pff, alsof ik me daar nu op zou kunnen concerteren! ik hield mijn mobiel nog steeds vast en wachtte ongeduldig op een smsje teru van Louis. Het leek wel eeuwen te duren, maar eindelijk kreeg ik toch iets terug.

Haha ja, ik ben toch ook master! Wbw. Zin om zaterdag wat leuks te gaan doen voor de voorstelling? Xxxx

Ik liet me achterover op het bed vallen en gilde, zo hard als ik kon. Hysterisch kwam mijn moeder naar boven rennen met de vraag of er niemand dood was.
‘Nee, mam ieder leeft nog!’ zei ik terwijl ik mijn moeder betrok bij mijn dansje, ze keek vreemd aan en net terwijl ze wilde vragen waarom ik zo raar deed ging de bel.
‘Oh dat is vast Hannah!’ zei ik terwijl ik de trap afsprong. Ik gooide de deur open – nog steeds dansend- en vloog Hannah om de hals. ‘Kijkkijkkijkkijk!’ ik duwde het smsje onder haar neus, lachend pakte ze mijn mobiel af. ‘Ook hoi,’ zei ze en begon het smsje te lezen, ‘OMG hij wil een date met je!’ gilde Hannah. Waarschijnlijk had mijn moeder dat gehoord want ze kwam de gang inlopen en keek me verbaast aan. ‘Wie wil een date met je?’ vroeg ze, waarna ze zich richtte op Hannah en haar gedag zei, ‘die jongen waar je het met Liset altijd over hebt? Hoe heet hij ookalweer, Louis?’
Ik knikte, ‘ja Louis ja! Kijk dan!’ ik pakte mijn mobiel weer terug van Hannah en duwde hem nu onder mijn moeders neus, die meteen geïnteresseerd begon te lezen.
‘Oh wat leuk tes!! Je kan hem ook vragen hier te komen eten!’ stelde mijn moeder voor. ‘Ja,’ begon ik, ‘dat zie ik nog wel.’ Okee hij gaat hier dus echt niet eten, dan rent hij gillend het huis uit. ‘Kom Han we gaan naar boven!’ ik trok Hannah mee naar mijn kamer, waar we aan ons werkstuk begonnen. Ik kon me niet concentreren, en dacht de hele tijd aan Louis.
Ineens bedacht ik me dat ik helemaal was vergeten iets terug te sturen. Meteen pakte ik mijn mobiel en verzond ik een sms.

HeeLouis! Oh dat lijkt me echt superleuk! Wat gaan we doen? xx

‘Oh Tessa, weet je zeker dat je hem niet vraagt hier te komen eten? Hij is altijd welkom hè! Oh ik be zo trots op je!’ zei mij moeder terwijl ze me heen en weer schudde. ‘Ja ja mam! Laat me nu maar weer los, straks komt Louis en dan vindt hij me vreemd ofzo!’
Ik hoorde Liset hard lachen en keek haar boos aan. Snel keek ik nog op de klok, het was bijna 2 uur, Louis zou hier om twee uur zijn. Nog snel checkte ik mijn hoofd en haar in de spiegel, het zat best goed. De bel ik ging ik haalde diep adem, daar was hij waarschijnlijk. Nog snel checkte ik of ik alles in mijn tas had zitten, mobiel, oogpotlood, maskara, m’n beurs, flesje water, deo, mijn lipsmacker met cola cherry smaak, spiegeltje en nog veel meer troep.
‘Ik kom al!’ riep ik naar de deur, en met mijn hart kloppend in mijn keel opende ik de deur.
‘Heee,’ zei ik, maar toen zag ik dat het Louis niet was die voor de deur stond, maar de buurman, ‘oh, ehm hoi.’ Oh shit awkward!
De buurman keek me raar aan en vroeg: ‘Ja, is je moeder thuis? Ik kom de kruiwagen lenen.’
‘Oh, ja die staat daar ergens,’ zei k terwijl ik onduidelijk wees naar een plek waar de kruiwagen zou moeten staan. De buurman knikte en liep weer weg, en vanaf de hoek van de straat zag ik Louis aan komen lopen.
Shit, nu dacht hij waarschijnlijk dat ik hier de hele tijd heb staan wachten of zo! Louis keek me aan met zijn oogverblindende smile en zwaaide vrolijk.
‘Mam! Ik ga, doei!’ schreeuwde ik snel naar binnen. ‘Oh is Louis er al?’ Mijn moeder kwam nu ook in de deuropening staan en begon als een gek te zwaaien naar Louis.
‘Hoi, jij bent vast Louis! Ik ben Aafke, de moeder van Tessa,’ zei mijn moeder terwijl ze Louis, die inmiddels bij ons huis aan was gekomen, een hand gaf.
Louis lachte en schudde mijn moeders hand, ‘ja, ik ben Louis ja. Leuk u te onmoeten!’
Okee, nu was het wel weer genoeg geweest. Mam ga maar weer naar binnen voordat je gênante dingen gaat zeggen enzo.
‘Ja, eh, nou wij gaan. Doei mam! Ik zie je later wel weer of zo.’ Snel gaf ik mijn moeder een kus en wilde het huis uit lopen. Maar nee hoor, mijn moeder hield me tegen.
‘Oh, nou heel veel plezier samen. Doe voorzichtig hè en ik zie wel wanneer je thuiskomt. Louis mag altijd blijven eten, dat weet je toch? Hartstikke gezellig!’ zei ze, terwijl ze door mijn haar heen woelde. Dankje mam, nu zat mijn haar lelijk. Nouja, dat zat het hiervoor waarschijnlijk ook al, maar om het nou erger te maken? Nee. Liever niet.
Ik hoorde Louis hard lachen en keek mijn moeder geïrriteerd aan. ‘Ja mam, dat weet ik. Je ziet ons wel weer verschijnen. Doeeei!’
Ik pakte Louis’ arm beet en trok hem de deur opening uit. Hij vond me vast een loser omdat mijn moeder zo vreemd deed.
‘Haha jou moeder is echt heel grappig!’ lachte Louis. Grappig? Ja, soms was ze heel grappig. Mijn moeder was echt zo’n mens dat 24/7 gek deed en lachte, heel gezellig allemaal, maar niet als je (toekomstige)vriendje er is. Dan was het alleen maar gênant, heel gênant.

‘Louis waar gaan we nou heeeeen?’ zeurde ik. We liepen nu al een tijdje en Louis wilde niet zeggen waar we heen gingen. Niet dat ik het erg vond om naast Louis hand in hand over straat te lopen, zeker niet.
‘Ik zeg niks!’ lachte Louis. Ik keek hem quasi-verdrietig aan, maar schoot toen in de lach. ‘Je ziet het wel.’ En daarna hield hij zijn mond erover en praatten we over wat stomme dingen.

‘Oh Grease! Louis wat leuk!’ riep ik enthousiast toen de titel van de film in beeld kwam. Louis had me meegenomen maar een hele oude bioscoop, ik wist helemaal niet dat deze bioscoop bestond. Ik had de film Grease al een paar honderd keer gezien, maar nog nooit samen met Louis. Ik gaf hem een knuffel en een zoen op zijn wang. ‘Dankjewel!’
Okee, nu moest ik goed opletten op hoe Sandy alles deed, aangezien ik dat vanavond op het podium precies na moest doen. Ineens werd ik heel zenuwachtig. Over een paar uur moest ik een heel toneelstuk gaan opvoeren voor weet ik veel hoeveel mensen.
‘Is er iets?’ vroeg Louis, alsof hij mijn gedachte kon lezen. ‘Nee niks,’ zei ik, ‘nouja, ik ben gewoon zenuwachtig voor vanavond.’
Ik zag Louis even wit wegtrekken, maar toen glimlachte hij en kuste hij me. ‘Nou, we gaan gewoon eerst even lekker kijken nu. En toen begon de film. De hele tijd hield Louis mijn hand vast en mijn hoofd had ik inmiddels op zijn schouder gelegd.
Toen de film was afgelopen voelde ik mijn mobiel trillen, ik had een smsje.

Weet je zeker dat Louis niet mee-eet? Ik kan altijd wat meer pannenkoeken maken hoor! Kus mama

‘Hmm pannekoeken!’ Louis keek me ontdeugend aan en ik schoot in de lach. ‘Okee, blijf je eten Louis?’ vroeg ik hem toch maar. Wat maakt het ook uit? zolang mijn moeder maar niet supervreemd ging doen vond ik het goed. Louis knikte tevreden , ‘ja graag!’
Snel stuurde ik terug dat Louis mee-at en dat we naar huis zouden komen.
We namen de bus naar mijn huis, waar mijn net klaar was met de pannekoeken.
‘En, hoe was jullie ‘date’?’ vroeg Liset lachend. ‘Leeuuuk!’ Louis en ik deden een soort vreemd dansje en gingen toen aan tafel zitten.
Meteen merkte ik dat iedereen goed kon opschieten met Louis. Met mijn broertje Stefan praatte hij over auto’s en voetbal, met mijn moeder over zijn ‘passie’ voor zingen, met mijn zus Josien over vanalles en nog wat en met Liset maakte hij de ene grap na de andere, waar iedereen de hele tijd slap op lag.

‘Wow je deed het echt geweldig Tes!’ Enthousiast kwamen Hannah en Milou naar me toe gerend. Ik had ze verder vandaag nog niet gezien en moest alles over mijn ‘date’ met Louis nog vertellen. Met een big smile omhelsde ik ze. Ze hadden gelijk, de musical ging echt supergoed. Ik begon te vertellen over mijn dag met Louis met nog steeds een big smile op mijn gezicht.
‘Oh wat lief van hem!’ zei Hannah terwijl ze vrolijk in haar handen klapte. ‘Louis is zo lief!’ lachte Milou.
‘Waarom is Louis lief?’ vroeg een stem achter ons. Ik draaide me met een ruk om en zag Louis en Stan staan lachen. ‘Gewoon, Louis is toch een schatje?’ beantwoordde Milou Stans vraag. Ze woelde door zijn haren en lachte. Mijn ouders kwamen ook aanlopen en vertelden hoe goed de show ging. We kletsten wat met ze allen totdat Louis me mee trok aan mijn arm.
‘Ga je even mee?’ vroeg hij. Ik keek hem vragend aan. ‘Gewoon even met zijn tweetjes.’
Ik pakte zijn hand vast en hij nam me mee naar een plek je achter het podium, waar hij ging zitten en mij op zijn schoot trok. Hij streek over mijn haar terwijl hij me zoende. Opeens stopte hij en keek me recht in mijn ogen aan. ‘Tessa,’ vroeg hij, ‘mag ik jou voortaan mijn vriendin noemen als mensen er naar vragen?’
Ik lachte, knikte trots en zei: ‘Tuurlijk!’. Daarna zoende ik hem weer. Louis was geweldig. Deze dag was geweldig. Deze dag kon echt nooit meer stuk.

‘Hee mam!’ schreeuwde Louis, zwaaien naar zijn moeder. Ik wist hoe ze eruit zag omdat ik haar altijd in de keuken zag staan toen ik altijd langs Louis huis fietste maar niet durfde aan te bellen. Hopelijk herkende ze me niet, want dat zou erg awkward zijn.
‘Louis! Je deed het zo goed! oh ik ben zo trots op je jongen!’ Zijn moeder gaf hem een dikke pakkerd en woelde door zijn haar. ‘Mam,’ begon Louis, ‘dit is nou Tessa!’ Hij sloeg met een big smile zijn armen om mij heen en drukte een kus in mijn nek.
‘Oh Tessa, wat leuk je te ontmoeten!’ Dit keer woelde ze door mijn haar. Ze riep een man, ik denk dat het Louis vader was, en lichte hem in over mij. Ineens realiseerde ik dat Louis zei ‘dit is NOU Tessa’. Had hij het over me gehad dan? Louis stelde me voor aan de man, wat inderdaad Louis vader was en hij sloeg enthousiast op Louis schouders. ‘Nou, jongen, dat werd tijd! Hahahah!’ hij bulderde hij. Okee, deze man lachte dus om zijn eigen grappig. Deed ik ook. Dat werd tijd? Had Louis dat nog nooit een vriendin gehad ofzo? Kijk dat ik nog nooit een vriendje had gehad vond ik best logisch, want ik was niet knap en populair enzo.
‘Louis heeft het altijd over je thuis!’ zei een van Louis’ zusjes lachend. Ik zag dat Louis rood werd. ‘Dat valt best wel mee hoor!’ verdedigde hij zichzelf. Zijn zusje lachte.
‘Ja joh, valt best mee. Alleen maar ’s ochtends tijdens het ontbijt, dan vertel je over je dromen over haar, als je thuiskomt van school over wat ze allemaal op school heeft gedaan, terwijl je je huiswerk maakt, wanneer je aan het gamen bent met Stan, en dan weer tijdens het avond eten en zelfs ’s nachts als je over Tessa droomt!’ lachte ze en zijn andere zusje voegde er aan toen: ‘Je hebt gelijk, het valt best mee.’
Ik voelde dat ik rood werd. Zou Louis het echt zo vaak over mij hebben?
‘Maarja, is ze net zo mooi, lief, schattig, knap, grappig en mooi als ik zei?’ vroeg Louis maar, aangezien hij zichzelf niet kon verdedigen. Zijn zusjes haalden hun schouders op. ‘Daar zullen we gauw genoeg achter komen toch?’

‘Tessa?’ riep Milou naar mij terwijl ik de school in kwam lopen. Het regende keihard en ik was kletsnat geworden. Ik was superblij en moe en chagrijnig tegelijk. Gister hadden we nog een keer de musical moeten opvoeren, en het ging echt super. Maar ik lag pas superlaat in mijn bed, dus daarom was ik moe en chagrijnig. En het regenachtige kutweer werkte ook niet echt mee met mijn chagrijnigheid. Maarja, ik probeerde maar gewoon vrolijk te zijn.
‘Jaa?’ ik keek haar vragend aan terwijl ik naar mijn kluisje toe liep, Milou liep mee.
‘Je kent die Matt toch wel he? Die ik een tijdje geleden op dat feestje van Imke’s ouders had ontmoet?’ Vragend keek ze me aan terwijl ik met veel geweld mijn kletsnatte jas in mijn kluis propte, wat niet lukte. ‘Ja, die ken ik ja,’ lachte ik. Haha, die was niet te missen. Milou had het constant over hem gehad. Ze had heel even met hem gepraat en nummers uitgewisseld, maar het was al best een tijd geleden.
‘Nou, hij wil dus wat met mij afspreken, morgenavond. Maar wil jij dan mee? Hij neemt ook een vriend of zo mee zei hij. Please?’ Ze keek me smekend aan. Ik propte mijn gymtas en boeken in mijn kluis en gooide hem dicht.
‘Hmm, jahoor. Wat gaan we doen dan?’ vroeg ik. Ach, best gezellig toch? Ik hoopte dat het wat zou worden tussen Matt en Milou, ookal kende ik Matt eigenlijk niet, ik wist niet eens hoe hij eruit zag. Milou haalde haar schouders op, ‘gewoon ergens wat drinken ofzo?’
Ik knikte en liep naar het lokaal terwijl ik een sms binnen kreeg. Hij was van Hannah, ze was ziek. ‘Ah Hannah is ziek!’ zei ik! Ik keek naar Milou, die net als ik ook een sms had gekregen van Hannah. ‘Ach, laten we vanmiddag ff langs gaan dan!’ stelde ze voor. Ik stemde in en we liepen het biologie lokaal binnen. Biologie. Bah. Terwijl ik probeerde op te letten dwaalden mijn gedachten af naar Louis, die nu bij wiskunde zat. Hé, dan zat hij waarschijnlijk in het lokaal hieronder. Ik pakte mijn mobiel en smste hem.

Louis <3. Jij hebt nu wiskunde toch? Welk lokaal? C010? Ik zit bij bio wss boven je. Zit je rechts achter in de klas? Xx I miss you ):

Meteen kreeg ik wat terug.

Haha ja wiskunde C010 ja. Ik zit rechts achterin ja, jij ook? Xx mis jou ook.

Meteen begon ik hard te trappen op de vloer, in de hoop dat Louis het hoorde. Milou keek me met een ‘wtf-doe-jij’ blik aan. ‘Ik trap op de grond,’ legde ik uit. Ze keek me droog aan.
‘Goh meen je dat? Haha,’ lachte Milou, ‘maar heb je er ook een reden voor?’
‘Louis zit hieronder bij wiskunde,’ legde ik uit. Milou begon te lachen, ‘haha jij doet echt alles voor hem he!’ Ik knikte trots en voelde dat ik weer een sms kreeg.

Haha ben jij dat die trapt? Gestoord kind haha. Ik zou best terug willen trappen maar dat gaat wat moeilijk :$. Het liefste heb ik je nu in mijn armen lief! x L

Ik stampte nog wat totdat de leraar boos mijn kant op keek, iedereen uit mijn klas keek mij alleen maar vaag aan. ‘Tessa, waarom stamp je?’ vroeg de leraar. Shit.
‘Oh er zat wat onder mijn schoen,’ probeerde ik. ‘Nou, ga dat er dan maar even in de wc of zo afhalen.’ De leraar wees naar de deur, wat betekende dat ik weg moest. Okee, ook goed.
‘Zal ik doen,’ antwoordde ik, en ik hoorde Milou lachen terwijl ik opstond. Terwijl de klas uitliep smste ik Louis weer.

Louis schat kom eens naar de gang toe! Ik wil je zien! x

Ik liep de trap af en stond stil naast een raampje waarachter de klas van Louis zat.

Haha, ik kom eraan honey!

Stuurde hij terug. Ik keek even door het raampje en zag hem naar de deur toe lopen. Met een big smile kwam hij op me aflopen. Ik trok hem mee de wc in, waar ik mijn armen om hem heensloeg een zoende. ‘Heee, waarom is je haar nat?’ vroeg Louis terwijl hij met zijn vinger krulletjes in mijn haar draaide. ‘Regen,’ antwoordde ik. Hij knikte begrijpelijk en sloeg zijn armen om mijn heup heen. Ik giechelde zachtjes en hij zoende me in mijn nek. Precies op dat moment hoorde ik dat er een hokje van de wc open ging en sloeg lachend mijn arm voor mijn mond. Het kleine bruggermeisje keek vragend naar Louis, aangezien het een meiden wc was en keek toen naar Louis handen half op mijn rug half op mijn kont. Snel rende ze de wc uit en ik kwam niet meer bij van het lachen. ‘Die komt hier nooit meer!’ lachte Louis.

‘Omg daar zit hij Tes!’ zei Milou terwijl ze haar hand voor haar mond sloeg. We liepen door een straatje in de stad, richting het cafeetje waar we hadden afgesproken met Matt en die andere gast. Ik kon het niet echt goed zien, maar zag wel een jongen zitten. ‘Die met dat donkerblonde haar?’ vroeg ik, wijzend naar een jongen met donkerblond haar. Ik kon niet zien of er iemand naast hem zat, want daar stond een paal voor. ‘Niet wijzen! Straks ziet hij het! maar ja dat is hem ja. Kom we gaan naar binnen. Oh ik ben zo zenuwachtig! Straks vind hij me helemaal niet leuk.’ Milou waaide een soort van hyperventilerend met haar handen in haar gezicht, wat er erg lachwekkend uitzag. ‘ Milou, hij wil met je afpreken. Dan vind hij je vast wel leuk!’ Ik duwde Milou naar binnen en zag nu pas wat voor jongen er naast hem zat. Hij had een schattig gezicht en mooie bruin dik krullend haar. Echt heel erg lief. daarbij had hij hele mooie groene ogen en kuiltjes in zijn wangen omdat hij lachte.
De andere jongen, donkerblond halflang haar, zwaaide naar Milou. ‘Hee Milou!’ riep hij erbij. We liepen naar ze toe en Milou lachte. ‘Nou, dit is nou Matt. Matt, dit is mijn beste vriendin Tessa.’ Ze liet ons lachend een hand geven.
‘Hoi Tessa, leuk je te ontmoeten haha. Dit is mijn neef Harry,’ zei Matt terwijl hij naar Harry wees. Ah, zijn neef dus. Zijn superknappe neef. ‘Hoi Harry!’ zei ik terwijl ik Harry ook een hand gaf. We gingen zitten en praatten een beetje totdat er een ober aan kwam.
‘En wat willen jullie drinken?’ vroeg hij. Ik dacht even na, maar besloot ice tea te nemen. Eigenlijk nam ik altijd ice tea, of cola. ‘Ja, doe mij ook maar ice tea,’ besloot Milou. Matt en Harry namen allebei een cola. We praatten wat over koetjes en kalfjes en Matt en Harry maakten steeds grappen waar wij om moesten lachen. Het was echt heel gezellig.
Het viel me wel op dat Harry verdacht veel naar mij keek, met een soort van blik, die ik niet helemaal kon plaatsen. ‘Ik ga even naar de wc.’ Matt stond op en ik zag dat hij Milou wenkte. ‘Eh, ja ik moet ook,’ zei Milou en ze stond ook op en liep als een hondje achter Matt aan.
‘Zo, dus nu is het alleen wij tweeën.’ Harry wenkbrauwiebelde terwijl hij dit zei en ik lachte erom. ‘Haha ja denk het.’ Ik nam mijn laatste slok van mijn ice tea en begon met het stokje dat erin zat een gevecht met het stukje citroen dat ik erbij kreeg.
Ik hoorde Harry lachen. ‘Wat lach je nou?’ vragend keek ik hem aan, nog steeds bezig met het vermoorden van mijn stukje citroen. ‘Haha, je bent grappig,’ lachte Harry.
Ik bloosde en voelde dat ik een smsje kreeg, hij was van Milou.
‘Oh, Milou en Matt zijn hem gesmeerd, naar buiten. Haha,’ legde ik uit aan Harry, ‘stukje ‘lopen’ ofzo.’ Ik maakte aanhalingstekens met mijn handen.
‘Oh, stukje lopen. Haha tuurlijk. Dus wat gaan wij nu doen?’ Harry keek me met een uitdagende/vragende blik aan, waardoor ik moest lachen. ‘Ook even een ‘stukje lopen’?’ stelde hij voor, ik stemde in.
Hallo, ik ga trouwen met Harry want hij is lekker. (:
Avatar gebruiker
TessaStyles
 
Berichten: 10504
Geregistreerd: 13 aug 2011, 20:11

@echophp1@
@echophp2@

Re: I'm secretly in love with you

Berichtdoor TessaStyles » 14 aug 2011, 16:24

‘Neee, het begint toch niet te regenen hè?’ Zuur keek ik naar boven, naar de lucht, waar een grote grijze wolk hing, waar druppels uitvielen.
‘Ik vrees van wel.’ Harry kwam naast me zitten op het bankje en sloeg zijn arm om me heen, ‘gezellig zo.’
Ik liet een zenuwachtig lachje ontsnappen en leunde tegen Harry’s schouder aan. Ineens draaide Harry zijn hoofd om en drukte zijn lippen op de mijne. Zijn tong drong mijn mond binnen en ik deed mee met zijn zoen. Het was heerlijk. Totdat ik me ineens iets bedacht. Iets wat toch wel redelijk belangrijk was. Heel belangrijk.
Meteen duwde ik Harry van me af en sprong naar achteren. ‘Harry, het spijt me. Maar, ik, ik heb een vriendje.’ Shit man waarom deed ik dit nou weer? Harry keek me met grote ogen aan, ‘maar, maar. Sorry Tessa, dat wist ik niet. Ik had dit niet moeten doen.’
‘Nee, Harry, jij kon het niet weten, het is niet jou schuld.’ Ik liet me weer naast hem ploffen op het bankje. Omg, ik had dit nooit verwacht van mezelf. Ik, Tessa, gaat vreemd? Ik heb nog niet eens een week met Louis, mijn eerste vriendje in mijn hele leven, en ik ga meteen al vreemd? Wat ben ik voor vreselijk mens. Ik voelde me vies, gemeen, een slet. ‘Sorry Harry, ik ga.’ Ik liet een traan over mijn wang rollen terwijl ik opstond, ‘ik denk dat het beter is als wij elkaar niet meer zien. Nooit meer.’
Harry knikte bedroefd en ik liep weg, zonder een knuffel en doei. Meteen smste ik Milou dat ik naar huis ging. Om daar even een potje te gaan janken om wat voor sukkel ik was. Maar dat smste ik maar niet.

Wat waarom? Wat is er gebeurd? is het niet gezellig met Harry. Waar ben je dan? Ik kom naar je toe. x

Smste Milou meteen terug. ik smste waar ik was, verder niets. Ik zou het haar wel gewoon vertellen. Niet veel later kwam Milou aan wandelen, gelukkig, ze had Matt niet bij zich. Dat zou alleen maar awkward zijn. Meteen stroomden de tranen weer over mijn wangen.
‘Milou ik ben zo’n sukkel geweest!’ jammerde ik terwijl ik me tegen een muurtje liet vallen en naar beneden zakte. ‘Hoezo? Tes wat is er gebeurd vertel nou!!!’ drong Milou aan. Ik begon te vertellen, eerst over hoe Harry keek, ik had hem toen al moeten vertellen over Louis.
‘En toen, toen zoende hij me. Ik deed mee.’ Ik liet mijn hoofd in mijn handen vallen. ‘Wat? Omg Tessa. Dat is dom van je.’ Milou kwam naast me zitten en sloeg haar armen om me heen. Het zag er vast vreemd uit voor mensen die langsliepen. ‘En toen?’
‘Nou, toen stopte ik en zei ik dat ik al een vriendje had en toen ging ik weg,’ legde ik uit. ‘Ga je het Louis vertellen?’ vroeg Milou. Ik haalde mijn schouders op. ‘Als ik het niet vertel, zou hij er dan ooit achter komen?’ Ik hoopte van niet, ‘als ik het hem wel vertel dumpt hij me. Na nog niet eens een week! Ooh ik ben zo’n sukkel.’
‘Hmmm, inderdaad, als je niks verteld dan komt hij er vast niet achter, hoe zou hij erachter moeten komen in hemelsnaam?’ Milou haalde haar schouders op. ‘Laat ik dat maar doen dan.’ Ik stond op en trok Milou mee. We besloten dat we naar huis zouden gaan. Ik besloot ook om gewoon tegen niemand verder iets te zeggen. Of toch wel tegen Liset, Hannah en Nicole? Zij waren immers mijn vriendinnen toch? Waren ze te vertrouwen? Tss, moest ik daar nog over nadenken? Natuurlijk waren ze te vertrouwen. En Liset zou het toch wel merken aan mijn roodbetraande ogen.
‘Tessa? Wat is er gebeurd. heb je gehuild? Hoe was het met Matt en die vriend van hem?’ vroeg Liset dan ook meteen toen ik de zolder op kwam lopen. Liset en ik deelden samen de zolder, met een soort raar stukje muur ertussen. Ik liet me op mijn bed ploffen en Liset plofte naast mij neer. ‘Ik heb iets heel doms gedaan,’ was het enige wat ik zei. Liset keek vragend. ‘Wat dan?’
Ik vertelde haar het hele verhaal, van de blikken van Harry tot de zoen. Liset sprong op.
‘Omg! Teskees dat is echt heel stom van je!’
Dankje zus. ‘Ja, dat weet ik!’ Ik draaide me om en stopte mijn hoofd in m’n kussen. ‘Sorry Tes, maar het is wel heel dom van je. Ga je het aan Louis vertellen?’ Liset kwam weer op mijn bed zitten. Ik haalde mijn schouders op. ‘Denk het niet, hij komt er vast niet achter toch?’ Liset schudde haar hoofd. We besloten niks te vertellen tegen Louis en we gingen slapen. Ineens bedacht ik me dat ik Milou helemaal niets had gevraagd over Matt, oh wat egoïstisch. Ik zag dat het pas half 11 was, dus belde ik nog snel Milou op. Die sliep vast niet.
‘Hee Teskeesie!’ lachte ze. ‘Louu, ik ben helemaal vergeten te vragen hoe het met Matt was! Wat hebben jullie allemaal gedaan?’ vroeg ik. Blijkbaar hoorde Liset het – wat erg logisch was omdat ze in dezelfde kamer was – want ze kwam naast me op het bed zitten en zette mijn mobiel op luidspreker. ‘Liset is er ook!’ liet ze weten aan Milou.
‘Haha okee, nou we gingen dus nadat we naar de wc gingen een stukje lopen,’ begon ze, ja dit wist ik al, ‘en toen liepen we door het parkje, waar hij een ijsje voor me kocht en toen aten we die op op het gras en hebben we echt superveel gepraat over vanalles en nog wat en toen smste jij.’ ‘Oh, geen zoen ofzo? Haha,’ lachte Liset, ‘nee grapje!’ ‘Ja, daar hadden we geen tijd mee voor want toen smste Tessa me, met haar troubles.’
Ik wist dat ze een grapje maakte, maar voelde me toch een pretbederver. ‘Sorry, ik verpest alles.’
‘Nee Tes dat is niet waar! Het was maar een grapje. Ik hoefde hem ook nog niet te zoenen. Nouja, eigenlijk wel maar het was pas de tweede keer dat ik hem heb gezien. Het is echt niet jou schuld! Je moet je niet schuldig voelen!’ zei Milou meteen. ‘Ik voel me wel schuldig, maar dan om iets anders,’ zei ik met een pruillip. ‘Nou, dat vergeten we gewoon. Ookal is het moeilijk om te vergeten, maar we kunnen toch doen alsof het nooit is gebeurd?’ zei Liset. Ik knikte, ‘okee, vanaf nu weten we er niks meer over, het is nooit gebeurd en alles is gewoon goed.’ Milou lachte, ‘ja, zo ken ik je weer Tes! Nu ga ik slapen. Ohnee ik moet aardrijkskunde nog maken. Shit. Mag ik het morgen overschrijven van jou?’ vroeg ze.
Snel keek ik of ik het had gemaakt, ‘ja tuurlijk! Ik heb het gemaakt, een wonder. Haha. Truste wij gaan ook slapen.’
‘Weltrusten Teskees en Liesbeth!’

‘Milou, Tessa, hoe was jullie afspraakje?’ Hannah kwam enthousiast op mij en Milou afgerent. ‘Vergeet Harry!’ fluisterde Milou in mijn oor. Ik voelde weer een steek in mijn maag maar negeerde het en rende enthousiast op Hannah af. Milou begon meteen met vertellen.
‘En hij was zo leuk!’ eindigde ze haar verhaal. Ik zag Louis aankomen lopen en rende op hem af, hij keek raar, en even was ik bang dat hij het wist van Harry en mij, maar dat kon niet toch? Niemand had het hem verteld. ‘Hee Tessaa!’ zei hij enthousiast terwijl hij zijn armen om me heen sloeg. ‘Hee lieverd!’ lachte ik terwijl ik hem zoende.
‘Ik moet je iets vertellen,’ Louis keek nu serieus. Shit, hij ging het toch niet uitmaken he? Ik voelde mijn maag rondjes draaien en het leek alsof mijn ontbijt omhoog kwam, wat vreemd was want ik had een ministukje brood als ontbijt gegeten. Ik was nooit een ontbijtmens, alleen in het weekend want dan was mijn ontbijt om 13:00 in plaats van half 8 ’s ochtends. Ik keek Louis bang aan.
‘Mijn moeder heeft me opgegeven voor xfactor!’
Huh wat? ‘Wat zeg je?’ zei ik verbaast. Louis keek me vreemd aan. ‘Ik zei dat mijn moeder me heeft opgegeven voor xfactor, om auditie te doen! Misschien wordt ik wel beroemd! Over een paar weken is de auditie al!’
‘Oooh wat leuk Louis!’ zei ik enthousiast, deels omdat ik het gewoon heel leuk vond, deels omdat hij het dus niet uitmaakte.
‘Weetje al welk lied je gaat zingen?’ vroeg ik. Hij schudde zijn hoofd, ‘nee dat moet ik nog bedenken.’
Enthousiast sloeg ik mijn armen om zijn buik heen en legde mijn hoofd op zijn schouder.
Jammer genoeg werd het moment verpest door de bel, de les begon. Milou en Hannah trokken mij lachend van Louis af, maar het mislukte. Louis stond op, waarbij hij mij over zijn schouder heen tilde. Ik gilde het uit. ‘Waar moet je heen?’
‘Aaaaaah laat me los AAAH!’ was het enige wat ik kon zeggen, dus daar had hij niet veel aan. Milou antwoordde voor mij. ‘Frans haha, in de B.’
‘Oh, dat is mooi want ik moet naar Nederlands, ook in de B,’ zei Louis. Ik zag op ze kop dat mensen mij heel vreemd aankeken, ik keek vreemd terug.
‘Ga je me ooit nog neerzetten?’ vroeg ik aan Louis, ookal wist ik het antwoord al. Hij schudde zijn hoofd, ‘nee ik blijf je voor altijd vasthouden!’
Aangezien mijn armen nog om zijn buik geklemd zaten, greep ik de kans op hem even lekker de kieteldood te geven. Jammer genoeg kwam ik erachter dat Louis tegen kietelen kon, en hij kwam erachter dat ik er dus níet tegen kan. Met de slappe lach liep hij achter Milou en Hannah het Franse lokaal binnen. ‘Hallo, ik heb hier een leerling voor u,’ zei hij tegen mijn lerares terwijl hij me neerzette. De lerares keek mij vreemd aan, en ik keek lachend terug. Nog snel gaf ik Louis een zoen, wat allemaal ‘oeeeh’ ‘aaah’ en ‘wat lieeef!’ reacties van de kinderen uit mijn klas opleverde. Ik werd rood en ging snel zitten. Omg, dit was best wel awkward dat iedereen uit mijn klas dat allemaal zag.

‘Oh, it’s what you do to me, what you do to me!’ zong Louis. Hij was bezig met zijn auditie, en via een tvtje konden wij meekijken. Ik stond hier samen met zijn zusjes Lottie en Georgia en zijn moeder, te kijken naar hoe Louis zijn auditie was. Met een kloppend hart luisterde ik naar wat de jury te zeggen had, het was goed! Okee, nu gingen ze stemmen. Één keer ja. Twee keer ja. Drie keer ja. Omg hij was door. Ik gilde heel hard en deed een soort mislukte grouphug met Louis’ moeder en zusjes. Louis liep het podium af en nog voordat de presentator hem iets kon vragen sprong ik half op hem. ‘Louissiee! Je bent door. Gewoon drie keer ja!’ Ik knuffelde hem helemaal plat, zo blij was ik voor hem. Zijn moeder kwam ook aanlopen en ik liet Louis maar even los zodat zijn familie ook de kans kreeg hem te versieren.
De camera filmde Louis en de man vroeg Louis wat dingen, over hoe blij hij was enzo. Met een big smile antwoordde Louis dat hij heel blij was, en ik gaf hem nog even een dikke knuffel.

‘Omg Louis het gaat beginnen kom nou!’ schreeuwde ik naar Louis, die in de keuken chips pakte. Louis ouders waren een weekendje weg, en Louis moest op zijn zusjes passen, ik hielp hem. Louis zusje Felicite lag al in bed en de tweeling Daisy en Phoebe ook al. Die meisjes waren zo lief! Samen met Georgia en Lottie zat ik nu op de bank, vanavond zou Louis’ auditie op tv zijn. Natuurlijk hadden we het al gezien, maar het was leuk om nog eens terug te kijken. ‘Ik kom eraan!’ schreeuwde Louis terwijl hij aan kwam rennen met een bak chips, fles cola en 4 glazen.
‘En dan nu, de auditie van Louis Tomlinson. Een 18 jarige student uit Doncaster,’ vertelde de presentator. Toen kwam Louis in beeld, hij praatte iets tegen de camera en daarna zag je hem een flesje water drinken. ‘Aaah Louis je bent op tv!’ lachte Lottie. Ik was geconcerteerd aan het kijken naar het beeldscherm, er kwam nu een meisje aan lopen, ze sloeg een arm om Louis heen. Omg, ik was het meisje, ik was op tv! ‘Omg dat ben ik! DAT BEN IK!’ schreeuwde ik enthousiast terwijl ik op sprong en naar mezelf op het beeldscherm wees. Louis en zijn zusjes lachten, lachten ze me uit? ‘Haha goed gezien Tes!’ lachte Georgia. Nu kwamen ook Georgie en Lottie aanlopen op het beeldscherm. ‘Omg wij zijn ook op tv Lot!’ schreeuwde Georgie nu, ook wijzend naar het beeldscherm. ‘Omg! Ik ben ook op tv!’ Louis sprong ook op en praatte met een gillende meisjesstem, waardoor ik echt heel hard moest lachen.
‘Okee, jongens laten we nu gaan kijken anders missen we alles!’ hikte ik. Iedereen ging weer zitten en we keken verder naar de auditie.
Ineens verschenen er twee koppies in de deuropening van Louis’ woonkamer, het waren Daisy en Phoebe. ‘Wij kunnen niet slapen, jullie maken te veel herrie.’ Daisy trok een pruillip. ‘Ah sorry!’ zei Lottie. Louis liep naar ze toe en tilde ze allebei tegelijk op. ‘Willen jullie meekijken? Er doet een hele leuke jongen auditie voor xfactor!’ zei hij lachend. Hij zette zijn zusjes naast hem neer op de bank en Phoebe kroop dicht tegen mij aan.
‘Heee Phoebs,’ Lachend woelde ik door haar haartjes. Met z’n zessen keken we verder naar Louis auditie op tv.

Gapend werd ik wakker, en probeerde me te bedenken waar ik ben. Ik lag in een groot tweepersoons bed, in een jongens achtige kamer. ohja ik was bij Louis! Ik zag dat Louis er niet was en besloot maar naar beneden te gaan, waar hij waarschijnlijk zal zijn. Onderweg kwam ik Louis zusje Felicite tegen. ‘Hee Fizz!’ zei ik, zwaaiend naar haar. Ze verdween net weer haar kamer in maar liep er weer uit. ‘Hé Tessa, Louis vind je een slaapkop zei hij net!’ lachte ze. ‘Nouja, zeg! Hoelaat is het dan?’ vroeg ik, zoekend naar een klok. ‘Half 12,’ antwoordde ze. Okee, dat was inderdaad wel erg laat haha. Snel stopte ik even in de badkamer, om te kijken hoe ik eruit zag. Niet. Mijn haar zat vaag en ik droeg een voetbalbroekje met hemdje(mijn ‘pyjama’) en ik droeg geen make-up. Nou, ik ga nu ook geen make-up op doen, ik heb honger. Ik liep de trap af en liep de keuken in, waar Louis aan tafel zat. ‘Hèhè ben je daar eindelijk slaapkoppie?’ lachte Louis terwijl hij naar mij toe liep en zijn armen om mij een sloeg en me zoende. ‘Ielieliel!’ zei Daisy, die aan tafel zat, en ze voegde er aan toe: ‘ogen dicht Phoebe dit mogen wij niet zien!’
Lachend sloeg ik mijn armen om Louis nek en beantwoordde ik zijn zoen.
‘Ik had een lekker ontbijtje gemaakt, maar nu is het eerder lunch denk ik.

Nadat ik gedoucht had, was Louis beneden met iemand aan het bellen. Ik vroeg me af wie het was, maar ik vond het onbeleefd om naar binnen te gaan dus bleef ik voor de deur van de woonkamer maar even wachten.
‘Maar, nee dat zou ze nooit doen!’ zei Louis ineens, heel hard. Ik vroeg me af over wie hij het had. ‘Zo is ze gewoon niet, echt niet ik weet het zeker!’ zei Louis. Nu was het een tijdje stil, waarschijnlijk praatte degene met wie Louis belde nu. ‘Maar, hoe weet je het dan? Vertelde Milou het aan jou?’
Milou? Waarom ging het over Milou? Met wie was Louis aan het bellen? Waar ging het over? ‘Tessa zou nooit vreemdgaan, maar ik geloof je wel.’ Wat?! Ik voelde de tranen brandden achter mijn ogen. Wie in hemelsnaam vertelde over mij en Harry aan Louis via de telefoon? Hij mocht dit helemaal niet weten. ‘Maar, eigenlijk kan ik niet boos op haar zijn,’ waar had hij het nou weer over? ‘Wat wij samen doen is eigenlijk hetzelfde Hannah.’
Hannah? Hannah verraad mij tegenover Louis. Hannah mijn beste vriendin sinds de kleuterschool? Waarom doet ze dat? Waarom? Met tranen in mijn ogen stormed ik de kamer binnen en pakte de telefoon van Louis af. ‘Hannah, waarom?’ begon ik, ‘waarom vertel je Louis dit? Hoe weet je het in hemelsnaam!’
Hannah gaf geen antwoord en ik keek Louis aan, ‘sorry Louis, ik, ik, het spijt me.’ Er rolden tranen over zijn wangen, ook over de mijne. ‘Maar waarom tes, waarom?’ was het enige wat hij zei. ‘Ik, ik weet het niet Louis, ik was dom bezig. Ik wilde het echt niet doen maar,’ snikte ik. Met betraande ogen keek ik hem aan. ‘Sorry ik heb alles verpest.’
‘Dat kun je wel zeggen ja, sorry Tessa ik had dit nooit van jou verwacht. Waarom zei je niks?’ Louis was gebroken, dat merkte ik wel. ‘Ik dacht dat het beter was als ik het niet zei. Maar ik had moeten weten dat je er toch wel achter zou komen. het lijkt me beter als ik nu ga.’ Ik draaide me om en liep naar Louis kamer, om mijn spullen te pakken. Zonder doei te zeggen tegen iemand liep ik het huis uit en ging ik naar mijn eigen huis. Het was zondag, dus waarschijnlijk was iedereen thuis bij mij. Ik besloot ze te negeren en zei even kort ‘hoi’ en ging toen naar mijn kamer. Hopelijk kwam niemand zeuren wat er was. Alleen mijn vader kwam even binnen om te vragen of alles goed was, ik zei snel ja en hij ging weer weg.
Ik was blij dat ik dit weekend bij mijn vader was, want ik wist zeker dat mijn moeder zou willen dat ik haar alles vertelde en daar had ik eigenlijk geen zin in.
Na een tijdje kwam alleen Liset mijn kamer binnen.
‘Hee Tes, nu al weer terug van Louis?’ lachte ze, terwijl ze op mijn bed plofte, ik zelf las een boek terwijl ik op mijn vensterbank zat. ‘Ja.’
‘Wat is er? Je lijkt niet echt blij ofzo, is er iets gebeurd?’ Liset merkte het altijd als er iets mis met me was, wat best logisch was want we waren ook tweelingzussen.
‘Ja, er is iets gebeurd. Louis weet het, van Harry en mij. Hannah belde hem.’ Zo, dat was eruit. ‘Wat? Hannah, waarom belde ze hem?’ Liset keek me vragend heen. Ik haalde mijn schouders op, ‘geen idee. Ik heb het haar ook niet verteld maar volgens mij heeft Milou het verteld aan haar ofzo. Alleen waarom ze het tegen Louis zei, ik heb werkelijk geen idee.’
‘Vreemd, heel vreemd. Maar nu is het uit tussen Louis en jou?’ vroeg Liset. Ik snikte en Liset kwam naar me toe lopen om mijn haar armen om mij heen te slaan. ‘Misschien is het juist beter zo teskees?’
Beter? Waarom zou het beter zijn? Niets is beter! Ja nu wist hij de waarheid. Een tijdje zaten we zo, ik zat op de vensterbank en huilde, Liset stond ernaast en omhelsde me.
‘Maar het vreemde is, hij zei tegen Hannah iets van wat wij samen doen is hetzelfde,’ bedacht ik me ineens. Liset liet me los en keek me vragend aan, ‘wat Louis en Hannah samen doen? wat doen die dan? Ik snap het niet.’ Ze trok één wenkbrauw op, nouja, dat probeerde ze, maar ze kon het niet dus het zag er vreemd uit.

De volgende dag gingen mijn vader, stiefmoeder, broertjes en zusjes een gezellig dagje uit. ik zei dat ik ziek was en niet meekon, want ik had nu echt even geen zin in gezelligheid. Liset wilde eerst ook thuisblijven, maar uiteindelijk zei ik dat ze toch maar mee moest gaan. Nu zat ik in mijn eentje hier thuis tv te kijken. Ik zapte langs vreemde programma’s, totdat ik ineens Twee bananen in pyjama’s voorbij zag komen. ‘Omg bananen in pyjama’s!’ schreeuwde ik, tegen mezelf. Ik sprong op de bank terwijl ik meezong met het liedje: ‘Twee bananen, in pyjama’s, ze komen naar beneee, twee bananen in pyjama’s, zijn altijd met z’n twee!’
Lachend met mezelf plofte ik weer neer op de bank en keek ik naar het programma. Toen het afgelopen was besloot ik te gaan douchen en op mijn kamer in mijn boek te lezen. Na het douchen droogde ik mijn haar, ik fohnde het bijna nooit want dan werd het heel pluizig en ging het ontploffen en dat zag er vreemd uit. Toch besloot ik vandaag wel mijn haar te föhnen, want ik had toch niks te doen. Gelukkig krulde het mooi na het föhnen en ik deed er wat ‘Perfecte krul control crème’ in, het zat best wel goed. In mijn jogging broek van de h&m en een hemdje ging ik op mijn vensterbank zitten en keek ik naar buiten, het was heerlijk weer. Dat was best logisch, het was inmiddels al meivakantie en meestal is het dan mooi weer. Het liefste lag ik nu op het strand, maar Liset was er niet, Milou was naar de verjaardag van haar neefje, Hannah had ik even geen zin in en Nicole was naar de stad met een vriendin.
Dus besloot ik in mijn eentje op mijn kamer te blijven.
Na een tijdje naar buiten te kijken zag ik iemand aan lopen. Niet zo heel groot, bruin haar, het was Louis! Wat deed Louis nou bij mij in de straat? Ik drukte mijn hoofd tegen de ruit aan, en hoopte dat niemand het zag aangezien mijn neus helemaal werd platgedrukt en dat er vast niet charmant uit zag. Louis liep richting ons huis. Wat had hij nou in zijn hand? Een blaadje ofzo? Het was iets wits. Hij kwam steeds dichterbij en liep nu de oprit op. Louis, wat doe je?
Hij stopte het witte ding, ik denk dat het een envelop was, in de brievenbus en maakte aanstalten om weer weg te gaan. Ik sprong van de vensterbank af en rende naar beneden, waar de envelop op de grond lach. Ik keek er vaag naar en pakte hem op, op de voorkant stond in Louis handschrift ‘voor Tessa’ geschreven. Ik keek door de ruit van de deur en zag Louis net het hoekje van de straat inlopen. Ik keek nog eens naar de brief en liep toen de woonkamer in. Ik ging zitten en opende de envelop, met een vragende blik haalde ik er een brief uitvandaan, aan de onderkant stond ‘Louis’ geschreven. Louis schreef mij een brief? Nieuwsgierig begon ik te lezen.

Beste Tessa,
Ik schrijf deze brief omdat, nouja, dat weet ik eigenlijk niet. ik wil alleen zeggen dat ik heel teleurgesteld in je ben, terwijl ik dat eigenlijk niet moet zijn. Ik heb namelijk ook met iemand anders gezoend. Met Hannah. Ik vond jou al heel lang leuk en ik was superblij toen wij iets kregen, maar toen ontmoette ik ook Hannah, en haar vond ik ook heel leuk, en zij mij blijkbaar ook. Maar tegelijkertijd vond ik jou ook nog leuk, alleen Hannah en ik hadden al gezoend en ik wilde het jou niet vertellen omdat ik je niet kwijtwilde. Ik begrijp best als je me nu nooit meer spreken ofzo, en je bent vast ook heel boos op Hannah. Maar ik wil je zeggen dat het me spijt en ik hoop dat we gewoon vrienden kunnen blijven. Ik hoop dat je niet boos bent op me omdat ik niks heb gezegd, maar we hebben allebei dezelfde fout gemaakt.
Het spijt me.
Louis.


Een paar zinnen waren slecht te lezen, omdat er vlekken van tranen op zaten. Nu zaten er nog meer vlekken op, omdat ik zelf ook aan het huilen was. Louis, samen met Hannah, terwijl hij nog gewoon iets met mij had? Waarom zei ze niets? Hannah heeft gewoon gelogen tegen me. Ik las de brief nog een paar keer, totdat ik geen woord meer kon lezen door de tranen. Daarna smste ik Louis.

Kan je over een kwartier in het park zijn?

Stuurde ik hem. Ik moest gewoon even praten. Met Louis. Meteen smste hij terug.

Ja, ik ben er zo. x

Oh, wel een xje erbij? Snel rende ik naar boven en trok een jurkje met een cardigan aan en deed snel wat make-up op. ik zag er echt vreselijk uit met mijn roodbetraande ogen. Nadat ik klaar was met alles, begon ik te lopen, naar het park. Ondertussen smste ik Liset dat het over was tussen Louis en mij en dat ik het nog wel uitlegde thuis. In het park ging ik op een bankje zitten, het was geen groot park dus Louis zou me wel vinden. Hoopte ik.
Na 5 minuten kwam hij aanlopen en ging naast me zitten. ‘Hoi’ ‘Hoi’ ‘Hoe gaat het?’ ‘Nou, niet heel goed eigenlijk.’ Ik draaide mijn hoofd naar Louis, en zag dat zijn ogen ook helemaal roodbetraand waren.
‘Het spijt me echt heel erg van Hannah en van mij,’ zei Louis toen, na een lange stilte. ‘Waarom zeiden jullie niks? Kijk, ik snap dat je mij geen pijn wilde doen maar je doet me nu meer pijn denk ik.’ Er liep een traan over mijn wang heen terwijl ik dit zei.
‘Ik weet het, ik was gewoon dom bezig. Je was zo lief en vrolijk tegen me, ik kon het gewoon niet vertellen. En Hannah wilde het ook niet vertellen, omdat ze je dan kwijt zou raken,’ legde Louis uit. ‘Ik snap het niet, Hannah en ik vertelden elkaar altijd alles.’
‘Nou, niet dus. Jij vertelde Hannah ook niet over die Harry,’ zei Louis. Hij sprak ‘Harry’ uit alsof het vies eten was. ‘Nee, dat was omdat ik met Liset en Milou had afgesproken nooit meer over hem te praten. Ik wilde het vergeten want het was dom van me. Ik wist gewoon niet waar ik mee bezig was. Ik wil het echt graag uitleggen, maar ik weet niet hoe. Ik ben er zelf ook van geschrokken dat ik in mijn eerste relatie al meteen vreemdging.’ Ik slikte een keer en ik keek Louis aan, ‘hoelang zijn jij en Hannah ‘al bezig’?’
‘Sinds een week geleden ofzo. Ik weet het gewoon niet.’
‘Wat weet je niet?’ vroeg ik. ‘Wat ik moet doen. het is nu over tussen ons hè?’
‘Nou, als jij Hannah leuker vind denk ik wel. Ik denk dat we elkaar allebei niet kunnen vergeven om wat we hebben gedaan.’
‘Kunnen we wel vrienden blijven? Of wil je dat niet? Dat begrijp ik best hoor.’
Ik zuchtte, ‘vrienden is oké. We zitten op dezelfde school dus het lijkt mij niet handig op elkaar steeds dodelijke blikken te werpen, daar wordt het niet beter op toch?’
Louis lachte, ‘dat is waar. Vrienden dus?’ Hij stak zijn hand naar mij uit en ik schudde hem, ‘vrienden.’

Mijn vinger hing boven het knopje 4, de sneltoets voor Hannah’s nummer. Louis’ nummer stond onder nummer 1, Liset nummer 2 en Milou nummer 3. Ik moest Hannah nu gewoon bellen, want we moesten het echt bijpraten. Snel drukte ik het knopje in en hield de telefoon tegen mijn oor. Ik wachtte heel lang, maar er werd niet opgenomen. Wat vreemd? Hannah had meestal 24 uur per dag haar mobiel bij zich. Toch wist ik zeker dat ze thuis was, ik had haar nog gezien bij haar huis vandaag. Snel wierp ik een blik op de klok, het was 4 uur.
Misschien dat ik wel even langs zou kunnen gaan bij haar. Ja, dat doe ik. Ik pakte mijn tas en liep het huis weer uit. het was heerlijk warm zo in mijn jurkje buiten en ik genoot van de zon. Snel pakte ik mijn fietst en begon ik te fietsen, gelukkig was het niet ver naar Hannah’s huis.
Eenmaal bij Hannah aangekomen belde ik aan, haar broertje deed open.
‘Hoi,’ zei hij. ‘Ehm, hoi. Is Hannah er?’ vroeg ik. ‘Hannaaaaaah? Ben je er?’ schreeuwde hij naar boven.
‘Ja, wat is er?’ hoorde ik Hannah terug schreeuwen. ‘Bezoek!’
Ik was blij dat hij er niet bij zei dat ik het was, anders dan was ze waarschijnlijk niet naar beneden gekomen. Ik hoorde Hannah de trap aflopen en haar hoofd verscheen in de deur opening, ze schrok even toen ze mij zag staan. ‘Oh hoi Tes.’
‘Eh ja hoi,’ dit was best ongemakkelijk, ‘ik wil even praten.’
Hannah knikte, ‘ja, ik ook. Kom binnen. We kunnen wel even in de tuin gaan zitten. Wil je wat te drinken?’
Ik vroeg me af waarom ze zo aardig deed, ik bedoel, ik had gelogen tegen haar en tegen de jongen die ze leuk vond die dan weer mijn vriendje was. Ingewikkeld allemaal.
Ik liep het huis door en ging op een van de stoelen in de tuin van Hannah zitten. Even later kwam Hannah aanlopen met twee grote glazen ICE TEA(jaloers, Milou?).
Ze zette ze neer en ging in de stoel naast mij zitten. ‘Dus,’ zei ik, ik had eigenlijk geen idee wat ik wilde zeggen. ‘Je wilt vast dat ik alles uitleg over Louis en mij?’ vroeg Hannah.
Ik knikte, ik was wel benieuw. Hannah begon met vertellen. ‘Ik wist altijd al dat jij Louis leuk vond, natuurlijk. Zelf vond ik hem ook wel knap en grappig enzo maar dat was het wel. Maar toen jij echt iets met Louis kreeg, zag ik hoe leuk hij was en werd ik ook verliefd op hem. Maar ik was zo blij voor jou dat jullie eindelijk iets met elkaar hadden, dat ik het niet tegen jou durfde te zeggen, ik durfde het tegen niemand te zeggen. En toen op een middag toen jij en Milou gingen winkelen ging ik naar het park in mijn eentje, en daar kwam ik Louis tegen. Toen hadden we het heel gezellig en toen ineens zoende hij mij. Of ik zoende hem, ik weet het niet meer. Misschien we tegelijk. Maar het kwam er dus op neer dat we het allebei wilden. En toen daarna voelden we ons heel gemeen tegen over jou, maar Louis vond mij dus ook leuk, maar jou ook. Oh ik voel me zo lullig tegen over jou Tes! Maar toen Milou perongeluk haar mond voorbij praatte over jou en Harry, moest ik het gewoon aan Louis vertellen. Het spijt me echt, maar ik, ik..’ verder kwam ze niet, want Hannah barste in tranen uit.
‘Hans, niet huilen, dan moet ik ook huilen.’ ik voelde ook tranen achter mijn ogen brandden en ik sloeg mijn armen om Hannah heen.
‘Ben je dan niet superboos op mij?’ vroeg Hannah toen we gedeeltelijk waren uitgehuild.
Ik haalde mijn schouders op, ‘nee. Nouja, alleen teleurgesteld. Maar ik vind jou en Louis leuk samen. Ik kom er wel overheen. Het is niet erg.’
‘Echt niet? oh ik voel me zo’n sukkel. Hoe kan ik het goed maken?’ vroeg Hannah. Ik dacht even na, ‘filmavondje?’ stelde ik toen voor.
‘Jaaa dat is een goed idee! Zullen we Milou, Liset en Nicole dan ook vragen?’ Hannah was helemaal enthousiast en ze sprong op om de telefoon te pakken. Haar mobiel was leeg, dat verklaarde ook waarom ze hem niet opnam.
Als eerste belden we Milou, die nam meteen op. ‘Heee!’ riepen Hannah en ik in koor en ik hoorde Milou lachen. ‘Haha hebben jullie het weer goed gemaakt?’
‘Jaaaaa!’
‘Mooizo! Omg ik ben nu bij Matt, hij wilde afpreken aaaaaah! Maar waarom bellen jullie?’
‘Vanavond, filmavondje, Hannah, 8 uur,’ zei ik, in een keer achter elkaar, ‘of ben je dan nog bij matt?’
‘Nee ik ga zo al weer weg, maar oeeh gezellig ik kom!’
We praatten nog even over onnuttige dingen en belden toen Nicole op, aan Liset zou ik thuis wel vragen of ze mee ging. Na een tijdje nam ik afscheid van Hannah en ging toen ook naar huis.

‘Ooh my! Matts ouders willen mij ontmoeten!’ schreeuwde Milou terwijl ze Hannah’s huis binnen kwam rennen. ‘Omg, wat leuk!’ schreeuwde Liset terug. ‘Aaaah Miels zo leuk!’ zeiden Hannah en ik in koor. We liepen de woonkamer in en stalden onze spullen uit. We hadden besloten om met z’n vijven in Hannah’s woonkamer te slapen, gelukkig was Hannah’s broertje bij een vriendje aan het logeren en is de rest van haar gezin bij een kennis.
‘Waar blijft Nicooltjee?’ dacht ik hard op. iedereen haalde zijn schouders op. ‘Geen idee.’
Op dat moment ging de bel en we renden allemaal naar de deur.
‘Nieeek!’ Liset vloog Nicole om haar hals. ‘Haaaaaaii Nicole!’ zei iedereen vrolijk. ‘Zo, wat een ontvangst haha,’ lachte Nicole. Nicole legde ook haar spullen neer en we besloten maar beginnen met de film. ‘Okee, hebben we alles gereed? Chips, popcorn, cola, drank haha nee grapje, omg Hans waar zijn de NERDS?’ Frustrerend gooide ik mijn handen in de lucht.
‘Nerds, waar zijn de nerds. Omg ik ben de nerds kwijt. Jongens waar zijn de nerds?’ Hannah rende hysterisch door het huis heen. ‘Gast, doe rustig. De nerds liggen gewoon daar,’ lachte Milou terwijl ze de nerds van een kastje pakte. We gingen allemaal zitten en Hannah stopte Love Actually in de dvd speler en de film starte.
Toen de film afgelopen was, was het pas 11 uur, en hadden we nog wat dingen te doen dus.
‘Laten we truth or dare doen!’ stelde Liset voor, iedereen stemde in. ‘Okee, truth or dare aan Milou!’ Liset wees naar Milou. Ze dacht na, ‘hmm truth or dare… ik ga voor truth!’
Nu was het lisets beurt om na te denken, ‘even denken…. Ja ik weet het, hoe vaak hebben Matt en jij gezoend?’ We schoten allemaal in de lach. ‘Ja, dat weet ik niet hoor. Ik ben de tel kwijt geraakt!’ zei Milou lachend, ‘stuk of duizend, miljoen misschien? Haha.’
‘Okee, truth or dare aan Tessa!’
Nu was het mijn beurt om na te denken. Bij dare zou ik iets gênants moeten doen, bij truth zou ik iets gênants moeten vertellen. ‘Ik ga voor dare!’
‘Okee, Hans, kom eens!’ Milou seinde naar Hannah en samen verdwenen ze naar de keuken, even later kwamen ze terug, lachend. ‘Okee Teskees, we hebben iets bedacht. Je moet in het Mario pak van Hannah’s broertje naar de overburen, je weet wel met die knappe jongen, en dan vragen of ze een pizza hadden besteld, met deze pizza.’ Ze hielden lachend een pizza omhoog. ‘Omg, moet dat echt. Oké ik doe het haha,’ lachte ik. Iedereen lachte mee, of ze lachten me uit, dat leek me logischer. ‘Waar is dat pak van je broertje?’
‘Die haal ik wel ff!’ Hannah verdween naar boven en Milou haalde haar oogpotlood uit haar tas. ‘Je moet natuurlijk ook een snorretje hebben Teskees,’ zei ze terwijl ze een snor begon te tekenen. Even later kwam Hannah terug met het pak van haar broertje en ik trok het aan.
‘Omg ik zie er echt niet uit hahah!’ lachte ik. ‘Achjaa, leuk toch hahhaahhahaha!’ Nicole lag helemaal dubbel. ‘Lach je me nou uit?’ vroeg ik, terwijl ik mijn lach zelf ook niet kon inhouden. ‘Haha nee hoor ik lach je toe, nee okee ik lach je uit,’ gaf ze toch maar toe.
‘Oké, hier is de pizza, mijn camera en naar buiten jij ik film!’ Hannah duwde me naar buiten en ik keek met een ‘help-wat-moet-ik-doen’ blik naar de anderen, die allemaal in de deuropening stonden te lachen. ‘Jullie moeten wel stil zijn, anders horen ze jullie lachen!’ zei ik, en ik wierp ze een quasi-waarschuwende blik toe.
Ik liep naar de overburen, en belde aan. Eigenlijk kon ik mijn lach niet inhouden, maar ik probeerde toch zo serieus te blijven. De deur ging open. Shit, het was Max, de überknappe overbuurjongen van Hannah. Ik had gehoopt dat zijn zusje of ouders open zouden doen.
Toch zette ik mijn italiaanse stem op en begon ik te praten. ‘Hallo, u had een pizza peperoni besteld?’ ik sprak peperoni uit als pèpèrônni, zoals Liset en ik het altijd deden. ‘Die heb ik hier voor u.’
Max keek me vreemd aan, ‘ehm, nee ik heb geen pizza weet ik veel wat besteld?’ Hij keek nog vreemder ik hoopte niet dat hij me herkende. ‘Oh, maar ik heb wel uw huisnummer opgekregen.’
‘Oh nou de pizza is niet voor mij,’ zei Max een beetje geïrriteerd. Okee, ik hield het echt niet meer en ik barstte in lachen uit. Max keek me vreemd aan, en daarna nog vreemder naar achter, omdat de anderen nu ook heel hard moesten lachen. Doordat ik mijn hoofd naar beneden liet vallen van het lachen viel mijn Mario petje af en kwam mijn haar tevoorschijn.
‘Wtf Tessa?’ Max keek me verbaast aan. ‘Ehm, ja hier is je pizza. Doei!’
Ik wist niet hoe snel ik weg moest gaan, dit was echt heel erg gênant aan het worden. Toen ik weer bij Hannah’s huis kwam konden de anderen niet stoppen met lachen. ‘Omg, dat was zo gênant hè!’ zei ik terwijl ik me liet vallen op de bank. We speelden verder met truth or dare, Nicole gaf toe dat ze wel eens verliefd was geweest op een leraar, Hannah moest een meisje uit onze klas op bellen die wij niet mochten(zij ons ook niet) en vragen of ze ook wilde komen slapen bij ons en Liset moest een drankje met cola, sinas, cassis, druivenlimonadesiroop, spekjes, verkruimelde chips, appelmoes en nerds opdrinken.

‘Omg. Louis is niet door jongens.’ Ik lees het smsje dat Louis mij stuurde hardop voor.
‘Ben niet door. Ze vonden me niet goed ofzo. Kut. x’
‘Ah, dat is superkut! Waarom is hij niet door? Hij is echt supergoed!’ zei Liset. Ik zat samen met Liset en Milou in onze achtertuin in de zon. ‘Geen idee. Aah hij is vast kapot. Hij wilde het zo graag,’ zei ik. Ik leunde weer achterover en ging weer in de zon zitten. Niet veel later smste Louis mij weer.

Omg, een man roept me terug naar het podium. Wtf?

‘Huh hij moet terug naar het podium met een man mee ofzo! Vreemd!’ Waarom moest hij terug naar het podium. Was hij toch wel door?
Milou keek me vreemd aan. ‘Huh, waarom moet hij terug?’
Ik haal mijn schouders op. ‘Echt vreemd is dat. Misschien is hij toch wel door?’ zeiden Liset en ik tegelijk. Dat hadden we best vaak dat we tegelijk hetzelfde zeiden, maar dat is ook wel logisch want we zijn immers tweeling. Ik pakte drinken(we hadden alcohol vrije cocktails gemaakt) en ging weer achterover in mijn stoel zitten.
Na een tijdje werd ik gebeld, het was Louis.
‘Louisssss!’ schreeuwde ik keihard door de telefooon.
‘Zet hem op de luidspreker!’ zei Milou. Ik zette hem op de luidspreker.
‘He Teskees!’ riep Louis vrolijk. ‘Hoi Louis!!!’ riepen Liset en Milou tegelijk.
‘Wat was er nou waardoor je terug moest naar het podium ofzo?’
‘Nou, ik ben dus wel door!’ schreeuwde Louis enthousiast.
‘WAT? Echt waaar! Omg wat leuk ik dacht al, je moet wel door zijn. Hoe cool!’
‘Maar, ik werd dus teruggeroepen omdat we..’ Ik onderbrak hem met: ‘Wie zijn ‘we’?’
‘Nou, dat vertel ik nog. Samen met 4 andere jongens werd ik teruggeroepen naar het podium, dus ik dacht echt, wtf is dit. Ik was vet zenuwachtig enzo. En toen zeiden ze dus dat we te goed waren om zo weg te laten gaan, dus besloten ze een groep te maken.’
Op dat moment hoorde ik een jongen schreeuwen, ‘Louis! Met wie bel je?’
Huh ik herkende deze stem. ‘Hee Harry ik bel met mijn vriendinnen, haha.’
Harry? omg, dé Harry? Ik wisselde snel een blik met Milou, ze keek precies het zelfde als ik. Met een ‘omg-is-dit-Harry?-blik.
‘Tes, ben je daar nog?’ vroeg Louis. ‘Ehm ja. Is Harry daar?’ vroeg ik voorzichtig.
‘Huh Tessa ben jij dat? Dé Tessa, waarmee ik ehm ja, de Tessa van Milou?’ hoorde ik Harry vragen. ‘Ja, ik ben het ja.’
Louis mengde zich in ons gesprek, ‘ohh Harry jij bent toch niet dé Harry waarmee Tessa, vreemdging?’
Toen moest Louis heel hard lachen. ‘Louis waarom lach je?’ vroeg Liset. ‘Sorry het is gewoon grappig ik zit nu dus in een band met Harry.’
‘Je zit in een band?’ schreeuwde ik, ‘wat leuk!’ Louis en Harry lachten. ‘Kom vanavond anders op skype, dan kunnen we ff praten en dan kan je de andere van de band ook zien. volgens mij is iedereen heel aardig.’
‘Oh Louis ik ben zo blij voor je haha. Ik wil je nu echt een knuffel geven!’ lachte Milou. Iedereen lachte weer en we namen afscheid.
‘Omg weet je hoe toevallig dat Harry nu bij Louis in een band zit!’ zei ik toen ik had opgenomen. ‘Haha, misschien krijg jij nu iets met hem ofzo, dat zou best grappig zijn,’
lachte Liset. ‘haha wie weet!’ voegde Milou er aan toe. ‘Wie weet….’ zei ik mysterieus en met een big smile ging ik weer achterover in mijn stoel zitten. Ik wist gewoon dat Milou en Liset nu naar elkaar keken met een ‘dat-gaat-nog-wat-worden-blik’.

‘Okee, hoe werkt dit?’ vroeg ik aan Liset, Milou, Nicole en Hannah. We zaten op mijn computer in mijn&lisets kamer en ik probeerden Skype te begrijpen. ‘Haha, ik heb nog nooit op skype gezeten,’ lachte Liset. ‘Ik weet het wel,’ zei Hannah. ‘Oh Hannah skype master snapt het haha!’ zei Milou lachend. ‘Ja, ik skype altijd met mijn neefjes uit Frankrijk haha,’ legde Hannah uit. Ze logde in op de een of andere manier en voegde Louis toe. Ik snapte niks van wat ze deed.
‘En nu?’ Vragend keek ik haar aan. ‘Wachten tot Louis online komt denk ik?’ Ze haalde haar schouders op. Ik draaide me om en keek in de spiegel of ik er wel goed uit zag. Ik was heel benieuwd naar de andere leden van de band. ‘Ik ben echt benieuwd hoe die anderen jongens eruit zien!’ zei Milou. Ik lachte, ‘haha dat wilde ik net zeggen!’
Liset en Nicole stonden bij lisets spiegel hun haar goed te doen en vroegen of ze al online waren. Ik schudde mijn hoofd, ‘nee. Hoelaat is het?’
‘8 uur precies nu,’ zei Nicole, op haar mobiel kijkend. Op dat moment kwam er iets in beeld dat Louis online was en gelijk begon ik een gesprek met hem. Meteen kwamen Liset en Nicole aanrennen en we gingen zo zitten dat ze ons allemaal konden zien.
‘Heee!’ schreeuwden we. Nu zagen we ook hun allemaal zitten. Omg. Mijn oog ging eerst naar Louis, toen naar Harry(hij was echt heel erg leuk met die krulletjes). Toen viel mijn oog op de andere drie jongens. Eentje was een beetje getint en hij was echt de mooiste jongen die ik ooit gezien had, hij lachte vrolijk naar mij, nouja, ons. Naast hem zat een jongen die wel iets weg had van justin bieber, maar dan 100000x knapper want justin bieber vond ik niks en deze jongen was heel erg knap. Ook hij lachte vrolijk. Naast Louis zat nog een andere jongen. Hij had echt een heel schattig gezicht en lichtblond haar in een soort surfkapsel(bij de bootcamp had hij dat kapsel nog toch?) en hij moest hard lachen om iets, waardoor ik ook moest lachen want zijn lach was echt aanstekelijk.
‘Hoooooii!’ riepen de jongens. ‘Wat zijn ze knap allemaal!’ flapte Nicole eruit, en meteen sloeg ze haar hand voor haar mond. De jongens lachten hard en Nicole werd rood.
‘Dat vat ik maar op als een compliment haha,’ lachte de getinte jongen.
‘Zal ik jullie ff voorstellen aan iedereen?’ vroeg Louis. Ik knikte, ‘doe dat haha.’
Hij begon bij Harry, die naast hem zat. ‘Deze jongenman hier is Harry. Maar dat wist Tessa natuurlijk al,’ lachte Louis, terwijl hij wenkbrauwwiebelde naar mij. Ik voelde dat ik rood werd en ik hoorde de andere meiden ook lachen. ‘Maarja, dat is dus Harry.’ Louis woelde even door Harry’s haar en gaf er toen een klopje op. Hij draaide zich om naar de andere kant van hem, waar de jongen met het surfkapsel zat. ‘ Dit hier is Niall. Hij houd van eten en lachen, dat hebben we al gemerkt.’ Alle jongens lachten.
Louis draaide zich om naar achter, waar de getinte jongen zat. ‘En dit is Zayn.’ Hij sloeg op Zayns beide wangen en lachte. ‘En als laatste Liam, met zijn Justin Bieber haar hahah,’ zei Louis lachend. Ik was nog steeds verbaast om hun schoonheid, hoe kunnen ze nou allemaal zo knap zijn. Snel stelde ik de andere jongens ook voor aan mijn vriendinnen en we praten zeker wel twee uur over van alles en nog wat. Ik kon wel zien dat iedereen elkaar mocht, godzijdank. De jongens waren niet alleen superknap, maar ook nog eens heel grappig. We lagen non-stop dubbel om de grappen die ze maakten(voornamelijk Louis) en om Niall die daar dan weer om lacht met zijn aanstekende schattige lach.

POV Louis
Ik keek naar de andere jongens, ze leken me stuk voor stuk heel erg aardig. Ik kende ze nog maar een half uurtje ofzo, maar ik zag meteen al dat ik vrienden met ze kon worden. Vooral met Harry kon ik het goed vinden.
‘Ik vind het zo leuk, dat we nu in een groep zitten!’ zei Niall, de jongen met het surfkapsel en babyface, terwijl hij enthousiast op en neer sprong. Zayn, de getinte jongen, lachte. ‘Haha ja ik ook. Ik dacht echt dat ik niet door was. Ik hoop dat we gaan winnen,’ zei hij.
‘Ja, dat hoop ik ook. Maar dat hopen al die andere deelnemers ook haha,’ lachte ik.
Ik had net met Tessa gebeld en we hadden afgesproken om vanavond op skype te gaan.
‘Moeten we niet even onze spullen verplaatsen, naar die gezamenlijk kamer van ons?’ vroeg Liam, de Bieber look-a-like. ‘Ja, ik denk het wel.’
Eerst sliepen we allemaal op andere kamers, ik sliep samen met ene Aiden op de kamer, maar ik heb hem haast niet gesproken. Ookal leek hij me wel aardig.
We liepen naar onze oude kamers om onze koffers te halen. Zayns kamer was naast die van mij, wat ik helemaal niet wist. ‘Hé Zayn. Weet jij war onze nieuwe kamer is?’ vroeg ik toen ik hem tegen kwam op de gang. Lachend schudde Zayn zijn hoofd. Op dat moment kwam er een vrouw naar ons toe lopen. ‘Dit is de sleutel van jullie nieuwe kamer jongens.’ Ze gaf ons een sleutel en liep weer weg. Zayn en ik keken elkaar een beetje vaag aan maar haalden toen onze schouders op. ‘Okeee, laten we gaan zoeken!’ stelde Zayn voor en ik stemde in.
We liepen echt wel een half uur rond met onze koffers, totdat we de kamer eindelijk hadden gevonden. Niall, Liam en Harry stonden al voor de deur. ‘Hèhè zijn jullie daar eindelijk?’ lachte Liam. ‘sorry, we hadden wat technische problemen,’ grapte ik. De jongens lachten, gelukkig. Het zou awkward zijn geweest als ik een grap zou maken, en ze zouden niet lachen.
Ik stak de sleutel in het slot en opende de kamer, hij was mooi, maar niet supergroot, maar zeker niet klein. ‘Dit bed is voor mij!’ schreeuwde Harry, terwijl hij met koffer en al op een bed sprong, die krak zei. ‘Haha sukkel, nu is het bed kapot hahahhaah,’ lachte Niall.
‘Oh fukkie,’ schold Harry. Hij sprong van het bed af en dook eronder, ‘ik kijk wel of ik het kan repareren.’ Wat dus niet lukte.
‘Haha, wat nu?’ vroeg Niall, nog steeds lachend. ‘Weetje, we kunnen ook gewoon dit zo laten staan, dat kapotte bed, want we hebben toch een bed over,’ dacht Zayn hardop.
‘Haah laten we dat doen. Dit bed is voor mij!’ zei Liam, terwijl hij heel voorzichtig op een bed ging zitten, Zayn nam het bed naast hem en ik tegen over hem. Harry ging voorzichtig aan naast mij en tegenover Zayn liggen, en Niall daarnaast.
‘Oké, en wat gaan we nu doen?’ Liam keek ons allemaal vragend aan.
‘Eten?’ stelde Niall voor. Iedereen lachte, ‘haha goed idee. We moeten om 8 uur wel op Skype zijn hè!’ herinnerde ik de jongens even.
Ik vond het toch een vreemd idee, dat Harry de jongen was waar mijn ex-vriendin mee gezoend had. Maar ik snapte Tessa best, Harry was een leuke jongen. En nee, ik ben geen homo. Ik had immers een vriendin, Hannah. Tenminste, ik hoopte dat ik haar mijn vriendin kon noemen.
We liepen met ze allen naar de eetkamer ding, waar we gingen ‘dineren’. Er was gewoon een soort buffet en we vielen allemaal aan op het lekkere eten wat er lag. Tot mijn grote geluk waren er ook wortels, ik nam een hele berg. Niall keek van mij naar de wortels en weer naar mij. ‘Wortels?’ vroeg hij. Ik keek naar zijn bord. Cake. Taart. Ijs. Pudding. Pannekoeken. Patat. En lachte heel hard. ‘Haha wortels zijn cool!’
Ik schepte ook nog wat ander eten op en ging toen bij Liam en Zayn aan de tafel zitten, harry en niall waren nog bezig met eten uitzoeken. Ze hadden allebei een supergroot bord met eten in hun handen.
‘Haha, jij hebt veel wortels hahah,’ lachte Zayn. Ik knikte trots. ‘Ja, ik hou van wortels.’
Zayn en Liam lachten. Ik keek naar hun borden, ze hadden redelijk normaal eten in tegenstelling tot Niall die aankwam lopen met zijn bord vol cake taart en ijs. Liam en Zayn lachten bij het zien van al het eten, terwijl ik kots bewegingen maakte. Nu kwam ook Harry aanlopen, hij had een tweede bord erbij gepakt om eten op de toen. Maar Harry had juist gezonde dingen gepakt in plaats van taart en snoep, zoals Niall. Lachend gingen ze allebei zitten en begonnen te eten. We praatten een beetje over koetjes en kalfjes.
‘Ik zag laatst een koe,’ zei Harry, ‘en hij had geen vlekken.’ Ik sloeg mijn hand voor mijn mond, ‘geen vlekken!’ We lachten. Ja, we praatten een tijdje over koetjes en kalfjes.
Ineens hoorde we een sms toon, hij was van Zayn. ‘Zo zo Zayn, smsjes?’ lachte Liam.
‘Wie stuurt jou een berichtje?’ vroeg ik. Zayn lachte terwijl hij het smsje las. ‘Mijn vriendin,’ legde hij uit terwijl hij me het smsje liet lezen.

Zayn! Ik mis je haha. Is het gezellig met de andere jongens? Ik hoop het wel. Zie ik je snel weer poepie? Xx Koetje

Ik zei toch, we hadden het over koetjes en kalfjes.

Louis POV
‘Zoo, je hebt een vriendin dus haha,’ zei ik tegen Zayn, terwijl ik hem op zijn schouder sloeg. ‘Ehm, ja. Jij dan?’ vroeg Zayn. ‘Ja, ik ook.’
Niall en Harry floten. ‘En hoe heet gelukkige?’ vroeg Niall. ‘Hannah heet ze!’ vertelde ik.
‘Heb je een foto van haar?’ vroeg Harry. ik pakte mijn mobiel en zocht een leuke foto van Hannah. Het werd de foto die we een tijd geleden hadden gemaakt. Hannah stond er heel leuk op, met haar altijd vrolijke lach. Ik gaf mijn mobiel aan Harry en die liet hem rondgaan naar de anderen. Ze knikten allemaal goedkeurend en de mobiel kwam weer terug bij mij.
We aten weer verder. Na het eten gingen we naar onze gezamenlijke kamer. Om 8 uur zouden we op Skype zijn had ik aan Tessa beloofd, dus ik waarschuwde de jongens even dat het al kwart voor acht was. Zayn verdween in de badkamer, waar hij niet meer uitkwam en Harry, Niall en Liam bleven gewoon liggen waar ze lagen. Ik begon met het opstarten van mijn minilaptop, wat jaren leek te duren. Eindelijk zaten we toch op Skype, en Tessa begon meteen tegen ons te praten.
We praatten zeker wel twee uur, daarna gingen Milou, Hannah en Nicole naar huis en Liset en Tessa sloten ook af. Na een tijdje besloten wij ook maar ons klaar te maken en in bed te gaan liggen, waar we een paar domme ‘kennismakingsspelletjes’ deden. Ik kwam erachter dat Zayn en ik de enige waren met een vriendin, Niall had zelfs nog nooit een vriendin gehad, Liam had net een 3 jarige relatie achter de rug en Harry flirtte met elk meisje die hij tegenkwam, maar was eigenlijk nog opzoek naar de ware.
Op gegeven moment gingen we toch maar slapen, aangezien het al redelijk laat was en morgen zouden we vroeg uit bed worden gehaald, omdat we morgen weer naar huis gingen. Over twee maanden zouden we naar ‘the judges house’ gaan, Simons huis in Spanje.
Hallo, ik ga trouwen met Harry want hij is lekker. (:
Avatar gebruiker
TessaStyles
 
Berichten: 10504
Geregistreerd: 13 aug 2011, 20:11

Re: I'm secretly in love with you

Berichtdoor TessaStyles » 14 aug 2011, 16:25

Tessa POV
‘Dus de jongens komen morgen bij jou? Voor hoelang dan?’ vroeg ik aan Louis via de telefoon.
‘Ehm, 4 dagen. En daarna gaan we een paar dagen naar de andere jongens, gewoon om elkaar wat beter te leren kennen enzo,’ legde hij uit.
‘Oke, nou ik wil ze ook wel leren kennen haha. Hoelaat moeten wij dan bij jou zijn?’
‘Acht uur ofzo? En dan kijken jullie maar hoelaat jullie naar huis gaan ofzo?’ zei Louis. Louis had vrij van school, vanwege zijn deelname aan xFactor. Maar wij moesten natuurlijk naar school.
‘Oké, zie ik je dan. Ik moet nu nog even huiswerk maken….’ Zei ik met een beteuterd gezicht, wat Louis natuurlijk niet kon zien. ‘Oh haha okee. Ik ga even lekker tv kijken terwijl jij huiswerk maakt.’
Ik hoorde Louis lachen en op de bank neerploffen. Ik zei hem gedag en pakte mijn huiswerk. Best wel vreemd eigenlijk, een paar maanden geleden was ik verliefd op Louis maar kende hij mij volgens mij niet eens, toen kreeg ik wat met hem en had ik de tijd van mijn leven, toen gingen we allebei vreemd en maakten we het uit en nu was Louis mijn beste vriend en had hij wat met mijn beste vriendin. Ik lachte in mezelf en begon met het maken van mijn biologie huiswerk.

‘Liset, morgenavond gaan we naar Louis’ huis, de andere jongens van One Direction komen voor 4 dagen bij hem,’ zei ik tegen Liset. Liset keek op van haar computer, ‘oh leuk! en wie zijn ‘we’?’
‘Nou, jij, ik, Milou, Hannah en Nicole,’ legde ik uit.
Liset klikte snel iets weg van de computer en typte iets via msn naar Nicole. Ik liep naar beneden en pakte wat eten en drinken en plofte op de bank neer. Ik pakte mijn mobiel en belde Milou op. ik vertelde haar dat we morgen naar Louis gingen, maar ze had eigenlijk al met Matt afgesproken. Het was echt serieus tussen Milou en Matt en ze waren zo leuk samen.
‘Dan neem je Matt toch mee?’ stelde ik voor. ‘Ohja, Matt kent de jongens natuurlijk ook, hij had ze laatst ontmoet zei hij!’ riep Milou. Ineens bedacht ik me dat Matt natuurlijk de neef was van Harry.
‘Haha, ik ga het meteen regelen, doei Teskees!’ zei Milou en meteen hing ze de telefoon op.
Ik keek op mijn mobiel en zag dat ik een smsje had van Hannah

Hee morgen Louis, komen jullie ook? Milou en Nicole ook toch? x

Hansiee, ja wij gaan ook en Milou en Nicole ook. Milou neemt misschien Matt mee. Ben benieuwd naar de andere jongens haha xx

Stuurde ik terug. vrijwel meteen kreeg ik weer iets terug.

Haha jij wilt zeker alleen maar Harry zien Teskeesje!

Wie zegt dat ik Harry graag wil zien? misschien vind ik hem wel helemaal niet leuk!

Haah niet leuk? Sorry ik lach heel hard. Misschien niet ne. maar waarschijnlijk wel Tes. X

Mischien……. Xx

Ik legde mijn mobiel weg en zette de tv aan. Ik zapte wat en kwam bij My super sweet sixteen uit. Het meisje was net haar vader aan het uitschelden, waarschijnlijk omdat de auto die ze zou krijgen te goedkoop was. Ik zapte verder en kwam uit bij nickelodeon, ik zag dat Avatar bezig was.
Omg dit was de aflevering met het toneelstuk. Snel zette ik de tv op pauze en sprong ik op.
‘LIESBETH! Die aflevering van avatar met het toneelstuk is op tv!’ schreeuwde ik naar boven. Dit was de lievelings aflevering van ons Avatar. Liset schreeuwde terug dat ze eraan kwam en ik rende gauw weer terug naar de tv. Liset plofte naast me neer op de bank en ik zette de tv aan. Je zag net dat de acteur van Aang een meisje was en die van het blinde meisje was een grote stevige man. Liset en ik lagen de hele tijd dubbel om het programma, het was gewoon zo geniaal. Vooral Sokka die heel erg dom deed de hele tijd.
We waren nu bij het gedeelte dat er ‘pauze’ was in het toneelstuk en Zuko was buiten gaan zitten. Er kwamen twee jongetjes lachend aan rennen en eentje zei tegen Zuko: ‘Wow jij lijkt goed! alleen je litteken zit aan de verkeerde kant!’
Zuko keek geërgerd op, waarschijnlijk omdat het nergens op sloeg, want hij was de echte Zuko en die acteur had het litteken aan de verkeerde kant zitten.
‘Als Zuko een echt mens was, was hij vast knap geweest!’ zei Liset, precies op het zelfde moment als ik dat dacht. ‘Haha ja ik wilde het net zeggen!’
We keken nog een tijdje naar Avatar, het was zo grappig. Misschien was het een superkinderachtig programma, maar Liset en ik vonden het gewoon supergeniaal.

Samen met Liset, Hannah, Nicole, Milou en Matt kwam ik bij Louis huis aan. Het was al half negen, eigenlijk zouden we er om 8 uur zijn maar omdat Nicole’s ketting los ging en Liset zo nodig door spijkers heen moest rijden waardoor hun fietsen allebei kapot gingen, hadden we een beetje vertraging. Lachend belden we aan. Meteen werd er open gedaan door Louis.
‘Hee vrienden haha!’ lachte hij terwijl hij een ‘kom binnen’ gebaar maakte. Lachend stapte ik naar binnen en hing ik mijn jas op. ‘Hee louisie! Zijn de andere jongens binnen?’ vroeg ik. Ik was echt heel erg zenuwachtig, ik zou zodrekt 4 superknappe jongens ontmoeten. Mijn maag maakte een salto.
De anderen hingen ook hun jassen op en Matt en Louis deden een soort vreemde boks.
Louis opende de deur en liet ons binnen in hun woonkamer.
‘Kom verder,’ zei hij. In een soort van rijtje, Liset en ik voorop, liepen we de woonkamer binnen, richting de jongens. Oh. Hartaanval. Harstilstand. Dood. Zo. Knap. Zo. Super. Knap.
Mijn ogen gingen meteen naar Harry. Zijn haar zat perfect. Ik snapte niet, hoe haar zo perfect kon zitten. Maar bij hem kon het blijkbaar. Een vrolijke lach sierde zijn gezicht en hij droeg een paarse trui met ‘Jack Wills’ erop, met daaronder een donkere spijkerbroek. Zijn schoenen had hij waarschijnlijk uitgedaan, want hij had alleen sokken aan. Zijn voeten waren supergroot. Nouja, supergroot. Vergeleken met mijn maatje 36 waren ze erg groot. Ik lette altijd op voeten van mensen, en dan schatte ik welke maat ze hadden. Ik schatte dat Harry rond de 44 ofzo had.
Ineens lachte iedereen en er zwaaide een hand voor mijn hoofd. ‘Hallo, Tessa? Leef je nog?’ vroeg het persoon waar de hand aan zat. Verschrikt keek ik op en zag iedereen naar mij kijken, inclusief Harry. allemaal lachten ze en ik voelde hoe mijn wangen steeds roder werden.
‘Wat het interessant haha?’ vroeg Matt lachend. Ik haalde diep adem en lachte een beetje stom mee. ‘Haha ja.’
Ik zwaaide naar de jongens, ‘hoi!’ zei ik vrolijk terwijl ik ze allemaal een knuffel gaf. Iedereen deed hetzelfde, behalve Matt, die gaf ze een soort vreemde boks die hij ook aan Louis gaf.
Harry omhelsde ik even iets langer dan de anderen en daarna ging ik tussen Harry en Zayn op de bank zitten.
‘Willen jullie wat drinken?’ vroeg Louis aan ons. Ik knikte, ‘ja, wat heb je?’
‘Ehm cola, icetea, sinas, cassis, cherry cola en ehm dat is het wel zo’n beetje. Misschien nog wat troep,’ antwoordde Louis.
‘Ik wil ice tea!’ zeiden Milou, Matt en Nicole tegelijk. ‘Oh doe mij maar cherry cola,’ zei Liset. ‘hetzelfde als Liset,’ zei ik. ‘Ik wil cola, maar ik loop wel even mee,’ zei Hannah terwijl ze giechelend op stond en met Louis mee naar de keuken liep. Wat ze waarschijnlijk niet wisten, was dat ik via de glazen ruit van de kast zo de keuken in kon kijken vanuit de bank. Ik lachte omdat ze toen ze net op het hoekje waren verdwenen, meteen al begonnen te zoenen. Harry keek me vreemd aan omdat ik ineens moest lachen. ‘Waarom lach je?’ vroeg hij.
‘Hannah en Louis, kijk.’ Ik wees naar de glazen ruit van de kast, en nu moest ook Harry lachen. Ik leunde weer wat achterover en praatte wat met iedereen. Meteen kwam ik erachter waarom Louis zei dat Niall heel veel lachte en at, want als hij niet aan het lachen was pakte hij wel een hand chips uit de bak die voor hem stond, en als hij geen chips at dan was hij hard aan het lachen om een grap die iemand maakte.
‘Er is nog maar ice tea voor een glas!’ schreeuwde Louis ineens naar de keuken. ‘Oh geef mij dan maar cola!’ schreeuwde Nicole terug. ik keek naar Nicole, ze zat aan de andere kant van Zayn, gevaarlijk dicht bij hem. ‘Dan delen Milou en ik die andere wel!’ lachte Matt terwijl hij Milou een zoen gaf op haar wang. ‘Okeeee!’ schreeuwde Hannah terug.
Even later kwamen ze aanlopen met het drinken, in de icetea van Milou en Matt zaten twee rietjes. Lachend pakte Matt het glas aan en stopte een van de rietjes in Milou’s mond en de ander in de zijne. Het zag er heel lief uit hoe ze zo samen hun icetea dronken.
Terwijl Hannah langsliep om mij mijn cola cherry te geven, keek ze even van Harry naar mij en weer terug naar Harry, en toen gaf ze me een knipoog. Ik lachte en leunde achterover met mijn cola cherry. ‘Okee wat zullen we gaan doen?’ vroeg Zayn, aan niemand speciaal.

‘Zullen we naar buiten gaan?’ vroeg Louis, iedereen stemde in. ‘Oh dan gaan we naar het bos!’ schreeuwde Hannah ineens enthousiast. ‘Nee niet het bos!’ stribbelde ik tegen. Ik had niks tegen het bos, maar het was inmiddels al donker een laat en dat was gewoon eng.
‘Haha, jawel, dat is juist leuk!’ lachte Zayn naast mij terwijl hij al opstond. Harry stond ook op en trok mij daarna ook omhoog. Ik keek naar buiten, het was pikdonker. Ik bedacht me wat er allemaal in het bos zou kunnen gebeuren. Ik zou iedereen kwijt kunnen raken en verdwaald raken en dan voor eeuwig in het bos moeten leven omdat ik er niet meer uit kan. Ik zou ontvoerd kunnen worden door een enge man die me dan mee neemt naar zijn huis in het bos. en er zou nog veel meer kunnen gebeuren.
Ik keek naar mijn kleren, hotpants, hemdje en een cardigan. Wauw, echt kleren voor een nachtelijke boswandeling. Terwijl ik naar de deur liep, kwam Harry naast me lopen. We deden onze schoenen aan, liepen samen naar buiten en wachtte we op de anderen. Er kwam een windvlaag voorbij en ik rilde, het was echt heel koud.
‘Wil je mijn trui anders aan? Je ziet eruit alsof je bevriest,’ zei Harry. Ik lachte en keek naar zijn paarse Jack Wills trui, die er superwarm uit zag. ‘Heb je het zelf niet koud dan?’ vroeg ik.
Harry lachte, ‘ik heb dit.’ Hij rende naar binnen en kwam naar buiten lopen met een jas. Hij trok zijn trui uit, eronder droeg hij een superleuk beige shirt met witte strepen. Hij gaf de trui aan. ‘Dankje,’ zei ik met een big smile op mijn gezicht. Ik trok de trui op mijn hoofd terwijl ik de geur van Harry rook. Het rook heerlijk. De trui was langer dan mijn broekje, wat er erg stom uit zag.
‘Haha het lijkt net alsof ik geen broek draag,’ lachte ik, Harry lachte mee, ‘maar hij is wel lekker warm!’ voegde ik er aan toe terwijl ik mijn handen in de voorzak stopte.
De anderen waren inmiddels ook naar buiten gekomen. ‘Kom we gaan!’ zei Niall terwijl hij enthousiast op een neer sprong. Ik keek naar zijn hand, hij had een zak chips in zijn hand. Vragend keek ik ernaar. ‘Voor als ik honger heb,’ legde Niall heel serieus uit.
‘Slim!’ zeiden Liset en ik tegelijk, waarna we allebei in de zak chips graaiden en er een hand chips uit haalden. ‘Ja, jullie moeten niet alles opeten, wat moet ik dan doen als ik honger heb!’ zeurde Niall. Louis gaf hem een schouder klopje, ‘komt wel goed jongen, komt wel goed.’
Met z’n allen liepen we richting het bos, het was maar 10 minuutjes lopen, niet ver dus.
‘En vind je het al eng?’ vroeg Liam, die naast me kwam lopen. ‘Haha nee hoor, hier zijn lantaren palen,’ lachte ik.
‘Nou, anders bescherm ik je wel hoor!’ mengde Harry zich in het gesprek. Ik naar hem, hij keek heel schattig, met het scheve lachje, precies hoe hij keek in het cafeetje toen. Ik lachte terug naar hem, ‘mooizo!’ ze ik lachend.

‘Boe!’ Ik gilde keihard toen er iemand op mijn rug sprong. Geschrokken draaide ik me om en zag Louis lachend staan. Ik begon hem te slaan. ‘ Je liet me schrikken sukkel!’
‘Haha sorry, het is gewoon grappig om jou te laten schrikken!’ lachte Louis. We waren inmiddels in het bos aangekomen en het was supereng. Ik liep nog steeds naast Harry, en nu ook naast Louis.
Voor ons zag ik twee personen lopen, maar doordat het zo donker was, kon ik niks zien. Ze hadden elkaars hand vast. Het waren niet Milou en Matt, wat Milou was groter dan het meisje. De jongen was ook niet Liam, Harry of Louis, want die liepen hier en Niall was het ook niet want die was kleiner dan de jongen. Dan was het dus Zayn. En het meisje was niet Hannah, ook niet Milou, ook niet Liset, dus het was Nicole. Ah wat lief, Nicole en Zayn lopen daar hand in hand!
‘Ahw! Kijk Nicole en Zayn daar eens!’ zei ik tegen Harry en Louis. Ze keken allebei. ‘Ah wat lief! Ze hebben elkaars handje vast!’ lachte Louis.
‘Zullen we ze laten schrikken?’ stelde Niall voor. ‘Joah, Nicole vind het vast eng in het bos!’
Ik schudde lachend mijn hoofd, ‘Nicole vind bijna niks eng.’
‘En dan nog, jullie moeten niet zo lullig gaan doen en hun laten schrikken, dan is het romantische er vanaf!’ voegde ik eraan toe. Louis en Niall keken elkaar beteuterd aan.
‘Zullen we daar heen naar die open plek?’ vroeg Liset terwijl ze naar een open plek achter de bomen wees. Ik vroeg me af hoe ze dat zo goed kon zien, want ik zag alleen maar wat vreemde vlekken.
‘Is goed!’ zei iedereen. ‘Hee Nikkel, Zayn!’ schreeuwde Milou naar Nicole en Zayn.
Ze draaiden zich om en kwamen onze kant opgelopen. ‘We gaan even naar die open plek, tenzij jullie liever doorlopen met zijn tweeën?’ vroeg Milou, terwijl ze wenkbrauwwiebelde.
‘Nee, we gaan mee hoor!’ Nicole had geluk dat het donker was, want ik wist zeker dat ze nu helemaal rood was. Met z’n allen liepen we naar de open plek, waar ik meteen op een bankje neer plofte. Toen Harry naast mij ging zitten voelde ik een rare tinteling in mijn buik. Was ik verliefd op Harry?
‘Kom we gaan tikkertje doen!’ zei Liam terwijl hij nadat hij twee seconden zat al weer opsprong.
‘Okee is goed!’ zei Liset, terwijl ze naar Liam keek alsof ze op het punt stond zijn gezicht te likken. Ik keek haar met een opgetrokken wenkbrauw aan, niet dat ik dat kan dus waarschijnlijk zag ik eruit als een lelijke schuwe op een bankje die een vreemde wenkbrauwmove deed.
‘Ik ben hem!’ schreeuwde Louis en iedereen stond op, Harry trok mij omhoog en sleurde me mee het veld over, waarschijnlijk zag het er stom uit maar het maakte niks uit, Harry had mijn hand vast.
‘Kan jij snel rennen?’ vroeg hij. ‘Mwoah, een beetje denk ik? Ik zat vroeger op atletiek haha’ lachte ik.
‘Haha, okee.’
Liam kwam onze kant opgerend en we renden weg, nouja, Harry rende hard en hij sleurde mij erachter aan. we gingen achter een boom staan, heel dicht op elkaar, zodat Liam niet wist waar we waren. Ik draaide mijn hoofd richting Harry, hij keek me weer aan met zijn scheve glimlach. Ergens had ik zin om hem een kus te geven, maar ik deed het toch maar niet en trok hem aan zijn arm van de boom vandaan. We zagen nog net hoe Liam lachend over Liset en Milou heen viel en hun toen allebei tikten. ‘WACHT!’ schreeuwde ik keihard over het hele veld, negen figuren op het veld draaiden zich om richting mij en Harry. ‘Zullen we dat soort tikkertje doen dat als je getikt bent, dat je dan hand in hand verder moet tikken met de tikker? En als er dan meer dan 4 zijn dan splitsen?’ vroeg ik. ‘Jaaa, jij wilt zeker graag hand in hand met Harry tikken!’ hoorde ik Louis lachend roepen vanuit de linkerhoek van het veld. Ik voelde dat ik rood werd, maar gelukkig zag niemand het.
‘Ik vind het goed!’ hoorde ik Lisets stem roepen, ze lag nog steeds onder Liam, maar volgens mij vond ze dat helemaal niet erg. ‘Oke, gaan we nu weer verder dan?’ vroeg Zayn, die samen met Matt in de boom was geklommen, zodat ze niet getikt werden. ‘JA!’ schreeuwde Harry terug en we renden weer weg. Liam, Liset en Milou waren nu met zijn drieën tikker, en met Liam in het midden renden ze hand in hand het veld over. Om mensen te tikken.
Harry trok mij mee achter een bergje, we konden de anderen nu wel zien, maar zij ons niet.
‘Haha ze gaan Hannah tikken, zeker weten!’ zei Harry lachend terwijl hij naar Hannah wees. En ja hoor, nog geen twee seconden later hoorden we Milou keihard ‘TIKKIE!’ roepen.
‘Jamaar dat is gemeen! Ik heb kleine beentjes dus ik ren langzamer!’ zeurde Hannah. ‘Geen gemaar, gewoon tikken!’ zei Liam lachend. Nu ging Milou en Hannah samen tikken en Liset en Liam.
Ineens draaide Liset haar hoofd om naar Harry en mij. ‘Daar zitten Harry en Tessa!’ schreeuwde ze.
‘Shit!’ vloekte Harry en we sprongen op. Vanaf mijn linkerkant zag ik Liset en Liam aak komen rennen, en vanachter mijn rechterkant Milou en Hannah. Voor ons was een steile helling en achter ons was een riviertje. We konden geen kant op.
‘Haha getikt!’ lachte Liset terwijl ze mij tikte, Hannah tikte Harry. ‘Ja Tessa jij komt bij ons!’ zei Liam terwijl hij mij zijn kant op trok. ‘En jij Harry, komt bij ons!’ zei Hannah, die lachend Harry haar kant op trok. Ik trok een beteuterd gezicht naar Harry, maar pakte toen toch lisets hand vast. Nu moesten we alleen nog Nicole, Zayn, Niall, Louis en Matt tikken. ‘Wij doen Louis, Niall en Nicole wel, en dan klimmen jullie in de boom om Zayn en Matt te tikken!’ stelde ik voor. ‘Slecht plan, heel slecht plan!’ lachte Milou. Na een paar meter rennen hadden wij Louis al getikt en splitsten we weer op, ik met Louis en Liset nog steeds met Liam. ‘Liset en Liam zijn hem wel steeds samen he,’ merkte Louis op. ik lachte, ‘ja inderdaad.’
‘Kom, wij halen die gasten(ja…) wel even uit die boom!’ zei Louis, en als een soort superman(hij droeg een superman shirt) rende hij naar de boom, waardoor hij mij meetrok.
We bleven onder de boom staan en ik probeerde te bedenken hoe we hun het beste uit de boom kregen. Louis was al bezig met het hevig heen en weer schudden van de boom, waardoor ze er bijna uitvielen. ‘Wawoo Louis pas op! straks vallen we eruit!’ schreeuwde Matt.
Louis lachte, ‘haha dat is toch de bedoeling!’
Ineens sprong Zayn uit de boom, vanaf de achterkant. ‘Wow zayn hoe deed je dat?’ zei ik verbaast. Zayn was inmiddels al weggerend en Louis rende erachter aan, samen met mij. Achter me hoorde ik ook Matt uit de boom springen en de andere kant op lopen. ‘Haha getikt!’ hoorde ik Milou niet veel later zeggen. ‘Kom neef wij gaan samen!’ zei Matt, waarschijnlijk tegen Harry. oké, nu moeten we alleen Nicole en Zayn nog. Ik keek om me heen en zag Matt en Harry als twee gestoorden gekken rondrennen, Liset en Liam zoekend om hun heen kijken en Milou en Hannah vreemde dansjes doen. ‘Ja, daar is Zayn!’ schreeuwde Louis, terwijl hij wees naar Zayn die achter een boom stond. Toen we dichterbij kwamen zagen we dat Nicole er ook stond. Met z’n achten omsingelde we ze en tikten ze toen allebei. Hijgend van moeheid gingen we weer op het bankje zitten waar we aan het begin ook zaten. Ik leunde tegen Harry aan, wat hij waarschijnlijk niet erg vond aangezien hij zijn arm om mij heen sloeg. ‘Weetje, laatst is er een trol gezien in dit bos,’ begon Louis. ‘Nee Louis geen spookverhaal!’ zei Liset. Louis gniffelde, ‘waarom niet?’
‘Omdat dat eng is!’ zei ik terwijl ik hem sloeg. ‘Maar,’ zei Louis met een babystemmetje. ‘Nee Louis, geen gemaar!’ sprak Liset hem tegen. ‘Nou!’ Louis sloeg quasi-boos zijn armen over elkaar heen en deed net alsof hij een klein kleutertje was. Hannah ging op zijn schoot zitten.
‘Nou moet je niet gaan huilen Loulou!’ lachte ze. Louis had al weer een glimlach op zijn gezicht en sloeg zijn armen om Hannah heen. Ik kon een kleine ‘aahw’ niet onderdrukken.
We praatten nog een tijdje gezellig totdat ik heel moe werd en koude benen kreeg. Ik wreef over mijn benen om het warmer te krijgen. ‘Heb je koude benen?’ vroeg Harry op dat moment. Ik knikte, ‘ja, en ik ben moe.’
‘Tja, ik zou je best mijn broek willen geven, ik heb daar geen problemen mee, maar ik denk niet dat je hem past en dat de anderen het goed vinden als ik in mijn onderbroek rondloop,’ zei Harry. Ik lachte, ‘haha vind je dat zelf niet erg dan haha?’ vroeg ik lachend. ‘Nee hoor, mij maakt het niks uit!’ zei Harry, alsof hij altijd naakt rondliep. Misschien was dat ook wel zo, wist ik veel.
‘Het is wel goed zo,’ zei ik, om dit vreemde gesprek af te sluiten. ‘Gasten, laten we weer terug naar Louis huis gaan, Tessa heeft het koud en is moe,’ zei Harry terwijl hij op stond en zijn arm om me heen sloeg. Was ik toch wel verliefd op hem? Waar kwamen die vlinders in mijn buik anders vandaan? Ik had heus geen vlinders gegeten ofzo. ‘Ja, ik ook!’ zeiden Hannah, Zayn, Louis en Liset.
Iedereen stond op en we liepen weer terug naar Louis’ huis.

‘Blijven jullie slapen?’ vroeg Harry. we waren al bijna bij Louis huis en ik liep helemaal tegen Harry aangeleund omdat ik het zo koud had en zo moe was. ‘Weet niet, dan moeten we wel onze spullen nog halen. Hoe laat is het?’ antwoordde ik.
‘Half 12,’ beantwoordde Zayn mijn vraag. ‘Hmm hmm,’ zei ik terwijl ik mijn mobiel pakte om te smsen naar mijn moeder of we mochten blijven slapen. Louis zusjes en ouders waren bij hun opa en oma, die zouden morgen pas terug komen dus daar hadden we geen last van als we bleven slapen.
Mijn moeder smste terug dat we wel mochten blijven slapen, maar dat we dan nog wel spullen moesten halen. ‘Liset, we mogen blijven slapen!’ zei ik tegen Liset. ‘Oeh yes!’ zei ze terwijl ze een vreemd dansje deed.
‘Maar we moeten nog wel spullen halen.’
Ik keek naar Nicole en Milou, ‘blijven jullie ook slapen?’ Hannah bleef zoiezo al slapen. ‘Nee, Matt en ik slapen bij mij thuis!’ zie Milou met een big smile terwijl Matt zijn armen om haar heen sloeg.
‘Ik ook niet, morgen moet ik vroeg uit bed voor verjaardag van mijn tante, bah!’ zeurde Nicole.
Toen we binnen waren pakten Nicole, Milou en Matt hun spullen en we namen afscheid van hun.
‘Moeten jullie nog spullen halen?’ vroeg Louis, aan Liset en aan mij. Ik knikte, ‘ja, zullen we dat nu even gaan doen?’ vroeg ik aan Liset. Die knikte. ‘Ik ga wel ff mee!’ bood Harry aan. ‘Ja, ik ga ook wel mee,’ zei Niall. Met z’n vieren fietsten we naar ons huis.
‘Mooi huis, mooi huis,’ stelde Niall vast toen hij ons huis zag. ik lachte, ons huis bij onze moeder was best wel klein enzo. We liepen naar binnen, en iedereen zat zoals ik had verwacht. Josien zat op haar laptop op het hoekje van de tafel met haar benen uitgerekt over de tafel, mijn broertje Stefan zat een een of ander saai tv programma te kijken terwijl mijn moeder waarschijnlijk al tien keer had gezegd dat hij moest gaan slapen, en mijn moeder was aan het bellen met haar vriendin.
‘Hallo, wij komen even spullen halen!’ zei ik. Iedereen draaide zijn hoofd om naar ons. ‘Ohja, dit zijn dus Harry en Niall,’ voegde Liset er aan toe terwijl ze naar Harry en Niall wees. Die stelden zich even snel voor en Liset en ik snelden naar de zolder om wat spullen bij elkaar te rapen. Daarna gingen we weer terug naar Louis’ huis.

‘Zo. Moe.’ Ik liet me op het matje vallen dat voor me lag en gooide mijn hoofd op het kussen. Harry kwam naast me liggen, op zijn rug, en keek me aan. ik lachte naar hem en draaide me toen ook op mijn rug, terwijl ik naar het plafond keek. ‘Hoe laat is het?’ vroeg Zayn. Ik deed alsof ik op mijn horloge keek die ik niet om had. ‘Geen idee,’ antwoordde ik maar, aangezien ik te lui was om op de klok te kijken, ‘maar daar hangt een klok.’
Ik probeerde te wijzen naar de plek waar de klok hing, maar mijn arm werkte niet echt mee.
‘Half twee dus,’ beantwoordde Zayn zijn eigen vraag uiteindelijk maar. ‘Half 2 al?’ vroeg ik terwijl ik met grote ogen naar de klok keek. ‘Okee gaan we nog wat doen?’ vroeg Niall, terwijl hij een slok cola nam. ‘Paas mij die cola eens nialler!’ Niall gooide de cola naar mij en ik nam er een slok uit. misschien maakte dit mij wat wakkerder. ‘Oh ik weet wat we gaan doen!’ schreeuwde Liset, terwijl ze stond te zwaaien met een dvd. Toen ik goed keek zag ik Louis’ en mijn hoofd erop staan.
‘Neee! Die gaan we echt niet kijken!’ protesteerde ik. ‘Wat is het dan?’ vroeg Liam. ‘De film van de musical waar Louis en Tessa in speelden!’ legde Liset uit. waarschijnlijk hoorde Louis zijn naam, want hij kwam vanuit de keuken aangerend. ‘Nee niet die video! Dat is echt heel awkward!’ zei hij toen hij Liset met de dvd zag. ik lachte. ‘Jawel! Jullie deden het supergoed!’ mengde Hannah zich in het gesprek. ‘Ja, wat Hannah zegt!’ besloot Liset terwijl ze de dvd in de dvd-speler stopte. De film startte en ik kwam in beeld. Toen ik mijn stem hoorde sloeg ik meteen mijn handen voor mijn gezicht terwijl ik iets zei dat leek op: ‘Argh!’
‘Okee dit is saai, in dit stukje komen Tessa en Louis niet voor!’ zei Liset terwijl ze de video een heel groot stuk doorspoelde. Ze stopte pas bij de zoenscène. Toen de zoen kwam keek ik voorzichtig naar Harry, het leek wel alsof hij een soort jaloezie in zijn ogen had. Toch vreemd dat ik nu keek naar hoe Louis en ik zoenden, echt zoenden. Het was geen filmkus, maar we zoenden echt. Toen was Louis nog mijn vriendje. Toen was ik nog niet vreemdgegaan met Harry. Toen was Louis al wel vreemdgegaan met Hannah. Ik keek naar Hannah en Louis, Hannah lag half over Louis heen en Louis peuterde wat aan Hannah’s haar. Daarna keek ik naar Liset, die tussen Niall, Liam en Zayn in zat. Van Niall pakte ze steeds chips af uit de zak, ze lag met haar hoofd op Liam’s schouder en haar benen lagen over Zayn heen. Ik moest het doen met alleen Harry. maar dat was helemaal niet erg. Ik droeg nog steeds zijn trui, en eigenlijk was ik niet van plan om hem uit te gaan doen de komende paar jaar. Ineens lachte iedereen, en vragend keek ik naar het beeldscherm. Ah, ik had de grap gemist. Ik gaapte diep, ik was best moet eigenlijk. Ik liet m’n hoofd vallen op Harry’s schouder en sloot mijn ogen.

‘Teskees, joehoe?’ zei een stem, waardoor ik wakker werd. ‘Huh?’ vragend keek ik op. ohja, ik was bij Louis. ‘Haha je was in slaap gevallen!’ ik keek recht in het gezicht van Liset en Louis. ‘Kijk eens wat ik heb!’ Louis zwaaide met een foto toestel voor mijn gezicht. Ik pakte hem aan en zag een foto van mij, terwijl ik sliep. ‘Nooo! Je hebt een foto gemaakt van hoe ik sliep? Verwijder!’ protesteerde ik. Harry lachte en bekeek de foto, ‘nee hij is lief!’
Ik zuchtte en keek op de klok, half 4. ‘Jongens, als jullie het niet heel erg vinden ga ik nu maar eens mijn bed in. Zei ik terwijl ik de deken van me af schudde, huh? Ik had toch geen deken over me heen toen ik in slaap viel? Ik kroop naar mijn bed en schoof mezelf in mijn slaapzak, die was lekker warm.
Liset kwam aan de ene kant naast me liggen en Harry aan de andere kant. Ik draaide mijn hoofd eerst naar Liset en praatte wat met haar, daarna draaide ik mijn hoofd naar Harry, die me met zijn scheve glimlach heel lief aan keek. ‘Weltrusten,’ zei ik nadat we een tijdje elkaar aan hadden gekeken zonder iets te zeggen. ‘Weltrusten!’ zei Harry lachend, terwijl hij me ondeugend aankeek, waardoor ik moest lachen. Ik draaide me om en zag dat Liset al sliep. Ik rolde me op als een bolletje en sloot ook mijn ogen.

Toen ik wakker werd, zag ik dat het pas half 9 was. Omdat we vergeten waren de gordijnen dicht te doen gister, was het heel licht in de kamer. Ik keek naar Harry, die nog sliep. Nu hij sliep kon ik hem mooi even goed bekijken. Ik begon bij zijn ogen, maar er viel niet veel te zien omdat hij zijn ogen gesloten had. Ik keek naar zijn haar, wat net zo zat als altijd. Volgens mij deed het niet zo veel aan zijn haar maar zat het gewoon zo als hij wakker werd. Mijn vinger gleed even over zijn neus, maar toen hij een beetje bewoog, trok ik die snel weer terug. Achter me hoorde ik een vreemd gekreun en ik keek om. ‘Hé Tessa! Ookal wakker?’ vroeg Niall. Ik lachte, ‘nee ik slaap nog.’
Niall vond het blijkbaar grappig, want hij lachte heel hard. Wat als gevolg had dat Liset en Louis ook wakker werden. ‘Goeiemorgen allemaal!’ zei Louis lachend. ‘Lekker geslapen lou lou?’ vroeg ik. Louis knikte, ‘ja eigenlijk wel. En jij dan? Gezellig naast Harry?’ vroeg Louis terwijl hij wenkbrauwwiebelde. ‘Heerlijk!’ antwoordde ik maar.
‘Zullen we vandaag gaan fietsen?’ vroeg ineens een stem. Ik keek op en zag Zayn rechtop op zijn matje zitten. ‘Haha fietsen?’ Liset keek hem vragend aan. ‘Ja leuk toch, even lekker de wind in ja haren, weetje wel? Gewoon de vrijheid voelen en even alles vergeten!’ zei Zayn, heel serieus.
‘Haha wat wil je vergeten dan?’ vroeg ik. Zayn haalde zijn schouders op, ‘weet ik veel.’
Ik keek naar buiten en zag druppels uit de lucht vallen. ‘Ik ga niet mee fietsen, dat je het even weet,’ zei ik. Iedereen lachte en zeiden dat ze ook niet meegingen. Zayn trok een zielig gezicht. Toen werden ook Harry en Liam wakker. ‘Hé everybody!’ zei Harry, terwijl hij uit zijn slaapzak klom. Ik schrok toen hij alleen maar een boxer droeg, maar eigenlijk vond ik het niet echt erg. Ik droeg een voetbalbroekje en nog steeds Harry’s trui, hij zat en rook zo lekker. Ik bekeek Harry’s figuur even goed. Hij had geen sixpack, dat viel me wel op. maar hij was ook zeker niet dik. Eigenlijk gewoon perfect. Zijn armen waren wel lekker gespierd. ‘Ik heb honger.’ Ik draaide me om, om te kijken wie dit zei. Niet dat dat nodig was want ik wist toch al zeker dat het Niall was. Die jongen had immers áltijd honger.

Ineens ging er een mobiel af en ik keek vragend om me heen. Ik had net gedoucht en had me nu net afgedroogd en aangekleed. Waarom zou er een mobiel afgaan in de badkamer? Wie legt überhaupt zijn mobiel in een badkamer? Toen zag ik een mobiel, die van Zayn, liggen, op een kastje. Ik pakte hem en zag ‘Koetje belt’ in beeld staan. Koetje? Who the fuck was koetje? Ik besloot niet op te nemen, maar toen ‘het’ nog een keer belde, nam ik toch maar op. ‘Hallo met Zayns mobiel,’ zei ik. ‘Eh hallo? Wie is dit?’ vroeg de stem, het was een meisje. ‘Tessa, een vriendin van Louis,’ legde ik uit. ik had geen idee of dit meisje wel wist wie Louis was, maarja. ‘Oh aha. Ik ben Marlou, Zayns vriendin.’
‘Oh, oké.’
‘Maar eh, waarom neem jij Zayns mobiel op?’ vroeg Marlou.
‘Ik was in de badkamer en er ging een mobiel af een paar keer dus toen dacht ik, laat ik maar eens gaan opnemen.’
‘Aha. Waar is Zayn dan? Is die er niet?’
‘Nee, Zayn is fietsen met Louis. Vraag me niet waarom maar ineens wilde Zayn gaan fietsen,’ legde ik uit. ‘Pff. Die jongen gaat altijd fietsen wanneer je hem nodig hebt,’ zuchtte Marlou.
‘Maarja, dan bel ik later wel weer haha. Veel plezier met de jongens!’ zei Marlou.
‘Ja dankjewel! Doei!’ zei ik nog snel voordat ik ophang. Ik had eigenlijk niet verwacht dat Zayn een vriendin had, aangezien hij heel erg close was met Nicole gisteravond. Maarja, misschien was dat gewoon hoe hij was?
‘Tegen wie praatte je?’ vroeg Harry terwijl hij op de deur bonkte. ‘Ik belde, met Marlou,’ legde ik uit terwijl ik de deur openmaakte. ‘Marlou? Zayns vriendin? Waarom bel je met haar in de badkamer?’ harry keek me vragend aan. ‘Nou, Zayns mobiel lag daar nog en ze belde een paar keer dus toen dacht ik, laat ik maar eens gaan opnemen. En toen belde ik me haar dus. Maar ze had Zayn nodig, wat best logisch was omdat het Zayns mobiel was. Maar Zayn is er dus niet.’ wow waarom praatte ik zo snel? Harry knikte begrijpelijk, ‘aha. Nou ik ga ff douchen, zie je zo darling.’
Darling? Noemde hij me daarnet nou echt darling? Ik voelde de vlinders weer vliegen door mijn buik en liep naar beneden terwijl Harry in de badkamer verdween. Beneden zaten Hannah, Liset, Niall en Liam op de bank terwijl ze een een of ander spel deden.
‘Wat doen jullie?’ vroeg ik terwijl ik er bij kwam zitten. ‘We doen een uitbeeld spel. Liset is aan de beurt. Doe je mee?’ vroeg Hannah. Ik knikte. Liset pakte een boek en hield die bij haar hoofd. ‘Raden maar,’ was het enige wat ze zei. Huh? Hoe kon je dit nou raden. ‘Oké wacht.’ Liset pakte een briefje en schreef er een + op. Nu hield ze het briefje naast haar hoofd en het boek daar naast. Hoofd+boek?

‘Facebook!’ schreeuwde niall, terwijl hij een vreemd dansje deed. ‘Haha ja!’ lachte Liset. Haha facebook. ‘Facebook, you’re doing it wrong!’ zei ik, waarna we nog heel lang moesten lachen. We hadden eigenlijk geen zin meer in dit spel, dus kapten we ermee. Harry kwam de kamer inlopen, zijn haren waren nog nat van het douchen en het enige wat hij droeg was een vreemde broek. Ik moest lachen, waarschijnlijk vond hij het echt geen probleem om bijna helemaal naakt rond te lopen.
‘Lach je me nou uit?’ vroeg Harry, terwijl hij wat in zijn tas propte. Ik aaide hem over zijn hoofd. ‘Nee hoor, ik lach je gewoon toe.’
Op dat moment kwamen Louis en zayn thuis van hun fietstochtje. ‘Halloo!’ zei Louis vrolijk. ‘Hee lou lou, lekker gefietst haha?’ vroeg Liam. Louis en Zayn knikten. ‘We hebben echt flink doorgetrapt! Mooie natuur hier.’ Zayn haalde heel sexy zijn hand door zijn haar, ‘en lekker de wind die door je haar heen gaat!’ zei hij waardoor we allemaal moesten lachen.
‘Zullen we nog wat gaan doen vandaag?’ vroeg Liset. Iedereen haalde zijn schouders op. ‘Zoals?’ vroeg ik. ‘Weet ik veel, ergens heen ofzo?’ stelde Niall voor. We besloten om naar het strand te gaan, wat best wel dichtbij was. ‘We gaan wel fietsen toch?!’ vroeg Zayn. Ik legde mijn hand op zijn schouder, ‘ja Zayn, rustig maar. We gaan lekker fietsen met de wind in onze haren,’ lachte ik. Ineens bedacht ik me iets. ‘ohja, koetje had gebeld vanochtend toen jullie aan het fietsen waren!’
Ik moest lachen toen ik koetje uitsprak. Wie noemt zijn vriendin nou koetje? ‘Oh! Waar is mijn mobiel dan?’ vroeg Zayn wanhopig terwijl hij heen en weer rende. ‘Mobbaa? Waar ben je?’ vroeg hij. ‘In de badkamer ligt hij!’ zei ik lachend. ‘Shit mijn bikini ligt nog thuis!’ zeiden Hannah, Liset en ik in koor. De jongens lachten. ‘Haha slim!’ zei Louis.
‘We fietsen er wel even langs!’ stelde Zayn voor. ‘Ja is goed, wacht misschien willen Matt en Milou ook wel mee naar ‘the beach’’ zei ik, terwijl ik een dom dansje deed toen ik the beach zei.
‘Wanneer komen je ouders en zusjes eigenlijk thuis?’ vroeg Harry aan Louis. ‘Ehm, rond twee uur ofso dus die zullen straks wel komen. ik leg wel een briefje neer,’ antwoordde Louis terwijl hij begon met het schrijven van een briefje aan zijn ouders. ‘Ready to go?’ vroeg Zayn, terwijl hij zijn mobiel kuste. ‘Gevonden!’ zei hij met een big smile.
We lachten allemaal terwijl we naar buiten liepen en onze fietsen pakten. Ondertussen smste ik Milou of ze ook meegingen. Meteen kreeg ik iets terug.
‘Matt en Milou gaan ook mee, maar die komen dan later dus die zien we wel daar,’ zei ik. ‘Wacht, ik heb geen fiets,’ merkte Harry ineens op. Zayn had zijn fiets meegenomen, zodat hij even lekker kon gaan fietsen maar de andere jongens hadden natuurlijk geen fiets meegenomen. ‘Wacht, als jij nou gaat fietsen op mijn fiets, kan ik op dat rek ding aan de voorkant zitten!’ zei ik, trots op mijn eigen plan. Liset had dezelfde fiets als ik, dus zij zat op het rekding terwijl Liam trapte en Niall fietste alleen op Louis fiets terwijl Hannah achterop zat bij Louis die fietste op haar fiets. We reden eerst langs ons huis om de bikini’s en troep te halen en daarna langs Hannah’s huis. Daarna gingen we haar het strand.
Hallo, ik ga trouwen met Harry want hij is lekker. (:
Avatar gebruiker
TessaStyles
 
Berichten: 10504
Geregistreerd: 13 aug 2011, 20:11

Re: I'm secretly in love with you

Berichtdoor TessaStyles » 14 aug 2011, 16:26

Het was echt supergezellig op het strand. Nouja, op het feit na dat Harry en Zayn het leuk vonden om Liset en mij in het water te gooien, terwijl wij lagen te zonnen. We lagen gewoon lekker met onze ogen dicht, totdat ze ons ineens optilden en naar het water sleepten en erin gooiden. Rond 5 uur gingen we weer naar huis, eerst naar Louis huis waar we onze spullen ophaalden en daarna gingen Hannah, Liset en ik naar onze eigen huizen.
‘Zo, was het gezellig met de jongens?’ vroeg mijn moeder toen we thuiskwamen. ‘Jaaaa!’ antwoordde Liset vrolijk. Mijn moeder lachte, ‘haha en welke is de leukste?’
‘Ze zijn allemaal leuk!’ zei ik. Liset keek me aan, ‘haha en je hebt geen favoriet?’ lachte ze. ‘Nouja, Harry is leuk, maar ik ga naar boven!’ zei ik maar snel. Ik had geen zin in gênante gesprekken met mijn moeder over jongens. Liset liep mee naar boven. ‘Haha je weet zeker dat Harry alleen maar ‘leuk’ is?’ vroeg ze nog eens, ‘ik snap wel waarom je met hem zoende hoor, hij is echt supercute!’ Ik keek haar aan met een blik van ‘hij is van mij’. ‘Weetje, het viel me wel op dat Nicole gisteravond superclose was met Zayn, terwijl die een vriendin heeft,’ zei ik terwijl ik mijn slaapspullen uit mijn tas gooide. ‘Ja, inderdaad dat viel mij ook al op.’ het was Liset dus ook opgevallen. ‘Volgens mij vond Nicole Zayn wel leuk, alleen zij weet natuurlijk niet dat hij een vriendin heeft,’ dacht ik hardop. ‘Zal ik haar anders een smsje sturen?’ vroeg Liset. ‘Ja, doe maar.’ Liset stuurde een sms, en niet veel later kreeg ze er al eentje terug. Ze liet hem aan mij lezen.

Ah shit. Echt waar? Waarom zijn leuke jongens altijd al bezet? Was het nog wel gezellig met die anderen? Die verjaardag was supersaai, we zijn nu weer thuis. Xx

‘Aah wel sneu eigenlijk!’ zei ik. ‘Ja, ik ga ff naar haar toe.’ Liset pakte haar spullen en ging weg. ik startte de computer op en zocht naar filmpjes over de jongens. Ik kwam uiteindelijk bij een filmpje waar ze hoorden dat ze niet door waren. Je zag Harry in beeld komen, terwijl hij moest huilen en zei dat hij het zo graag wilde enzo. Een traan liep over mijn wang, zo zielig! Met zijn mutsje maakte hij zijn tranen schoon. Daarna zag je Niall, die moest ook huilen. zelfs zo erg dat hij op een gegeven moment zijn shirt over zijn hoofd trok. Ah wat had ik nu zin om ze te knuffelen, ookal wist ik natuurlijk dat ze wel gewoon door waren als groep. Ik keek het filmpje erna, waarin ze hoorden dat ze een groep werden. De tranen verdewenen uit mijn ogen en ik kreeg een big smile op mijn gezicht toen ze zo blij waren dat ze wel door waren. Ik hoopte echt dat ze heel ver kwamen in de xfactor, maar hoe dan ook ik was heel trots op ze.

‘Lies!’ riep ik naar Liset, die in de badkamer stond. ‘Waaat?’ schreeuwde ze terug. ‘We moeten morgen naar een bijeenkomst voor het weekje Ierland!’
Over twee weken zouden Liset en ik een weekje naar Ierland gaan, voor school. ‘Wacht eens! Waar gaan we eigenlijk heen. Naar welk stadje? Dublin toch?’ riep Liset terug terwijl ze naar boven liep. ‘Ehm ff kijken, volgens mij was het een vreemd stadje vlak bij Dublin,’ zei ik terwijl ik op de computer zocht naar waar we heen gingen. ‘Oh hier staat het. Mulingar ofzo,’ vertelde ik Liset. ‘Oh okee.’
‘Meiden komen jullie eten?’ riep mijn moeder naar boven. ‘Ja!’ schreeuwden Liset en ik terug.
‘Eten eten woeeeh!’ zeiden we terwijl we naar beneden renden en dom deden. ‘Gaan jullie nou de hele avond zo druk doen?’ vroeg onze moeder. ‘Ja mamskees, woeeh!’ deed Liset vreemd. Mijn moeder zuchtte en zette het eten op tafel. ‘Morgen moeten Liset en ik naar een bijeenkomst over het weekje Ierland,’ deelde ik even mee. ‘oh okee, leuk! Hebben jullie er al zin in?’
‘Jaaaaa woeeh!’ zeiden Liset en ik tegelijkertijd terwijl we onze coole boks deden. Mijn moeder rolde met haar ogen en at verder.
‘Mag ik een ijsje?’ vroeg Stefan toen we klaar waren met eten. ‘Ja, ik weet niet of er nog cola ijs is,’ antwoordde mijn moeder. ‘Nee, die is op,’ deelde ik mee. ‘Oh hoe weet jij dat?’ vroeg mijn moeder. ‘Ach, ik had vannacht honger dus toen at ik er eentje,’ zei ik sarcastisch terwijl ik mijn schouders ophaalde alsof het de normaalste zaak van de wereld was. ‘Nou Tes, vind je dat normaal?’ vroeg mijn moeder verontwaardigd. ‘rustig mam, het was mar sarcastisch!’ stelde ik haar gerust. Mijn moeder kon echt niet tegen sarcasme ofzo. ‘Maar het cola ijs is wel op,’ voegde ik eraan toe. ‘Oh, dat is jammer.’
We namen in plaats van cola ijs dus maar gewoon een ander ijsje.

‘Zo jammer dat we niet allemaal naar hetzelfde gaan!’ zei Liset terwijl Milou, Hannah, Nicole, Liset en ik bij mijn kluisje stonden. Ze had het over het reisje naar Mulingar. Je kon kiezen tussen verschillende dingen, de meeste leerlingen wilden naar Londen, omdat je daar de leukste dingen ging doen. we hadden dus ook allemaal gekozen voor Londen, jammer genoeg mochten alleen Hannah en Milou daarheen, samen met een heleboel bitches uit onze en andere klassen. Nicole ging naar het noorden van Engeland, wandelen ofzo, gelukkig wel met een aardig meisje uit Liset en Nicole’s klas. ‘Ja ik vind het echt stom, we zouden gewoon met z’n vijven naar Londen moeten gaan!’ zei Nicole. Ik stopte de laatste boeken in mijn tas en gooide mijn kluisje dicht. ‘Jullie moeten wel een i love Londen trui voor me meenemen hoor!’ zei ik tegen Hannah en Milou. ‘Haha ja, als jullie ook een i love mulingar trui voor ons meenemen!’ lachte Milou. de bel ging en we liepen naar de les. ‘Ik ben benieuwd met wie Liset en ik in een huisje zitten, want we zitten in 4 persoons huisjes,’ vroeg ik me hardop af. ‘Wij zitten in een hotel, in twee of drie persoons kamers. Omg misschien komt er wel zo’n pancake bij ons!’ zei Hannah. ‘Haha ik hoop dat wij een twee persoons kamer krijgen!’ lachte Milou. We liepen richting het klaslokaal en de leraar keek ons boos aan toen we moesten lachen dus we hielden snel onze mond en gingen op onze vaste plek achterin de klas zitten. Ik herinnerde me nog dat een tijd geleden ik hier ook zat, in hetzelfde lokaal. Dat was toen ik ging trappen naar Louis, die in het lokaal hieronder zat en dat we die brugger op de wc’s een trauma aan ons over heeft gehouden. Die brugger heb ik trouwens ook nooit meer gezien.

‘Okee is iedereen aanwezig?’ vroeg een man, ik herkende hem wel een beetje omdat hij een leraar was op onze school, maar wij hadden hem niet dus ik kende hem niet echt. We zaten in een lokaal, met alle leerlingen die ook naar Mulingar gingen. De man las allemaal namen voor, en omstebeurte zeiden we allemaal dat we er waren, er mistte niemand. ‘Okee, ik heb ook een lijst met mensen met wie je in het huisje slaapt, het zijn 4 persoons huisjes. Je kunt niet meer veranderen van huisje, ik ga nu voorlezen wie bij wie in het huisje zit,’ zei hij, waarna hij allemaal namen op begon te lezen. ‘Huisje 4a: Liset de Boer, Tessa de Boer, Anna-lotte Lootsma en Eline Lootsma.’ Ik vroeg me af wie Anna-lotte en Eline waren, maar ik had geen tijd om het te vragen want de man ging gewoon door met namen oplezen. Toen hij klaar was mochten we wel naar ons groepje toe gaan, maar ik had geen idee wie Eline en Anna-lotte waren. ‘Okee wie zijn Anna-lotte en Eline Lootsma?’ vroeg Liset, op hetzelfde moment dat een meisje vroeg: ‘Wie zijn Liset en Tessa de boer?’
Ik lachte, omdat dat waarschijnlijk Anna-lotte of Eline was. ‘Hai, ik ben Tessa en dit is Liset,’ zei ik lachend terwijl ik naar hun toeliep. ‘Zijn jullie ook tweeling?’ vroegen Liset en een van de meisjes tegelijk, waarna we allemaal moesten lachen. ‘Ja, ik ben Anna-lotte en dit is Eline,’ zei het meisje dat aan het begin ook vroeg wie Liset en Tessa waren. ‘Grappig, dat we allemaal tweeling zijn haha,’ zei Eline. Ik knikte. ‘Nou, ik hoop dat we het gezellig gaan krijgen met jullie,’ zei Liset. Eigenlijk best wel vreemd, je leerde nu twee nieuwe mensen kennen en meteen twee weken daarna sliep je met ze in een kamer in Ierland. ‘Ik ben allang blij dat we niet met hun ofzo zitten.’ Anna-lotte wees naar een groepje pancakes, die overdreven hard en nep lachten om iets. ‘Ja inderdaad,’ zei Eline. Toen begon de man weer te praten en we gingen aan de tafeltjes achter Eline en Anna-lotte zitten. ‘Weten jullie wie die man is?’ fluisterde Liset, zodat hij het niet kon horen. ‘Ja, dat is meneer Hovaart, hij is onze wiskunde leraar en hij is stom hah,’ antwoordde Anna-lotte. Meneer Hovaart wierp een waarschuwende blik op ons, omdat we praatten. Ik hoopte dat hij niet gehoord had wat wij zeiden.
‘Zullen we anders met ze vieren een ijsje gaan halen?’ stelde Eline voor. ‘Ja goed idee!’ zeiden wij.
Het was echt supergezellig met Eline en Anna-lotte, en ik had supererg zin in het weekje Mulingar met Eline en Anna-lotte, het werd echt te gek.

‘Okee hebben jullie alles meiden?’ vroeg mijn vader terwijl hij de deur van ons huis dicht deed. ‘Ja, ik hoop het wel!’ zei ik. Het was maandagochtend, we zouden om 8 uur bij de school moeten zijn en dan zouden we met de bus naar Holyhead gaan, vanaf daar zou de boot naar Dublin vertrekken en dan reden we weer verder vanuit Dublin naar het park waar we deze week zouden verblijven in Mullingar. Ik hoopte heel erg dat we op de een of andere manier de jongens daar ergens zouden zien. ‘Nou, dan gaan we!’ zei mijn vader terwijl hij de auto aanzette en wegreed. ‘Doei huisje!’ zeiden Liset en ik terwijl we lachend zwaaiden naar ons huis. Het was niet zo ver rijden naar school, dus we waren er zo. De bus van Hannah en Milou ging iets eerder weg als die van ons, maar ik hoopte dat ik ze nog even kon zien. Ik zou ze tot vrijdagavond niet zien.
‘Okee, waar moeten we in hemelsnaam heen?’ vroeg Liset toen we onze koffers uit de auto hadden gehaald. Ik keek naar het plein, die vol stond met bussen en renende en schreeuwende mensen.
‘Ik heb geen idee,’ zuchtte ik. Toen zag ik Hannah en Milou staan bij een bus. ‘Hans! Molly!’ schreeuwde ik. Ze draaiden zich om. ‘Hee Teskees en Liesbeth!’ schreeuwde Hannah terug. Mijn vader keek ons vaag aan, waarschijnlijk door die vreemde namen die we gebruikten. ‘Bijnamen,’ legde Liset uit. Hannah en Milou kwamen naar ons toegelopen, nouja, eerder gerend. ‘Ik ga jullie zo missen!’ zei Milou terwijl ze ons omhelsde. ‘Ja, ik jullie ook,’ zeiden Liset en ik.
‘Hannah, Milou, komen jullie ook? of willen jullie dat de bus zonder jullie vertrekt?’ riep een stem, waarschijnlijk die van een leraar die meeging naar Londen met Milou en Hannah. ‘Doe de groeten aan Louis en de andere jongens he!’ zei Hannah nog snel voordat we ze nog een laatste knuffel gaven. ‘Doeeeeeeeeii! Veel plezier in Londen!’ schreeuwden we ze na.
Onze vader gaf ons ook nog een knuffel en wenste ons veel plezier en ging daarna door naar zijn werk. ‘Okee, nu moeten we onze bus vinden,’ zei Liset. Ik knikte en keek rond. Ineens zag ik Eline en Anna-lotte staan. ‘Kijk, daar zijn Anna-lotte en Eline!’ Ik wees naar Anna-lotte en Eline en we begonnen naar ze toe te lopen met onze hutkoffers. ‘Hoi!’ zeiden we toen we bij hun waren. ‘Hee Tessa en Liset! Ik heb er echt zo’n zin in!’ zei anna-lotte. ‘Ja, ik ook,’ zei ik.
‘Moeten we in deze bus?’ vroeg ik, wijzend naar de bus die voor ons stond. ‘Ja, ik denk het wel,’ zei Eline. ‘Ik vraag me af wat we allemaal gaan doen enzo,’ zei Liset. ‘Ja, ik weet het ook niet.’
‘Oh, dat weten jullie helemaal niet he!’ bedacht ik me ineens. Eline en Anna-lotte keken me vragend aan. ‘Wat weten we nog niet?’ vroegen ze. ‘Nou, jullie kennen Louis tomlinson wel toch, die deed auditie voor xFactor,’ begon ik. ‘Ja, die kennen we wel,’ zei Anna-lotte. ‘Nou, dat is dus een vriend van mij, en hij zit nu in een boyband in xfactor, genaamd One Direction. En een van die jongens, Niall, die woont in Mullingar waar we dus heen gaan. En toevallig zijn de jongens deze week allemaal bij Niall!’ zei ik enthousiast.
‘Oh wat leuk! Zijn het leuke jongens?’ vroeg Eline. ‘Haha ja heel leuk!’ zei Liset. Ik pakte mijn mobiel, ‘ik heb wel een foto van ze, wacht even.’ Ik zocht naar een foto die ik zaterdag op het strand had gemaakt. ‘Kijk, dit zijn ze. Die is Louis, daarnaast Harry, die middelste is Niall, daarnaast zit Zayn en die op het hoekje is Liam,’ zei ik terwijl ik aanwees wie wie was. ‘Oh wat een schatjes! Vooral die ene!’ zeiden Anna-lotte en Eline tegelijk terwijl ze Niall aanwezen, ik moest lachen. ‘Haha nee, hij is het leukste.’ Ik wees Harry aan. ‘Ja, die is ook een dotje met die krulletjes,’ zei Eline. ‘En Liam dan?’ zei Liset. ‘Haha ze zijn allemaal superleuk!’ besloot Anna-lotte, waar we het allemaal mee eens zijn. ‘Maar ik hoop dus dat we ooit weg mogen uit die huisjes, zodat we hun even kunnen zien, trouwens, deze trui heb ik gekregen van Harry,’ zei ik terwijl ik wees naar de trui van Harry die ik aanhad. ‘Ja, die trui heb je ook al twee weken aan haha,’ lachte Liset. ‘Oh dat is niet waar!’ zei ik verontwaardigd. Oke, ik had hem vaak aan, maar dat kwam omdat hij gewoon superlekker zat en zo lekker naar Harry rook. Mijn moeder wilde hem een paar dagen geleden nog wassen, maar dat wilde ik niet. Dan ging de Harry geur weg. en dat zou zonde zijn toch?

‘Ah ik moet echt mijn benen strekken!’ zeurde Anna-lotte toen we ongeveer een uur in de bus zaten. ‘Ja, ik ook,’ zei ik terug. ‘Willen jullie nog wat eten?’ vroeg Anna-lotte. In het uur dat we in de bus zaten was ik er al achter gekomen dat Anna-lotte van eten hield, een soortgenoot van mij dus. ‘Ja, lekker,’ zei ik terwijl ik de zak snoep van haar aanpakte en er een snoepje uithaalde. Ik hield hem voor lisets hoofd, die naast mij zat, nouja, Lisets hoofd zat niet naast mij maar Liset zelf.
‘Ik hoop dat we er bijna zijn….’ zei ik. ‘Er is hier echt niets te doen in de bus joh,’ vond Eline. Ik knikte, ‘inderdaad. Alleen die stomme tv met alleen maar saaie kookprogramma’s erop,’ zei ik.
‘Okee laten we een spelletje gaan doen dan,’ stelde Liset voor. We besloten een spel te gaan doen wat Liset en ik altijd op vakantie spelen. Een iemand neemt een persoon in zijn hoofd en dan stellen anderen vragen waar diegene alleen op kan antwoorden met ja of nee, en dan moet je erachter komen wie die persoon is die diegene in z’n hoofd had. Ik was aan de beurt en nam Harry Styles in mijn hoofd. ‘Is het een jongen?’ vroeg Eline. ‘Ja.’ ‘Is hij nederlands?’ ‘Nee.’ ‘is hij Amerikaans?’ ‘Nee.’ ‘Is hij Engels?’ ‘Ja.’ ‘Is hij een acteur?’ ‘Nee.’ ‘Is hij zanger?’ ‘Ja.’ ‘Is hij oud?’ ‘Nee.’ ‘Is hij tussen de 20 en 30?’ ‘Nee.’ ‘Is hij tussen de 15 en 20 dan?’ ‘Ja.’ ‘Is hij knap.’ ‘Ja zeker!’ ‘Is hij al lang bekend?’ ‘Nee niet echt.’ ‘Is hij dik?’ Dit vroeg Liset natuurlijk, die wilde altijd weten of mensen dik waren. ‘Nee, hij is niet dik haha. Nouja, niet zo dik als jij tenminste,’ zei ik terwijl ik in haar buik porde. ‘Nou teskees niet zo gemeen doen!’ zei ze. ‘Haha nee grapje jij bent niet dik. Okee vraag verder!’
‘Eeeeh, heeft hij blond haar?’ ‘Nee.’ ‘Bruin?’ ‘Ja.’ ‘Zit hij in een band?’ ‘Ja.’ ‘IS HET HARRY?’ vroeg Liset schreeuwend door de bus. ‘Haha ja Harry ja,’ zei ik lachend. ‘Ah maar die kennen wij niet eens goed! dat hadden wij nooit kunnen raden!’ protesteerde Eline. ‘haha sorry, okee Liset dan neem jij een makkelijke,’ zei ik. ‘Nee, ik neem een hele moeilijke die jullie nooit raden!’ zei Liset. Uiteindelijk raadde Eline hem na een paar vragen, ze had Gerard Joling genomen. We speelden het nog een paar keer, Baljeed van Phineas en Ferb, koningin Beatrix, Adele, Jaëlle van Benelux next top model, Marco Borsato, Tarzan, Ruud de Wild, Paris Hilton en Obama kwamen allemaal voorbij. Voor we het wisten waren we bij de boot aangekomen.
‘Benen strekken!’ schreeuwde Anna-lotte terwijl ze me aan mijn arm mee de bus uit trok. Buiten deden we een vreemd dansje om onze benen een beetje los te krijgen, de andere kinderen van het reisje keken ons vreemd aan.
‘Eigenlijk best stom, nu zijn we vriendinnen maar jullie zaten al die jaren ook al bij ons op school alleen toen kenden we jullie niet eens!’ merkte Eline op. ‘Ja inderdaad, ik heb jullie wel eens op school zien lopen, maar nog nooit gepraat met jullie. Zonde eigenlijk haha,’ zei Liset.
‘Meiden komen jullie ook?’ vroeg mevrouw Halletuut, die ook mee was. Serieus, wie heet er nou weer Halletuut van z’n achternaam. ‘Ja, we komen!’ zei Anna-lotte terug waarna ze naar de boot begon te huppelen. ‘Zullen we daar een ijsje gaan halen?’ vroeg Anna-lotte terwijl ze wees naar een ijswinkeltje dat op de boot stond. ‘Nee nee, eerst gaan we even uitleggen wat je wel en niet mag doen op de boot!’ Mevrouw Halletuut hield haar tegen. Er volgde een saaie uitleg van meneer Hovaart, daarna gingen we een ijsje halen. Ik nam drie bollen met smurfen ijs, mjammie.

‘Wow, deze huisjes zijn nog best wel luxe!’ zei Eline terwijl we het huisje in kwamen lopen. Ze had gelijk, het was best groot en mooi. Liset rende meteen door naar een kamer, waar twee tweepersoons bedden stonden. ‘Ik slaap hier!’ zei ze terwijl ze op een bed sprong. ‘En ik hier!’ riep ik terwijl ik het bed naast haar in beslag nam. Eline en Anna-lotte jumpten op het andere bed in de kamer, en legden hun spullen erop. ‘Oké, nu ga ik de rest van het huisje bekijken.’ Anna-lotte stond op en liep de kamer uit. ik liep haar achterna. We kwamen eerst een grote keuken in, ik wist niet waar die voor was want ontbijten deden we samen met de rest van de kinderen van school en avondeten deden we elke avond in een restaurantje. Aan de keuken grensde een soort woonkamer, met twee grote banken en een tv. ‘Wow, waarom is het zo luxe als we hier toch bijna nooit zijn?’ vroeg ik me hardop af. ‘Geen idee. Laten we naar de badkamer gaan!’ stelde Eline voor. We liepen door naar een deur, die waarschijnlijk leidde naar de badkamer. Liset klikte het licht aan en er kwam een grote witte ruimte, met een douche en een supergroot bad met bubbels tevoorschijn. ‘Wauw! Een bubbelbad!’ zei Anna-lotte enthousiast terwijl ze in het bad sprong en erin ging zitten alsof ze zichzelf badderde. Ik lachte en bekeek mezelf in de spiegel. Hij was zo groot dat ik mijn hele lichaam erin kon zien. eromheen waren een soort diamantjes geplakt, ofzo, in ieder geval, het zag er sjiek en mooi uit. ‘Ik blijf hier wonen!’ besloot Liset. ‘Nou, blijf jij hier wonen, ga ik even douchen!’ lachte Eline terwijl ze weer de badkamer uit liep. ‘Ik ga na jou!’ schreeuwde ik, voordat ik me op de bank neerplofte en de tv aanzette. Er was niet echt veel op tv dus ik zette de radio maar aan en begon raar te dansen met Anna-lotte en Liset. Ineens hoorde ik de smstoon van mijn mobiel.

Tessaa<3. Zijn jullie al aangekomen in Mullingar? Wij zijn nu bij Niall thuis. Kunnen jullie ooit langskomen ofzo? Ik mis je. Xxharry

Smste Harry. ‘Aaaah’ zei ik. Meteen wilden liset en anna-lotte weten wat er was, en ze bogen over mij heen om mijn mobile af te pakken en het te lezen. ‘Ah wat lief! hij mist je!’ zei Anna-lotte. Ik pakte mijn mobiel weer terug en begon een smsje terug te typen.

Ja we zijn net aangekomen in onze huisjes, superluxe! Ik mis jou ook. ik zal kijken wanneer we vrije middag of avond hebben ofzo. Je trui zit heerlijk trouwens. xxTessa

Ik pakte het programma boekje en bekeek wat we allemaal gingen doen deze week. Straks hadden we een bijeenkomst in het gezamenlijke huis, waar meneer Hovaart en mevrouw Halletuut ons vanalles gingen uitleggen over deze week. Daarna gingen we eten en ’s avonds gingen we even de stad verkennen ofzo. Pas morgen vanaf 4 uur hadden we vrij, en dan ’s avonds gingen we een een of ander spel in het bos doen. bah, waarom altijd ’s avonds naar het bos? toen bij Louis was het nog niet zo erg, daar had ik Harry bij me. Maar hier waren alleen maar Bob en Yelle, die twee losers uit lisets klas. Nou, die hoefden mij niet te beschermen hoor!
Morgen vanaf 4 uur hebben we vrij. En dan om half 8 moeten we in een restaurantje zijn, ergens midden in de stad ofzo. Pizzaria. Dan kunnen we wel langskomen? We nemen Eline en Anna-lotte ook mee hoor! Xxxxx

Stuurde ik naar Harry. ‘Zullen ze dat wel goed vinden?’ vroeg Anna-lotte. ‘Tuurlijk! Het zijn hartstikke aardige jongens en ze vinden jullie vast heel aardig!’ zei ik. ‘Wie vinden wie aardig?’ vroeg Eline, die net de badkamer uit kwam lopen in een superleuk jurkje met bloemenprint. ‘Aaah Eline wat een leuk jurkje!’ zei Liset. ‘haha dat wilde ik net zeggen!’ zei ik. ‘Maar we hadden het over de jongens, van One Direction, dat we daar morgen waarschijnlijk heen gingen. Anna-lotte vroeg of ze dat wel goed vonden, als jullie ook meegingen.’ Ik liet haar mijn smsje aan Harry lezen. ‘Oh, vinden ze vast wel goed toch? tenminste, dat hoop ik. Ze zijn wel aardig toch? straks vinden ze ons stom ofzo,’ zei Eline. ‘Welnee, waarom zouden ze jullie stom vinden?’ zei Liset. Op dat moment kreeg ik weer een sms terug van Harry.

Jaaa! Jullie kunnen morgen langskomen. Wie zijn Eline en Anna-lotte dan? Nouja is vast wel gezellig. Niall zegt, dat die pizzaria vlak bij zijn huis is. Welk adres zit jullie parkding, misschien is het wel vlakbij waar Niall woont. xxxxHazzaa

Ik smste hem het adres van het park, en ging douchen. Onder de douche waste ik snel mijn haar met krul control shampoo en crèmespoeling. Ik smeerde me in met kokos douchegel en spoelde dat er daarna weer uit, en toen vond ik dat ik wel klaar was. Ik trok mijn hot pants en bloemen hemdje aan, fatsoeneerde mijn haar en deed mijn make-up weer normaal op. ‘Zo, eindelijk klaar? Over 1 minuut moeten we bij het gezamenlijke huis zijn voor die uitleg ding,’ zei Liset toen ik de badkamer uitstapte. ‘Nou, zo lang deed ik er toch niet over?’ zei ik verontwaardigd, maar toch deed ik snel mijn ballerina’s aan en begon ik naar buiten te lopen. ‘Ah het is zo lekker warm!’ zei Anna-lotte. Ik keek om hoog naar de zon, ‘ja, het is echt heeeeeeerlijk!’ zong ik. We liepen lachend naar het gezamenlijke huis, waar meneer Hovaart ons boos aankeek. ‘Jullie dachten zeker, laten we maar eens lekker sloom doen! iedereen zit te wachten op jullie!’ zei hij boos. ‘Sorry meneer, mijn schuld!’ lachte ik, terwijl we snel achter elkaar naar binnen glipten. ‘Ah, daar zijn de meisjes eindelijk,’ zei mevrouw Halletuut, met een nep glimlach. Iedereen keek ons aan en we gingen snel zitten op de stoelen die er stonden. Meneer Hovaart en mevrouw Halletuut begonnen uit te leggen over wat je allemaal mocht doen in je vrije tijd, eigenlijk alles, je mocht naar het stadje of naar het buurtzwembad, wat wel geld kostte. Zolang je maar op de gewenste tijd weer terug was. Dat was mooi, dan konden we gewoon naar het stadje met de jongens of naar Nialls huis. Je moest ook elke avond om 11 uur weer in je huisje zijn, ook als je een vrije avond had. Verder legden ze uit wat we allemaal gingen doen. toen ze eindelijk klaar waren, was het al 6 uur. ‘Laten we gaan lopen richting het stadje, naar het restaurant waar we vanavond zullen dineren,’ stelde meneer Hovaart voor. Iedereen stond op en begon naar de deur te lopen. Ondertussen stuurde ik een smsje naar Hannah, of ze goed waren aangekomen enzo.

‘Oh Niall woont echt op 5 minuten lopen hier vandaan!’ schreeuwde ik enthousiast door het huisje heen, nadat ik een smsje van Harry kreeg met waar Niall woonde. ‘Echt?’ vroeg liset. Ik knikte, ‘ja, ze komen vanmiddag om 4 uur komen ze naar het begin van het park hier,’ legde ik uit. ‘Oké. Oh ik ben zo excited!’ zei ze. ‘hoelaat is het nu?’ vroeg Anna-lotte schreeuwend vanuit de slaapkamer. Ik keek op mijn mobiel, ‘half 1, we moeten om 1 uur bij het gezamenlijke huis gaan, en dan gaan we vanaf daar naar dat museum ofzo,’ legde ik uit. we zouden vandaag naar een museum gaan, volgens Niall was het heel saai. Dat smste hij. Nou, jippy ya yee. ‘Okee gaan we dan zo?’ vroeg Eline, die in de badkamer stond. ‘Ja is goed!’ zei Liset, terwijl ze haar duim naar Eline op stak, die dat helemaal niet kon zien.

‘Oh, ik ben heel zenuwachtig nu, kijk mijn hand.’ Ik liet mijn trillende hand zien aan Eline. We waren op weg naar het begin van het park, waar de jongens als het goed is op ons zouden staan wachten. ‘Ja ik ook, ik hoop zo erg dat ze ons aardig vinden!’ zei Eline. ‘Vast wel! Ik hoop dat Harry niet denkt dat ik deze trui de hele tijd aan heb gehad ofzo haha,’ lachte ik. ‘Dat is toch zo?’ zei Liset. ‘Ja, maar toch,’ lachte ik. We kwamen steeds dichterbij de ingang van het park. Ergens hoopte ik dat de jongens er nog niet stonden, zodat wij daar even konden gaan zitten en ze dan aan zien komen lopen, maar aan de andere kant hoopte ik dat ze er al waren, zodat we niet hoefden te wachten. Het werd het eerste, want toen we bij de ingang aan kwamen, was daar niemand. Ik klom op een hekje en ging er op zitten. ‘Zo, en nu wachten.’ Eline kwam naast mij zitten en Liset aan de andere kant, Anna-lotte zat aan de andere kant van Eline. ‘Ik hoop dat ze snel komen,’ zei Anna-lotte. Ik keek op mijn mobiek, ‘nou, het is nu 4 uur.’ ‘Misschien hebben ze wel een ongeluk gehad op de fiets,’ zei Liset bedenkend. Ik sloeg haar op haar hoofd, ‘niet zulk soort dingen zeggen!’ zei ik. ‘sorry!’ piepte Liset. We wachtten nog 10 minuten, totdat we ineens luid geschreeuw en fietsbellen hoorden.
‘Hallooo!!!’ hoorde we stemmen schreeuwen. Ik keek op en zag de jongens aan komen fietsen. Meteen sprong ik op van het hek en rende ik naar ze toe. eerst omhelsde ik Zayn, want die fietste het hardst, daarna Louis, daarna Harry die bij Louis achterop zat, en daarna Liam en Niall, Niall zat bij Liam achterop. Na mijn omhelzing met Niall, gaf ik Harry nog een extra dikke knuffel. ‘Mooie trui heb je aan!’ zei hij lachend. Ik keek op en zag Eline en Anna-lotte er een beetje onzeker bij staan.
‘Jongens, dit zijn Eline en Anna-lotte, onze ‘huisgenoten’!’ zei ik lachend. ‘En Eline, Anna-lotte, dit zijn de jongens! Harry, Louis, zayn, Liam en Niall!’ stelde Liset de jongens voor aan Eline en Anna-lotte.
‘Hai,’ zeiden Eline en Anna-lotte terwijl ze de jongens allemaal een knuffel gaven.
‘Okee, wat gaan we doen?’ vroeg Louis. ‘Ehm, geen idee. Ik ben niet zo bekend in Mullingar,’ zei ik lachend. ‘Nee, ik ook niet,’ zei iedereen, behalve Niall. ‘Ehm, we kunnen even naar de stad gaan?’ stelde Niall voor. Ik stemde in, net als de rest. Ik zag Liam naar de drie fietsen kijken. ‘En had je ook een idee hoe we met negen mensen op drie fietsen gaan fietsen?’ vroeg hij lachend.
‘We kunnen drieling fiets doen!’ stelde ik voor, wat 8 vragende blikken richting mij tot gevolg had. ‘Kennen jullie drieling fiets niet? Een iemand zit achterop, een iemand zit op het zadel en een iemand trapt en stuurt.’ Vragend keek ik iedereen aan. ‘Oh wacht snap het denk ik!’ zei Niall. ‘Ja, ik ook! zoiets?’ vroeg Zayn, terwijl hij samen met Niall het probeerde voor te doen, maar het mislukte. ‘Ja, zoiets ja. En dan ga ik achterop zitten nog.’
‘Okee, wie gaat op welke fiets?’ vroeg Liset. Ik sprong naar de fiets waar Louis en Harry op fietsten, ‘ik ga wel met Louis en Harry op deze fiets!’ zei ik, alsof ik mezelf opofferde, wat helemaal niet zo was. ‘Dan gaat Liset bij Zayn en mij en Eline en Anna-lotte bij Niall?’ stelde Liam voor. Ik stak mijn duim op. ‘Strak plan!’ zei ik lachend. Ik klom achterop bij Harry en Louis, Harry zat voor mij en Louis had de taak om te trappen én te sturen, ik deed niet meer dan mijn armen om Harry’s buik heen slaan en mijn hoofd tegen zijn rug aan leggen. Meteen na een meter fietsen, vielen Eline, Anna-lotte en Niall al om. Ik moest lachen, omdat Niall natuurlijk niet drie mensen vooruit kon trappen met die dunne beentjes van hem. Eline en Zayn besloten van fiets te wisselen, zodat het fietsen misschien beter zou lukken. Want met Zayn op een fiets kon er toch niets mis gaan? Hij was toch dé pro in fietsen? Zonder dat er nog een keer iemand viel, reden we in een keer door naar het centrum.
Hallo, ik ga trouwen met Harry want hij is lekker. (:
Avatar gebruiker
TessaStyles
 
Berichten: 10504
Geregistreerd: 13 aug 2011, 20:11

Re: I'm secretly in love with you

Berichtdoor TessaStyles » 14 aug 2011, 16:29

‘Ga je mee stukje lopen?’ vroeg Harry aan mij, nadat we een ijsje hadden gegeten met z’n allen. ‘Ja hoor!’ antwoordde ik terwijl ik opstond. ‘Wij gaan even een stukje lopen,’ zei Harry. ik keek iedereen aan, Liset, Eline en Anna-lotte wenkbrauwwiebelden naar mij, de jongens naar Harry. Lachend liepen we weg. We liepen een tijde, niemand zei iets, maar het was juist een fijne stilte. Harry verbrak hem. ‘Zit mijn trui nog steeds lekker?’ vroeg hij. Waarschijnlijk had hij de hele weg nagedacht over wat hij ging vragen aan mij. Ik lachte, ‘ja hij zít heerlijk, ruikt heerlijk en hij ís heerlijk haha.’ Ik stak mijn handen in de voorzak, maar Harry haalde één hand eruit.
Hij pakte mijn hand vast en trok me tegen zich aan. ‘Ik heb je gemist,’ fluisterde hij in mijn oor. Ik keek hem aan. hij keek terug. ahw, waarom was hij nou zo schattig? ‘Ik jou ook,’ zei ik terug.
Harry trok me aan mijn arm mee naar een bankje, waar hij op ging zitten en mij op zijn schoot trok. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder neer. ‘Tessa?’ vroeg Harry ineens. Ik keek op, recht in zijn groene ogen. ‘Ja?’
‘Ik, ik,’ begon hij terwijl hij met een krul in mijn haar speelde, hij leek wel nerveus of zenuwachtig ofzo. Hij haalde diep adem en ging verder, ‘ik denk dat ik, verliefd op je ben.’
Ik voelde dat ik rood werd. Harry zelf werd ook rood. Wat moest ik nu zeggen? Was ik ook verliefd op hem? Dit was pas de derde keer dat ik hem zag. kan je dan al verliefd zijn op iemand? Misschein zouden we moeten wachten. Ik was maar een keer in mijn leven verliefd geweest, en dat was op Louis. Dat duurde dan ook jaren voordat ik eindelijk actie ondernam. En nu heb ik een jongen drie keer gezien en vertelde hij me dat hij verliefd op me is.

Harry POV
‘Ga je mee stukje lopen?’ vroeg ik voorzichtig aan Tessa. Ze knikte en zei dat ze het goed vond. Ik negeerde de blikken van de andere jongens, en liep samen weg met Tessa. Meteen na drie meter viel er al een stilte. Ik vroeg me af of ik iets moest zeggen. En zo ja, wat dan? Ik keek opzij naar Tessa, ze droeg mijn Jack Wills trui. Hij stond haar echt prachtig. Zou ze hem de hele tijd hebben aangehad? Na, vast niet. Wel schattig, dat ze hem mee heeft genomen. Is het vreemd als ik haar iets vraag over de trui? Zal ik gewoon vragen of hij lekker zit ofzo? Nee, straks denkt ze dat ik niks beters te zeggen heb. Ik besloot mijn mond te houden.
Na een tijdje begon ik die stilte toch wel een beetje zat te worden. Zal ik het toch maar wel vragen dan? Ach ik doe het gewoon. ‘Zit mijn trui nog steeds lekker?’
Tessa keek lachend op. ‘hij zít heerlijk, ruikt heerlijk en hij ís heerlijk haha,’ zei ze. Ik voelde dat ik een lach op mijn gezicht kreeg. Even was het weer stil. Tessa stak haar handen in de voorzak van de trui. Ik haalde een hand eruit en hield die vast. Zachtjes kneep ik erin, waarna ik haar naar me toe trok. ‘Ik heb je gemist,’ fluisterde ik in haar oor. ‘Ik jou ook,’ was haar antwoord. Ik keek naar het bankje dat achter ons stond, en ging erop zitten. Tessa trok ik op mijn schoot. Ze legde haar hoofd op mijn schouder en ik streelde haar haar. ‘Tessa?’ vroeg ik voorzichtig. Moest ik haar vertellen dat ik verliefd op haar was? Vragend keek ze me aan, recht in de ogen. ‘Ja?’
‘Ik, ik,’ probeerde ik, maar het kwam niet echt goed uit mijn mond. Ik zuchte diep en begon overnieuw. ‘Ik denk dat ik, verliefd op je ben.’ Zo dat was eruit. Ik keek haar aan, ze keek verrast, of verbaasd. Ik wist het niet precies. Shit, misschein was zij wel niet verliefd op mij. Meteen had ik spijt van wat ik had gezegd. Ik voelde dat ik rood kleurde, en Tessa werd ook rood. Shit shit shit Hazza wat doe je nou? Waarom zei ze niks? Vond ze mij niet leuk? Shit, wat heb ik gedaan? Ik ben zo’n sukkel. Ik kon wel huilen. waarschijnlijk is ze helemaal niet verliefd op mij en ziet ze me gewoon als een goede vriend ofzo.

Tessa POV
Ik zag Harry wanhopig kijken. Ik had echt geen idee wat ik moest zeggen. Harry was superleuk natuurlijk, maar ik kende hem pas heel kort en dit was de derde keer dat ik hem zag. ‘Harry? Ik, ehm, vind jou ook heel leuk, maar dit is pas de derde keer dat ik je heb gezien.’ Ik keek hem aan. Harry knikte, ‘ja je hebt gelijk, ik had dat van daarnet niet moeten zeggen.’
‘Nee, het is goed dat je het hebt gezegd! Maar, ik durf gewoon niet te zeggen dat ik ook verliefd op jou ben. Ik ben nog maar een keer verliefd geweest in mijn leven, en dat was op Louis. Toen duurde het ook heel lang voordat ik het zeker wist. Ik weet het gewoon niet Harry,’ zei ik zuchtend. Harry knikte weer. Hij was zo schattig, dat ik zin had om hem een hele dikke knuffel te geven. Maar ik deed het niet, dat zou alleen maar verwarrend zijn. ‘Zullen we weer terug gaan naar de anderen?’ vroeg Harry. ik knikte en we stonden op. Toen ik na een tijdje opzij keek, zag ik dat Harry tranen in zijn ogen had. Spontaan begonnen er ook tranen langzaam over mijn wangen te rollen. ‘Moet je nou huilen Harry?’ vroeg ik voorzichtig. Snel veegde hij zijn tranen weg. ‘Ik huil niet.’
‘Wel Harry, ik zag tranen.’
Hij draaide zijn gezicht naar mij toe. shit nu zag hij mij huilen. ‘Waarom huil jij?’
‘Omdat jij huilde,’ zei ik. Nu vond hij me vast een supergrote loser. ‘Huh, waarom moet jij huilen dan?’ Harry leek het niet te snappen. Ik moet bijna altijd huilen als iemand anders ook huilt. ‘Gewoon, weet ik veel. Ik moet altijd huilen als andere mensen huilen.’
‘Oh.’
‘Maar waarom huilde jij dan?’ vroeg ik. Harry schudde zijn hoofd, waardoor zijn krullen heel schattig heen en weer gingen. ‘Ik weet het gewoon niet, toen bij Louis vond ik je superleuk, en in het bos was je ook zo schattig en lief. Ik werd gewoon verliefd op je. Dus vertelde ik dat tegen je, maar nu vind je me dus helemaal niet leuk.’ Harry keek beteuterd.
‘Maar dat is helemaal niet waar. Jij bent de leukste jongen die ik ken. Ik weet gewoon niet of ik verliefd ben, ik ken je helemaal niet goed.’
‘Dus, ik maak nog kans?’ vroeg Harry hoopvol terwijl hij me superschattig aankeek. Ik kon het gewoon echt niet laten en duwde hem een steegje in waar niemand was, waar ik mijn lippen op de zijne drukte.

We zoenden lang. Ik weet niet hoelang, maar het was lang. Ik haalde mijn lippen van Harry’s lippen af. Hij keek een beetje verwarrend. Okee, het was ook verwarrend. Ik zuchtte en liet me tegen de muur op de grond zakken. Harry kwam naast me zitten. ‘Oké, nu snap ik het niet meer,’ zei hij lachend. ‘Nee, ik ook niet, eigenlijk.’ Nu moest ik ook een beetje lachen. ‘Ik denk dat ik toch wel verliefd op je ben,’ zei ik. Harry kreeg een big smile en sloeg zijn armen om mij heen, ik legde mijn hoofd op zijn schouder. Zo zaten we een tijdje, zonder iets te zeggen.
‘Zullen we nu maar wel naar de anderen gaan?’ zei Harry ik knikte. Harry stond op en hij hielp mij overeind. Ik keek even op mijn mobiel, en zag dat het al 7 uur was. ‘shit, over een half uur moeten we al bij dat restaurant ding zijn,’ zei ik. We liepen snel naar de anderen, die er nog waren. Ze keken allemaal met een big smile op hun gezicht hoe wij aan kwamen lopen, waarschijnlijk omdat we hand in hand liepen. ‘Zo, wat hebben jullie gedaan?’ vroeg Louis, terwijl hij wenkbrauwwiebelde naar ons. Ik voelde dat ik rood werd en ging snel zitten. ‘Gewoon, stukje lopen,’ zei ik. Iedereen lachte, ‘ja vast….’ zei Anna-lotte, die naast Niall zat. Ik negeerde de blikken van de anderen en keek weer op mijn mobiel, het was ondertussen kwart over 7. ‘Zullen we maar eens dat restaurant gaan zoeken waar we vanavond gaan eten? het is al kwart over 7,’ stelde ik voor. ‘Hoe heette dat restaurant ookal weer?’ vroeg Niall. ‘Ehm, een of andere pizzaria. Weet ik veel,’ zei Eline lachend. Niall noemde een paar pizzaria’s op, allemaal vreemde Italiaanse namen. Ik vroeg me af hoe hij dat allemaal wist, maar waarschijnlijk kende hij elke winkel in Mullingar waar je eten kan kopen.
‘Ja, die ja!’ zei Liset, toen Niall de naam van de pizzaria opnoemde waar we heen moesten. ‘Oh, okee dat is hier best dichtbij!’ zei Niall. We volgden Niall naar de pizzaria, wat niet zo ver lopen was. Voor de pizzaria wachtten we op de anderen. ‘Wij gaan naar huis,’ deelde Liam mee. ‘Oké.’
We gaven ze allemaal een knuffel, ik Harry een iets stevigere. ‘We zien jullie ergens deze week nog wel!’ zei ik, nog net voordat ze weggingen.

‘En, wat hebben jij en Harry allemaal gedaan?’ vroeg Anna-lotte meteen toen de jongens weg waren. We gingen zitten op een muurtje, wachten tot de rest van de mensen en meneer Hovaart en mevrouw Halletuut kwamen. Ik keek haar lachend aan, ‘okee, willen jullie het weten?’
‘Ja, sukkel! Vertel nou!’ zeurde Anna-lotte door. ‘Oké, nouja eerst liepen we gewoon een stukje, zonder dat iemand iets zei enzo en dat was best wel awkward. En toen gingen we een beetje praten en toen gingen we zitten op een bankje en vertelde Harry dat hij verliefd op me was,’ begon ik. Iedereen begon te fluiten. ‘En toen zoenden jullie!’ maakte Liset enthousiast mijn verhaal af. Ik schudde mijn hoofd, ‘nee.’
‘Niet?’ vroeg Liset. ‘Nee.’ ‘Hallo, laat haar eens verder praten!’ zei Eline. Ik lachte en praatte verder. ‘Toen vertelde ik dat ik niet wist of ik verliefd op hem was, omdat ik hem nog maar een paar keer had gezien, en toen was hij heel verdrietig ofzo en liepen we weer terug, maar toen moest hij huilen en moest ik ook huilen en toen zoenden we, zoiets was het.’
‘Huh? Waarom moesten jullie huilen dan?’ vroeg Anna-lotte, die het blijkbaar niet snapte. ‘Weet ik veel, Harry moest huilen, maar dat ontkende hij en ik moest huilen omdat Harry huilde,’ zei ik. ‘Ahw wat lief! hebben jullie nu iets?’ vroeg Eline. Ik haalde mijn schouders op, ‘denk het wel.’ Ze gaven me allemaal een knuffel, net op het moment dat moment kwamen er een paar bitchy pancakes uit mijn klas aanlopen. ‘Waarom knuffelen jullie elkaar?’ vroeg de een. ‘Gewoon, omdat we blij zijn!’ antwoordde Anna-lotte met een big smile. ‘Okee, helemaal niet vreemd ofzo, losers,’ zei ze, en ze liepen weer weg. ‘Hahah wie zijn er nou losers?’ lachte ik.
‘Meiden, komen jullie ook? We gaan eten!’ mevrouw Halletuut stond achter ons te roepen. Ik had helemaal niet in de gaten gehad dat zij er ook al was. ‘Ja, we komen!’ riep Liset terug. we sprongen van het muurtje af en liepen de pizzaria in.

‘Omg aaaaah!!!’ gilde Anna-lotte ineens heel hard. het was woensdag ochtend, en iedereen was net wakker. we zouden zo gaan ontbijten. Ik keek vragend naar Anna-lotte terwijl ik mijn handen voor mijn oren hield. ‘Waarom gil je zo?’ vroeg Eline die de kamer in kwam lopen.
‘Niall.’ Anna-lotte begon vreemd te springen en hyperventileren. ‘Niall wat?’ vroeg ik. Ze gooide haar mobiel naar mij toe.

Hooi Anna-lotte. Ik vond het gistermiddag echt supergezellig. Zou je misschien deze week ergens nog met mij alleen willen afspreken? Dat lijkt me heel gezellig. Xx Niall.

‘Ahw wat lief!’ zei ik nadat ik het smsje las. Liset en Eline lazen het smsje ook. ‘Ah Niall is een dotje!’ zei Eline. ‘En wat ga je terug sturen?’ vroeg ik. ‘Ja, wat denk je!’ zei Anna-lotte terwijl ze tegen haar hoofd tikte. Ik lachte en gaf haar haar mobiel weer terug.
‘Ik ga even douchen!’ deelde ik mee. Ik liep naar de slaapkamer, waar ik mijn jumpsuit uit mijn koffer haalde. Ik keek op mijn mobiel en zag dat ik twee gemiste oproepen en een nieuw bericht had. Bericht van Harry, gemiste oproepen van Harry en mijn moeder. Die zal ik zo wel even bellen. Ik opende het smsje.

Hee Tessa. Ik mis je nu al . Zullen we morgen ofzo wat leuks gaan doen? of nouja wanneer jij vrije avond of middag hebt. xxxHarry

Ah wat lief! ik kon niet wachten om Harry weer te zien, ik miste hem nu al terwijl ik hem gister nog had gezien. Snel stuurde ik wat terug.

Harry <3 mis jou ook! vanavond hebben we vrij avond, dus? Xx

‘Jongens, zullen we gaan ontbijten?’ stelde Liset voor. Ik knikte, ‘ja, mijn maag zeurt,’ zei ik. Precies op dat moment ontsnapte er een knor uit Anna-lotte’s maag, waardoor we allemaal heel hard moesten lachen.

‘Oké, ik wil dat jullie je hierbinnen goed gedragen, druk gedrag tolleren we niet en dan zullen we je moeten verwijderen,’ zei mevrouw Halletuut. We stonden voor een museum, wat voor museum het was wist ik al niet meer, maar waarschijnlijk mocht je er niet druk zijn. Dat zou moeilijk worden voor de jongens uit onze groep, want die waren altijd superdruk.
‘Anders moet ze ons ‘verwijderen’?’ lachte Eline. Ik knikte, ‘ja, als je iets fout doet wordt je voor eeuwig van deze aardbol verwijderd!’ lachte Liset.
We liepen het museum naar binnen, en zoals ik verwachtte begonnen de jongens meteen heel druk te doen en ze raakten alles aan, ook de dingen die je niet mocht aanraken omdat het ‘kostbare kunst’ was. ‘Jongens, wat heb ik nou gezegd?’ zei mevrouw Halletuut lichtelijk geïrriteerd. De jongens negeerden haar en gingen gewoon door. ‘Jongens!’ riep mevrouw Halletuut nu, erger geïrriteerd dan net. Weer gingen de jongens gewoon door. ‘EN NU IS HET GENOEG! WEG HIER!’ schreeuwde mevrouw Halletuut, zo hard dat iedereen ervan schrok. ‘Allemaal?’ vroeg Pim, de drukste en brutaalste van allemaal. ‘Ja, allemaal!’ Mevrouw Halletuut stond echt op het punt om te ontploffen. ‘Ik ook?’ vroeg ineens een klein stemmetje. Iedereen keek rond waar het vandaan kwam. Uiteindelijk hadden we hem gevonden, het was kk, kleine keesje. Omdat hij een klas het overgeslagen en een vroege leerling was, was hij veel kleiner en jonger dan ons allemaal. ‘IEDEREEN!’ was het antwoord van de bijna ontploffende mevrouw Halletuut. Iedereen keek elkaar verbaast aan en ging toen maar snel naar buiten. ‘Jeetje, waar was dat nou voor nodig? ‘verwijder’ gewoon alleen die jongens!’ zeurde Anna-lotte. ‘Ach, nu hoeven we niet naar dat museum,’ zei ik. ‘Vanavond blijven jullie allemaal in jullie huisjes!’ zei mevrouw Halletuut. ‘Maar, we hebben vrije avond vanavond! Dan mogen we toch weg?’ protesteerde Liset. ‘Geen gemaar!’ Daar ging mijn afspraakje met Harry.
De rest van de middag waren we in een parkje, waar we gingen picknicken, maar we mochten nergens heen en bleven de hele tijd stil zitten. Pas ’s avonds tijdens het avond eten bij een chique restaurant was mevrouw Halletuut een beetje bijgedraaid, maar nog steeds mochten we niet weg.

‘Shit, hoe moet het nou met onze dates tes?’ zei Anna-lotte wanhopig. Anna-lotte had ook met Niall afgesproken voor vanavond. ‘Misschien kunnen we sneaky weggaan ofzo?’ Eigenlijk was ik niet het persoon die dat deed, ik zei altijd wel dat ik dat wel durfde enzo, maar eigenlijk vond ik zoiets doodeng en was ik bang dat ik betrapt werd en van school werd gestuurd. ‘Hm Hm, straks worden jullie betrapt!’ zei Eline. ‘Ja, dat is waar. Maar ik wil wel heel graag naar Niall,’ zei Anna-lotte, terwijl ze bloosde. ‘We kunnen het toch proberen? Als we gewoon via de achteringang van het park weggaan?’ zei ik, nog wel met enige aarzeling.

‘Okee, ben je klaar Teskees?’ vroeg Anna-lotte. Ik checkte gauw nog even mijn haar in de spiegel. ‘Het zit goed tes!’ concludeerde Liset, terwijl ze me de badkamer uittrok. ‘Ga nu maar naar die jongen van je toe!’
Ik lachte en liep naar Anna-lotte toe. Harry wilde naar de bios gaan vanavond, naar een leuke film die draaide. ‘Ja, helemaal klaar haha.’
‘Doei! Veel plezier!’ zei eline tegen ons. ‘En doe het veilig he!’ zei Liset terwijl ze wenkbrauwwiebelde. ‘Hahah, ja joh lies!’ zei ik. We gaven ze een laatste knuffel en gingen toen via de achterpoortdeur het terrein af. Gelukkig zat ons huisje helemaal achteraan, anders zouden we nog langs allemaal andere huisjes moeten. Ik hoopte dat niemand ons zag.
‘Als we worden betrapt he, dan zijn we echt de lul!’ zei Anna-lotte. ‘Hou je mond over betrappen, ik vind het doodseng!’ gaf ik toe. ‘ik ook hoor.’
We waren bij de poort aangekomen, Anna-lotte wilde hem open doen, maar het lukte niet. ‘Shit, hij zit op slot!’ vloekte ze. ‘Oh nee he!’ ik sloeg mijn hand tegen mijn hoofd aan. ‘En nu?’ vroeg Anna-lotte. Ik keek omhoog, het hek was iets van 2 meter hoog. ‘Daar komen we nooit overheen!’ zei Anna-lotte. Op dat moment kwamen er twee schimmen aanlopen vanaf de andere kant van het hek.
‘Harry! Niall!’ zei ik enthousiast, en misschien iets te hard. ‘Ssst sukkel, straks horen ze ons!’ zei Anna-lotte. ‘Hé jongens!’ voegde ze eraan toe.
‘Heee, is het hek op slot?’ vroeg Harry. hij kwam steeds dichterbij, toen hij voor mijn neus stond probeerde ik hem aan te raken door het hek heen, maar het lukte niet echt.
‘Kunnen jullie er ook niet doorheen?’ stelde Niall voor. Ik keek naar de ruimte tussen de spijlen. Misschien zou het wel lukken? ‘hmm, misschien wel?’ zei Anna-lotte, die al probeerde er doorheen te komen. Na een beetje wringen, lukte het haar. ‘Nu jij Tes!’ zei ze. Ik keek aarzelend naar het hek, en toen naar mijn eigen lichaam. Wat nou als ik vast kwam te zitten?
Harry zag me kijken. ‘Je past er makkelijk doorheen hoor!’ zei hij. Makkelijk? Ik keek hem met opgetrokken wenkbrauw aan, waardoor hij moest lachen.
Toch probeerde ik het, en tot mijn grote verbazing, lukte het me ook nog. Toen ik aan de andere kant van het hek er weer uit kwam, knuffelde Harry me meteen en hij zoende me in m’n nek.
‘Oke, laten we gaan!’ zei Anna-lotte, terwijl ze Nialls hand vast pakte en meetrok. ‘Wat gaan jullie eigenlijk doen?’ vroeg ik aan niall en Anna-lotte. Anna-lotte haalde haar schouders op en Niall keek geheimzinnig. ‘Dat is nog een verrassing!’
‘Okee, veel plezier!’ riep ik ze nog na, terwijl ze al de andere kant op liepen. Ik keek nog een keer achterom, naar het park. Gelukkig zag ik niemand staan ofzo. Harry merkte waarschijnlijk dat ik het niet fijn vond om zo weg te glippen. ‘Je wordt heus niet betrapt hoor!’ zei hij om me gerust te stellen.
‘Ik hoop het! Maar wat nou als het wel gebeurd? Dan word ik van school getrapt, en dan ben ik echt dood!’ Ik huiverde bij het idee. ‘Zullen we gewoon even genieten van deze avond?’ Harry sloeg zijn beide armen om me heen en probeerde me lopend te knuffelen.
‘Daar is de bios al!’ zei ik, wijzend naar een gebouw met veel lichten en grote lichtgevende borden.
‘Haha ja, wedstrijdje, wie er het eerste is!’ zei Harry, terwijl hij al begon te rennen.
‘He dat is niet eerlijk!’ zei ik, maar Harry was zat zo erg in de wedstrijd, dat hij doorrende. Oké, mijn conditie was heel slecht. Ik had vroeger dan wel op atletiek gezeten, daar was nu niets meer van over. Toch begon ik maar te rennen. Dit stukje was niet zo ver, en ik kleine sprintjes was ik best wel goed. oké, ik was snel, na een paar seconden lag Harry maar een stuk of 3 meter voor me.
‘Tessa komt eraaan!’ schreeuwde ik, als gevolg van een vreemde oerkreet. Ik hoorde Harry lachen, maar hij keek toch wel vreemd toen ik langs hem rende. Ik stak mijn tong uit naar hem en rende door. Nog een paar meter en ik was bij de bioscoop. Ik begon wel moe te raken eigenlijk. Snel keek ik achterom en zag dat Harry me echt op de hielen zat. Hij keek me lachend aan en kwam naast me rennen. Ik verlangzaamde mijn pas, Harry ook. uiteindelijk liepen we als twee hijgende honden de laatste paar meter naar de bioscoop.

Veel van de film had ik niet gezien, aangezien ik alleen maar oog had voor Harry’s schoonheid. Ik vroeg me af hoe iemand zo knap kon zijn. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat het onmogelijk was en dat Harry een engel was. ‘Waar denk je aan?’ vroeg Harry opeens. Ik schrok op uit mijn gedachte en zag mensen in de zaal opstaan. Was de film al afgelopen?
‘Ik bedacht me hoe jij zo knap kon zijn, en kwam tot de conclusie dat je een engel moet zijn.’ Meteen sloeg ik mijn hand voor mijn mond. Omg, had ik dat echt gezegd? Tessa zoiets zeg je niet! ik voelde dat ik rood werd en ik keek snel de andere kant op. Harry lachte. ‘Ahw dat is lief!’ zei hij terwijl hij een zoen op mijn voorhoofd drukte. ‘Zullen we nog even naar buiten gaan? Er is een parkje hier in de buurt,’ stelde ik voor. Harry knikte, ‘laten we dat doen. wil je nog wat popcorn. Volgens mij ben je die vergeten te eten. vond je de film leuk?’
Oh shit de film. Ehm waar ging die over? Geen idee. ‘Ja, hij was leuk!’ zei ik maar snel. Harry lachte en trok me mee de zaal uit.

[Eline POV]
‘Hoe laat is het?’ vroeg ik aan Liset, die naast me op de bank zat. ‘Half elf,’ zei Liset, op haar mobiel kijkend. ‘Hoelaat zouden die anderen komen dan? Straks gaat mevrouw Halletuut om 11 uur weer controleren of we er allemaal zijn!’ zei ik. ‘Ja, ze zouden voor half 11 weer terug zijn zei Tessa,’ antwoordde Liset. Ik begon toch wel ongerust te worden. Waarschijnlijk hadden ze het gewoon heel gezellig, maar als ze hier niet op tijd waren, en mevrouw Halletuut kwam erachter, dan waren ze echt dood. We zaten nog een tijdje te staren naar de tv, een of ander Iers programma, tot het kwart voor 11 was. ‘Liset, ik ga kijken bij niall’s huis, ze nemen allebei hun telefoon niet op en ze moeten echt gauw naar huis komen!’ zei ik tegen Liset terwijl ik opstond. ‘Blijf jij hier?’
‘Ja, ik heb echt hoofdpijn en als mevrouw Halletuut wel langskomt, is er tenminste iemand,’ zei Liset. Ze had al de hele avond last van hoofdpijn, dus maar beter dat ze thuisbleef. ‘Okee, ik beloof gauw weer terug te zijn!’ zei ik terwijl ik een hoodie over mijn hemdje aantrok en in mijn ballerina’s stapte.
Gelukkig had Tessa nialls adres ergens opgeschreven, zodat ik kon vinden waar hij woonde.
Ik besloot net als Tessa en Anna-lotte via de achteruitgang het park uit te gaan. Toen ik bij het hek aan kwam, zag ik dat hij dicht was. Achja, ik paste er vast wel doorheen. Met wat gepruts wurmde ik me door het hek heen.
Ik keek naar de grond en zag iets liggen, het leek wel een mobiel ofzo. Het was een Samsung Corby. Zou het die van Tessa zijn? Die heeft er zo eentje. Ik drukte hem aan en aan de achtergrond van Tessa en twee andere meisjes, die ik wel herkende van school, herkende ik dat het Tessa’s mobiel was. Ze had 5 nieuwe berichten en 7 gemiste oproepen, allemaal van mij. Ik moest lachen en voelde me als een soort slechte stalker. De mobiel liet ik in mijn zak vallen en ik begon te lopen richting nialls huis.
Toen ik het eindelijk had gevonden, belde ik aan. Louis deed open. ‘Hee Eline! Wat doe jij hier?’ vroeg hij verbaast. ‘Louis!’ Ik gaf Louis even een korte knuffel, ‘zijn Anna-lotte en Tessa hier?’
‘Tessa wel, Anna-lotte is ergens met Niall,’ zei Louis, ‘maar kom binnen, er zijn ook wat vrienden van Niall.’ Louis maakte een ‘kom binnen’ gebaar, en ik liep snel naar binnen, de woonkamer in.
En toen zag ik hem. Mijn ogen werden groot, die van hem ook. ‘Eline…?’

[Eline POV]
‘Sean?’ Ik keek de jongen verbaast aan. Ja, het was zeker weten Sean! Drie jaar geleden had ik hem ontmoet op vakantie in Spanje, en nu was hij hier? Ik dacht dat hij in Italië woonde! ‘Omg je bent het echt!’ zei ik terwijl ik naar hem toe rende en hem omhelsde. Na de vakantie had ik nooit meer iets van hem gehoord, we hadden geen telefoonnummers uitgewisseld en zijn emailadres was ik kwijt.
‘Ja, ik ben het echt!’ zei hij vrolijk. De anderen keken ons heel vreemd aan, alle jongens waren er, plus Tessa, plus een jongen die ik niet kende plus een meisje die ik niet kende.
‘Waarom ben jij hier?’ vroeg ik verbaast. ‘Nou, twee jaar geleden zijn we verhuisd naar Ierland, en nu woon ik hier naast, niall en ik zijn beste vrienden,’ vertelde hij trots, ‘maar wat doe jij hier dan?’
Ik legde hem uit dat ik bij Tessa hoorde en dat ik Louis kende via Tessa.
‘Ohja Eline, dit is trouwens Sean, maar dat wist je blijkbaar al, en dit is Scott en zijn vriendin Cassandra,’ stelde Zayn de andere voor aan mij. Ik keek naar een jongen met donkere krullen, zegmaar gerust mislukte afro, wat Scott moest zijn, het meisje naast hem keek me aan met een vrolijke lach. ‘Hoi!’ zei ze opgewekt. ‘Hee,’ zei ik terug.
Ik wisselde even een blik met Tessa, en bedacht me toen ineens waarom ik hier was. ‘Oh shit tes, waar is Annie?’ vroeg ik. ‘Ehm, geen idee, die heb ik niet meer gezien deze avond.’
‘Shit, we moeten haar gauw vinden, het is al 11 uur ofzo!’ zei ik wanhopig. Ineens begon ik te stressen. ‘Wat? Shit als ze ontdekken dat we er niet zijn, zijn we dood!’
‘Kan je haar niet bellen?’ stelde Liam voor. Ik schudde mijn hoofd, ‘ze neemt niet op!’
Op dat moment ging de deur open. ‘Halloowaa!’ hoorde ik Anna-lotte en Niall roepen. ‘Godzijdank Annie, we moeten meteen weer terug, weet je hoe laat het is!’ zei ik tegen Anna-lotte. Ze keek me verschrikt aan. ‘Hoelaat is het dan?’
‘Ja, het is al 11 uur geweest!’ Ineens had ik er spijt van dat ik ze was gaan zoeken, nu werd ik misschien ook wel geschorst. Nouja, niet dat mevrouw Halletuut zou gaan kijken, dan moest ze een stuk of 15 huisjes langs, dat doet ze vast niet.

[Liset POV]
Een beetje verveeld zat ik op de bank te staren naar de tv. Het was een Iers programma en ik snapte het niet. Ik pakte een CosmoGirl en begon erin te lezen. De bloopers vond ik altijd leuk, het is gewoon grappig om te lezen hoe gênante dingen mensen meemaken. Nouja, niet dat ik zelf nooit iets gênants meemaakte, een tijdje geleden toen ik samen met Nicole in een pretpark was, en we uit een attractie kwamen, voelde ik dat mijn kont nat was. Ik wilde dus vragen aan Nicole, die dacht ik achter me liep, of mijn kont nat was. Ik vroeg dus ‘is mijn kont nat?’ maar toen ik me omdraaide stond Nicole daar niet, maar een man. Ik schaamde me echt dood.
Na een tijdje begon het tijdschrift me te vervelen en ik legde hem weg. in de keuken pakte ik wat drinken. Ik staarde wat naar buiten, tot ik ineens iemand zag lopen. Toen ik haar herkende spuugde ik meteen al mijn drinken uit. Shit! Het was mevrouw Halletuut! Ze liep een ander huisje in. ik snelde naar mijn telefoon en smste Tessa, Eline en Anna-lotte allemaal.[Tessa POV]
Ik hoorde de ringtone van mijn mobiel afgaan, maar toen ik in mijn zakken voelde, kon ik hem niet vinden. Ik keek verbaast op, ik had geen idee waar het geluid dan wel vandaan moest komen.
‘Oh Tes je hebt een sms,’ zei Eline terwijl ze mijn mobiel naar me toe gooide. ‘En oh ik ook,’ voegde ze eraan toe. ‘Waarom heb jij mijn mobiel?’ vroeg ik, terwijl ik het smsje opende, die van Liset was.

OMG mevrouw Halletuut komt straks naar ons huisje controleren en jullie zijn er niet! wat moet ik doen?

‘Kut nee hè!’ riep ik uit, tegelijkertijd met Eline. 9 paar ogen keken ons verbaast aan. Ik legde het snel uit. ‘Waar is jou mobiel eigenlijk?’ vroeg Eline aan Anna-lotte. ‘Die heb ik in het huisje laten liggen.’
‘Oh dit gaat echt mijn dood worden!’ zei ik wanhopig. Ik wist echt niet wat ik moest doen. Harry sloeg zijn arm om me heen, terwijl ik steeds banger werd. Wat nou als we van school werden getrapt? Ik keek naar wanneer de sms was verzonden, 3 minuten geleden. Zou mevrouw Halletuut nu in het huisje van ons zitten? Liset te overhoren over waar wij waren en haar uit te leggen dat dit echt uit den boze was en dat we geschorst zouden worden?
‘Als jullie opschieten is ze er misschien nog niet?’ zei Louis. ‘Nou, ik denk het wel. Anders loopt ze wel heel sloom,’ zei ik. ‘We kunnen toch gewoon rennen? Je weet maar nooit, straks worden we geschorst.’ Geschorst. Ik voelde een traan langs mijn wang glijden. Ik wist gewoon dat dit een slecht plan was. ‘Het w-was gewoon een s-slecht plan om we-heg te gaan,’ snikte ik.
‘Ah niet waar Tes, het is niet jou schuld!’ zei Louis, terwijl hij me omhelsde, wat mislukte omdat Harry nog steeds zijn armen om mij heen had geslagen. ‘Kom, laten we nou maar gaan, ik wil nog niet dood,’ zei Anna-lotte.

[Liset POV]
‘Hé Liset! Hoe gaat het met jullie?’ vroeg mevrouw Halletuut terwijl ze in de deuropening bleef staan. Ik gaapte, ‘ja het gaat goed, ik was van plan om net naar bed te gaan, de anderen liggen ook al in bed.’ Ik voelde mijn hart kloppen in mijn keel, wat als ze erachter zou komen? dan werden niet alleen Tessa, Eline en Anna-lotte geschorst, maar ik zelf waarschijnlijk ook, vanwege liegen tegen een docent ofzo? Mevrouw Halletuut deed een stap naar binnen. Nee, ga alsjeblieft weer weg! please!
Ik probeerde normaal adem te halen, als ik zo ademde dan was ze er zo achter dat er iets mis was. ‘Gaat het goed Liset?’ vroeg ze. Gewoon normaal ademen en antwoorden Liset. ‘Ja, het gaat goed hoor.’
‘Slapen die anderen daar?’ mevrouw Halletuut wees naar de slaapkamer deur. ‘Ja, ik denk dat ze allemaal al slapen, ze waren heel moe. Ik had eigenlijk geen zin om te slapen,’ antwoordde ik. Wow dat kwam er best soepeltjes uit! mevrouw Halletuut liep richting de slaapkamer. Nee ga daar niet naar binnen alsjeblieft! Ze opende de deur, wierp een blik op de bobbels(kussens) onder de dekens en glimlachte. ‘Nou, ga maar lekker slapen Liset, doe die anderen maar de groeten van mij als ze wakker worden, ze slapen als roosjes.’
Godzijdank! Ik had zin om haar te omhelzen, maar dat deed ik maar niet. ze moest hier zo snel mogelijk weg en die anderen moesten zo snel mogelijk komen! ‘Nou, ik ga weer, slaap lekker Liset!’ zei mevrouw Halletuut, waarna ze de deur open deed en naar buiten liep. Ik mompelde iets als doei en liet me opgelucht op de bank vallen.


[Tessa POV]

We begonnen allemaal te rennen richting ons het parkding, alleen Scott en Cassandra bleven bij Niall thuis. Cassandra, het vriendinnetje van Scott, was echt superaardig. Nadat Harry en ik in het park waren geweest, waren we nog ongeveer een uur bij Niall thuis geweest, ik heb bijna het gehele uur gepraat me Cassandra.
Hijgend kwamen we aan bij ons huisje, dat er griezelig stil bij lag. Het hele park was stil, het leek wel alsof er niemand was. Via de voordeur kwamen we binnen, waar we Liset aantroffen op de bank. Ze keek verbaast toen we met z’n negenen binnenkwamen.
‘Zijn jullie daar eindelijk!’ zei ze opgelucht. Ze kwam naar ons toe gelopen en knuffelde ons allemaal helemaal plat. ‘Oh ik was zo bang he!’ zei ze. Ik knikte, ‘ja wij ook! is ze erachter gekomen?’
Please ik hoop van niet, ik hoop van niet. ‘Nee.’
‘Echt niet! Omg thankggod!’ riep Eline uit. ‘Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?’ vroeg Liam. ‘Kussens onder de dekens stoppen en zeggen dat ze zo moe waren en meteen naar bed waren gegaan, toen ging ze weer weg.’
Zo makkelijk? Waren we daarvoor weggegaan bij het ‘feestje’ bij Niall thuis? Ik liet me neerploffen op de bank en Harry en Louis ploften naast me neer. Ik zag Liset even vragend kijken naar Sean. Eline zag het ook, ‘Sean is een vriend van Niall, die ik ken van vakantie, we waren vrienden, maar Anna-lotte en ik hadden hem eigenlijk nooit mee gesproken,’ legde Eline uit. ‘Wow, hoe toevallig! Nou in ieder geval, ik ben Liset, Tessa’s tweelingzus.’
Ik gaapte luid, wat er vast heel oncharmant uit zag. ‘Ben je moe?’ vroeg Harry. ik knikte, ‘ja ik denk het wel, ik ga zo slapen,’ deelde ik mee. ‘Ja ik ook,’ zeiden Liset, Eline en Anna-lotte tegelijk. De jongens lachten. ‘Wij gaan ook maar weer eens naar huis dan,’ zei Niall, terwijl hij opstond. Hij trok Anna-lotte mee de gang in, hmm hmm wat zouden die nou gaan doen? De andere stonden ook allemaal op, nu was ik de enige die dood op de bank zat. Harry keek me aan met zijn sexy scheve glimlachje, en trok me overeind. Hij sloeg zijn armen om me heen en kuste mijn neus.
‘Ja, hazza, zo is het wel genoeg, we moeten gaan.’ Louis sleurde Harry van me weg, net wanneer hij me een zoen wilde geven. ‘Lou, je verpest het weer!’ zei ik plagend, terwijl ik Louis sloeg, wat eerder aaien was, op zijn arm. ‘zo, jij denkt dat jij mij kan slaan?’ zei hij ontdeugend. Ik lachte, ‘ehm ja! MasterTessa kan alles!’ zei ik terwijl ik een vreemde superhelden pose aan nam. Harry en Louis keken elkaar even aan, en tilden me toen in een keer op, zodat ik op ze kop hing. Ik begon te gillen en te spartelen. ‘Tes, gil niet zo!’ waarschuwde Liset me. Ik stopte meteen met gillen. Harry en Louis hadden besloten me maar neer te zetten, omdat ze me moeilijk mee konden nemen. Al zou ik dat geen probleem vinden.

Toen de jongens weg waren vertelden Anna-lotte en ik ons hele verhaal over de ‘date’. Niall had een soort boottochtje geregeld, in een loveboat. Uitendelijk hadden ze ook gezoend, volgens Anna-lotte zoende Niall heel lekker. Ik vertelde ook over mijn date. Dat we eerst nar de film gingen, toen naar het park en toen naar nialls huis. We praatten nog even door, totdat we gingen slapen. Ik ging nog even douchen. Toen ik de kamer weer binnen kwam sliepen Anna-lotte en Eline al, Liset was nog wakker. ik kroop naast haar in bed.
‘Oh ik ben zo verliefd!’ zei ik dromerig. Liset lachte, ‘haha, Harry is echt zo schattig.’
Ik keek haar waarschuwend aan, ‘hij is van mij he!’ Ze lachte.
‘En hoe gaat het met jou liefdesleven?’ vroeg ik terwijl ik me op m’n zij draaide, zodat ik haar aan kon kijken. ‘Na, wel goed hoor.’
‘En is er nog iemand in het speciaal, iemand zoals Liam bijvoorbeeld?’
‘Liam is leuk ja,’ antwoordde Liset onverschillig. ‘Ja, maar ben je ook op hem verliefd dan?’ vroeg ik. Ze dacht even na, en schudde toen haar hoofd. ‘Nee verliefd ben ik niet, hij is gewoon leuk enzo,’ zei ze. Jaja, volgens mij was ze wel verliefd hoor!
Maar ik liet het er maar bij en ging slapen.
De volgende ochtend belde ik Milou op, om te vertellen over mijn date. Gister had ik ook al proberen te bellen, maar steeds kreeg ik de voicemail.
‘Teskees!’ schreeuwde Milou enthousiast door de telefoon. ‘Milouki!’ schreeuwde ik enthousiast terug. ‘Heb je teskees aan de telefoon?’ hoorde ik Hannah roepen. ‘Ja,’ riep Milou terug. nog geen tel later schreeuwde ook Hannah door de telefoon. ‘Teskees! Hoe is het?’
Pff, wat had ik graag nu ook bij hun in Londen gezeten. Ze hadden het vast supergezellig samen. Maarja, ik had het ook superleuk met Eline, Anna-lotte en Liset. Én, met de jongens.
‘Het is super, met jullie?’ vroeg ik. ‘Het is hier zo leuk! Maar we missen je wel hoor!’ antwoordde Milou.
‘Jullie raden nooit met wie ik gister een date had,’ zei ik. ‘Ehm Bob of Jelle uit lisets klas?’ vroeg Hannah lachend. ‘Bijna,’ zei ik. ‘Haha Harry dan maar?’
‘Jaaa!’ zei ik. ‘Wat leuk! Wat gingen jullie doen?’ vroeg Milou. ik vertelde over de bioscoop, het park en nialls huis. ‘Oh wat schattig! Julllie zijn superlief samen!’ zei Hannah.
We kletsten nog een tijdje door totdat liset me riep omdat we gingen eten. ik zei snel gedag tegen Milou en Hannah en met z’n vieren liepen we naar het ‘ontbijtgebouw’.
‘Ik vind het jammer dat we al weer bijna weggaan! Morgen al,’ zei Liset. Ik knikte, ‘ik heb helemaal geen zin om weer naar school te gaan!’
We gingen vandaag naar het strand, en aan het einde van de middag nog naar een openluchtmuseum wat heel leuk was volgens meneer Hovaart, en ’s avonds zouden we op een bootje gaan varen.
‘Ehm, volgens mij zijn jullie vriendjes er.’ Ik draaide me om en zag een van de bitches uit Lisets klas staan. Ze keek me arrogant aan. ik keek om en zag de jongens richting ons huisje lopen. Het was vrijdagmiddag en over een uur vertrok de bus. Wanneer Harry bij me was aangekomen gaf hij me een knuffel. Eigenlijk had ik zin om voor de neus van die bitches Harry even lekker op z’n bek te pakken(sorry voor het grove taalgebruik haha) maar dat vond ik toch echt wel heel onbeleefd. Zoiets zou ik gewoon niet doen.
‘Hee,’ zei ik tegen Harry, en de anderen jongens. Ze zeiden ons ook gedag en we liepen met z’n allen naar binnen. ‘We moeten nog wel even wat spullen inpakken hoor!’ zei Anna-lotte.
Gelukkig waren we binnen een halfuurtje klaar met alles pakken, en hadden we nog wat tijd over.
‘Ga je even mee lopen?’ vroeg ik aan Harry. hij knikte en ik zei tegen de rest dat we even een stukje gingen lopen. Harry sloeg zijn arm om mij heen en ik probeerde mijn hoofd op zijn schouder te leggen, wat mislukte omdat Harry een stuk groter was dan mij en ik dus met mijn hoofd niet bij zijn schouder kwam. Uiteindelijk kwam mijn hoofd tegen zijn arm terecht, achja ook goed.
‘Ik ga je missen,’ zei ik. ‘Ja, ik jou ook. Over twee weken gaan we naar Spanje, en daarna zal het echte zware werk beginnen.’
‘Deze paar dagen waren echt heel leuk Harry!’ zei ik. Ik zag Harry naast me knikken. Snel keek ik even op zijn horloge, over 20 minuten ging de bus weg. we gingen op een bankje zitten en nu kon ik wel mijn hoofd op zijn schouder neerleggen. Harry streelde door mijn haar en speelde met mijn krullen. Zo zaten we een tijdje, totdat ik bedacht dat we zo weg zouden gaan.
‘Zullen we maar weer terug gaan?’ vroeg ik aan Harry. Harry knikte en stond op. samen liepen we in slakkenpas weer terug naar ons huisje.
‘Hehe zijn de tortelduifjes daar eindelijk?’ zei Louis lachend toen we bij het huisje aankwamen. Ik lachte naar hem en hij gaf me een knipoog. Snel pakte ik mijn spullen uit het huisje, en liepen we richting de bussen. Jammer genoeg stond de bus er al.
‘Hmpf, de bus staat er al,’ zei Anna-lotte zuchtend. ‘Dat is toch juist beter?’ zei Niall, die het waarschijnlijk niet snapte. ‘Nee, want anders kon ik langer bij jou blijven!’ legde Anna-lotte uit terwijl ze haar armen om Niall heen sloeg. harry sloeg ook zijn armen om mij heen.
‘Zal ik je spullen dan maar in de bus zetten? Kunnen jullie even klef doen en afscheid nemen,’ stelde Louis voor. Ah, Louis was echt lief. ‘Dankje lou!’ zei ik. Daarna richtte ik me weer op harry.
‘Ik ga je zo missen!’ zei hij nog een keer. Op dat moment voelde ik tranen in mijn ogen opkomen. Nee he, Tessa ga nou niet huilen. ik moest altijd snel huilen, bij een zielig verhaal of tekstje, of bij zielige films. Ik huilde zelfs gewoon om niets, als iemand anders ook aan het huilen was. Maar huilen in het bijzijn van Harry, wilde ik echt niet. toch gebeurde het en de tranen rolden over m’n wangen.
‘Waarom huil je nou?’ vroeg Harry verbaast.
‘Ik wil gewoon niet weg, ik wil gewoon bij je blijven,’ snikte ik. ‘Ahw!’ Harry sloeg zijn armen nog steviger om me heen en ik legde mijn betraande hoofd tegen zijn borst aan.
‘Niet huilen!’ zei Harry terwijl hij mijn haren streelde. ‘Tessa, Anna-lotte, laat jullie vriendjes eens met rust en stap in!’ zei meneer hovaart lichtelijk geïrriteerd. Ik draaide me om en zag dat de meeste kinderen uit de bus ons aankeken. ‘Oeps,’ zei ik. Ik gaf Harry nog een laatste zoen voordat hij me losliet. ‘Ik hou van je.’
Wat? Zei hij nou echt dat hij van me hield! Oh dat was zo lief! ik kon het niet helpen om hem nog een omhelzing te geven. Moest ik nu zeggen dat ik ook van hem hield? Ik deed het maar. ‘Ik hou ook van jou, Harry!’
Snel zei ik de anderen jongens nog gedag en samen met Anna-lotte rende ik de bus in. Gelukkig hadden Liset en Eline de twee stoelen voor hun vrijgehouden voor ons. Ik plofte neer in de stoel en wierp wat kushandjes naar Harry.
Hallo, ik ga trouwen met Harry want hij is lekker. (:
Avatar gebruiker
TessaStyles
 
Berichten: 10504
Geregistreerd: 13 aug 2011, 20:11

Re: I'm secretly in love with you

Berichtdoor TessaStyles » 14 aug 2011, 16:30

*tijdsprong, de jongens zijn in Spanje bij de jugdes house geweest en nu is de eerste liveshow*

‘Ik hoop echt niet dat ze er nu meteen al uit liggen!’ zei Anna-lotte. Samen met Anna-lotte, Eline, Liset, Hannah, Milou en Nicole keken we de eerste liveshow van x-factor. Nu het helemaal officieel was tussen Harry en mij, en nu One Direction zo bekend was en Engeland, wilden ineens heel veel meisjes, die mijn normaal haatten, vrienden met mij worden. Ik werd er helemaal gek van. Ik had mijn vrienden en zo was het wel genoeg.
‘Ja, dat zou wel balen zijn, maar ik weet zeker dat dat niet gebeurd, ik bedoel, heb je gehoord hoe goed ze zijn!’ zei ik. Anna-lotte lachte, ‘ja dat is waar.’
Het xFactor deuntje galmde door het huis van Eline en Anna-lotte, en meteen was het doodstil. We keken toe hoe de anderen kandidaten het deden, en die waren ook best goed. One Direction kwam bijna als laatste, maar toen de presentator ‘One direction’ zei, werd ik al gek.
‘Omg ze komen bijna!’ zei Hannah enthousiast. Gelukkig konden Hannah, Milou en Nicole het ook goed vinden met Eline en Anna-lotte. ‘Sssst!’ zei ik tegen haar, toen Harry’s hoofd in beeld kwam.
‘Ik ben gewoon zo trots dat we dit allemaal voor elkaar hebben gekregen, ik bedoel, een paar maanden geleden kenden we elkaar niet en nu zijn we 5 beste vrienden! Ik zou niet zonder de jongens kunnen leven!’ zei hij.
‘Ahw wat lief,’ zei Liset. En grote glimlach verscheen op mijn gezicht, ik was zo blij dat Harry mijn vriendje was. De presentator kondigde aan dat ze gingen zingen, en ik keek geconcentreerd naar het beeldscherm.
‘I used to rule the World,’ begon Liam met zingen. Ik keek even via mijn ooghoek naar liset, die half kwijlend op de bank lag. Ik lachte zachtjes en keek weer terug naar het beeldscherm. Zayn was inmiddels aan het zingen. Hij deed er wat grappige pasjes bij en het publiek joelde alleen maar.
Ze zongen zo goed, Niall zong nog een stukje en daarna zongen ze met zijn allen het refrein.
‘I hear Jerusalem bells are ringing.’ Er werd ingezoomd op harry en ik moest me inhouden om niet aan de tv gaan likken. ‘Wow ze zijn zo goed he!’ zei Eline, nadat ze klaar waren. Ik knikte, ‘ja inderdaad.’
Op de anderen kandidaten letten we niet echt en ik besloot Harry te smsen.

Hazzaa <3 Je was zo goed net! Ik ben supertrots op je. Mis je wel. Hou van je xxxxxx

Toen ik op verzenden had gedrukt, ging ik weer verder met chips eten. we hadden lekker vee chips en popcorn gekocht, maar omdat iedereen steeds zo geconcentreerd bezig was met het tv kijken, was iedereen eigenlijk vergeten het op te eten.
Ineens kwam One Direction weer in beeld, ze zaten backstage te wachten op een soort bank. Harry was bezig met een mobiel en de presentator kwam naast mij zitten.
‘En hoe vond je dat het ging Harry?’ vroeg hij. Harry lachte, ‘volgens mij ging het wel goed, ik heb er een goed gevoel over!’
‘En wat ben je nu aan het doen?’
‘Ik sms mijn vriendin haha,’ lachte Harry. ik sloeg mijn hand voor mijn mond. ‘Omg Harry heeft het over me op tv!’ gilde ik. ‘Ja, stil nou! Anders hoor je het niet!’ zei Liset geïrriteerd.
Ik mompelde iets wat op sorry leek en keek weer verder.
‘Oh, je vriendin dus. Wat stuur je?’ Jeetje wat een nieuwschierig aagje was die man zeg.
‘Gewoon dat ik haar mis enzo,’ antwoordde Harry onverschillig. ‘Wil je nog wat tegen haar zeggen in de camera?’ vroeg de presentator. ‘Ja tuurlijk!’ zei Harry, en hij draaide zich richting de camera. Ik smolt al bij het zien van zijn perfecte gezicht, maar toen begon hij te praten.
‘Lieve Tessa, je bent echt superlief! Je steunt me heel erg en ik wil gewoon even zeggen dat je echt de beste bent, ik hou van je!’
De glimlach op mijn gezicht werd steeds groter en een traan rolde mijn oog uit. ‘Ah teskees Harry is zo lief!’ zei Hannah terwijl ze me een knuffel gaf. ‘Ja, ik weet het!’

‘Mam, mogen Liset en ik volgende week zaterdag naar Londen, One Direction heeft een soort feestding, en wij zijn, natuurlijk, ook uitgenodigd,’ vroeg ik aan mijn moeder, die stond te koken. ‘Ehm volgende week zaterdag? Hoe komen jullie daar dan?’ wilde ze weten. ‘Gewoon, bus ofzo,’ antwoordde ik. ‘Nou, als jullie met z’n tweeën gaan, vind ik het best hoor.’
‘Yes! Dankje mam!’ zei ik terwijl ik haar een zoen gaf en weer naar boven rende, waar ik skype open had staan en met Harry aan het praten was.
‘Harry! We mogen komen!’ zei ik terwijl ik buiten adem naar boven kwam rennen. ‘Haha, hard gerent?’ lachte Harry. ‘Maar echt super! Ik kan niet wachten je te zien!’ zei Harry enthousiast. Volgende week gaven de jongens een soort feest in het x-factor huis, gewoon omdat ze al bij liveshow 6 waren en er nog steeds niet uit waren. We praatten nog een tijdje gezellig, totdat wij gingen eten en Harry ook. ‘Nou, ik spreek je later wel weer!’ zei Harry. ‘Ja, ik hou van je!’ zei ik nog snel. ‘Ik ook van jou! Doei!’

Eline drukte op de bel van het x-factor huis, en niet veel later werd er open gedaan. Louis deed enthousiast de deur aan, en Hannah vloog hem meteen om de hals. Samen met Eline, Anna-lotte, Milou, Matt, Liset en Nicole stapte ik naar binnen en omhelsde ik Louis ook.
‘Tessa!’ hoorde ik ineens iemand roepen, aan de stem herkende ik dat het Harry was. ik keek op en zag Harry staan. Lachend sprong ik op hem en omhelsde ik hem. Hij sloeg zijn armen om mijn middel heen en keek me aan. ‘Ik heb je zo gemist!’ zei hij, voordat hij me zoende. ‘Ik jou ook!’ zei ik terwijl ik mijn hoofd tegen zijn borst aan drukte. ‘Ja, ehm Harry, ik wil Tessa dus ook even knuffelen,’ zei Louis, die blijkbaar achter ons stond, ineens. Lachend liet Harry mij los. ‘Sorry lou, even vergeten, samen spelen, samen delen. Haha,’ lachte Harry. ‘Ik ben ook zo populair,’ zei ik hoofdschuddend terwijl ik Harry losliet en op Louis’ rug sprong. ‘Louis! Ik heb je gemist!’ zei ik lachend. ‘Zo mag ik het horen!’ Louis tilde me van zijn rug af en gaf me een knuffel. De anderen waren inmiddels al naar binnen gelopen denk ik, want we stonden nog maar met z’n drieën in de gang. Harry en Louis liepen de woonkamer in, ik liep er achteraan. Op de grote banken zaten een paar bekende en een paar onbekende gezichten. Eline was naast Sean gaan zitten, die naast Scott en Cassandra zat, daarnaast zaten twee jongens die ik niet kende, daarnaast zat Zayn met een meisje die ik op een paar foto’s had gezien en omdat ze Zayns hand vasthield concludeerde ik dat dat Marlou moest zijn. Naast Marlou stonden twee lege stoelen, daarnaast zaten Milou en Matt en daarnaast zaten Liset, Liam en Andy, een van de dansers van x-factor, die ik al eerder had ontmoet, daarnaast zaten Hannah en Nicole en dan kwamen we bij Niall en Anna-lotte, die naast Eline zaten.
‘Hallo iedereen!’ zei ik lachend. ‘Hee Tessa!’ zei iedereen, die ik kende dan, enthousiast. Het meisje dat ik niet kende was inderdaad Marlou, en volgens mij was ze heel aardig. Ik ging naast Marlou zitten, en Harry kwam naast mij zitten. Ik praatte wat met Marlou over vanalles en nog wat, en ze was inderdaad heel aardig. Toen ging de bel, en alsof hij wist wie het was sprong Liam op. ‘Ik ga wel!’ riep hij enthousiast terwijl hij naar de deur rende. Met een vragende blik keek ik hem aan, Marlou keek precies hetzelfde en we moesten lachen. Niet veel later kwam Liam weer teruggelopen met een meisje, ze had supermooi honingkleurig stijl haar en ze was een stuk kleiner dan Liam.
‘Jongens, sommigen van jullie kennen iris wel, maar voor de gene die haar niet kennen, iris is de tweelingzus van Andy, en sinds kort ook mijn vriendin,’ vertelde Liam trots. Nadat Liam dat had gezegd, sprong Liset op en rende ze weg. iedereen keek haar vragen na. ‘Ik ga wel even kijken!’ zei ik terwijl ik haar achterna liep.

[Liset POV]
Oh wat is hij toch knap! Ik keek naar Liam, en de lege stoel die naast hem stond. Snel liep ik er naar toe en ging ik erop zitten. ‘Hoi Liam!’ zei ik vrolijk terwijl ik hem aankeek. Hij was zo schattig, ik zou het liefste hem zo zoenen, maar dat deed ik maar niet. ‘Hee Liset! Hoe gaat het?’ vroeg Liam. Ik praatte een tijdje met Liam, en kreeg steeds meer de neiging om hem te knuffelen ofzo. Misschien kwam dat later vanavond nog. Ik hoopte dat Liam mij ook leuk vond, maar ik dacht van wel, aangezien hij met zo’n blik naar me keek en volgens mij omhelsde hij mij ook net even iets langer dan de andere. ineens ging de bel en Liam sprong op. ‘Ik ga wel!’ zei hij. Okee, dat was vreemd. Liam rende meteen de kamer uit en even later kwam hij terug met een meisje. Ik kreeg een brok ik mijn keel toen ik zag dat ze zijn hand vast hield. Zij was toch niet wat ik dacht dat zij was he? Ineens voelde ik dat ik het benauwd kreeg, en ik wilde het liefste weg van hier.
‘Jongens, sommigen van jullie kennen iris wel, maar voor de gene die haar niet kennen, iris is de tweelingzus van andy, en sinds kort ook mijn vriendin.’
Nee. Nee. NEE! Dit ga je niet menen. Hoe kon ik ook zo stom zijn om te denken dat Liam mij leuk vond. DE Liam Payne. Ik sprong op en rende met tranen in mijn ogen het huis uit. Ik sloeg woest de deur dicht en ging buiten tegen een boom aan zitten. Niet veel later hoorde ik de deur weer open gaan en kwam Tessa naar buiten gerend. ‘Liset! Waar ben je?’ vroeg ze. ‘Hier,’ snikte ik terwijl ik opkeek. Tessa kwam mijn kant op lopen en ging naast me zitten. Ze sloeg haar armen om me heen en wiegde me heen en weer. ‘Ik had kunnen weten dat Liam mij niet leuk vond, waarom zou hij mij leuk vinden? Ik ben maar een stom mens.’
Tessa liet me los en keek me aan. ‘Dat is zo niet waar Liset, je bent een hartstikke leuk mens!’ zei Tessa. ‘Vind je?’ vroeg ik. ‘Ja Liset, dat vind ik.’
Alsnog voelde ik me vreselijk, ik dacht echt dat Liam mij leuk vond, dat het wederzijds was. maar dat had ik dus mooi mis. Hoe kon ik ook zo dom zijn om te zien dat Liam niet verliefd op mij was. hoe kon ik nou al die nachten dromen over hem hebben en zijn naam in al mijn schoolschriften kunnen schrijven, terwijl hij gewoon verliefd was op een een of andere Iris. Ik wist nu al dat ik haar niet mocht.

[Liam POV]
De bel ging en enthousiast sprong ik op, dat moest Iris zijn. Ik kon niet wachten om Iris voor te stellen aan de anderen. ‘Ik ga wel!’ riep ik naar iedereen, en ik negeerde de verbaasde blikken.
‘Iris!’ Ik gooide de deur open en knuffelde iris helemaal plat. ‘Wow, ook hallo Liam haha,’ lachte ze.
‘Kom je mee naar binnen?’ vroeg ik terwijl ik haar hand pakte. ‘Ja.’
Samen liepen we terug naar de kamer, waar iedereen nog steeds verbaast keek. ‘Jongens, sommigen van jullie kennen iris wel, maar voor de gene die haar niet kennen, iris is de tweelingzus van andy, en sinds kort ook mijn vriendin.’ Zo, dat was eruit. Ik zuchtte en keek hoopvol naar de gezichten van iedereen. Ineens sprong Liset op en ik kon een snik horen ontsnappen uit haar mond. Ze rende snel het huis uit, en wij bleven verbaast achter. Tessa sprong ook op en rende erachter aan.
Huh, waarom rende Liset weg? wat was er met haar aan de hand? Ik snapte er helemaal niets van. Iedereen zei iris gedag en ik gaf haar wat te drinken, waarna we gingen zitten. Iris raakte meteen in gesprek met Eline, geen idee waarover, maar ik begon maar een gesprek met Andy en Nicole.
Even later kwam Tessa weer binnen, ze liep richting mij. Ik keek haar vragend aan.
‘Liam, ehm, wil jij misschien even naar Liset toe gaan? Ze zit buiten tegen een boom aan.’
Huh, een boom? Wat was er aan de hand? ‘Wat is er aan de hand met haar dan?’ vroeg ik. ‘Ja, dat zegt ze zelf wel, ga nou maar,’ zei Tessa. ik stond op en zette mijn cola neer op tafel. Toen ik naar buiten liep zag ik Liset huilen op de grond tegen een boom aan zitten.
Verbaast liep ik er naar toe. ‘Liset?’ vroeg ik voorzichtig. Ze keek op. ‘Liam? Nee ga alsjeblief weg, ik wil niet dat je me zo ziet.’
‘Tessa vroeg of ik wilde komen. wat is er aan de hand?’ Ik ging naast haar zitten en wreef over haar rug. ‘Nee het is heel dom,’ zei Liset. ‘Wat is heel dom? Liset vertel het gewoon,’ drong ik aan.
‘Nou ehm, zegmaar, tja, okee ik vertel het hele verhaal wel,’ besloot Liset. Ik draaide mijn hoofd zodat ik haar aan kon kijken. ‘Al sinds de eerste keer dat ik je had ontmoet, vond ik je leuk, en langzamerhand begon ik verliefd op je te worden. Ik weet het, heel dom, maar ik dacht dat jij mij ook leuk vond, en eigenlijk wilde ik je het vanavond gaan vertellen. Nouja, nu vertel ik het ook, maar de aanleg ervoor is verkeerd. Toen je binnenstapte met iris, schrok ik me dood, omdat ik dacht dat je verliefd was op mij, en niet op iemand anders.’
Wat? Liset verliefd op mij? Liset was eens superleuke meid, er was niets mis met haar, maar ik was niet verliefd op haar. Liset begon te snikken, en niet veel later barstte ze in tranen uit. ik sloeg mijn armen om haar heen en probeerde haar te troosten.
‘Sorry voor als ik je gekwetst heb Liset, maar ik wist het echt niet! Ik heb helemaal niets doorgehad. Het spijt me heel erg als je je nu rot voelt, maar ik wil niet dat je avond is verpest door mij!’
Bah wat voelde ik me nu schuldig. Waarom had ik nou niks door gehad? Nu moest ze huilen en was ze helemaal kapot, allemaal door mij. Ik voelde me vreselijk. We zaten nog een tijdje buiten, totdat ik het koud kreeg. ‘Zullen we weer naar binnen gaan?’ stelde ik voor. Liset knikte, ‘ja goed idee.’

[Tessa POV]
Samen met Liam kwam liset weer naar binnenlopen. Liam ging naast iris zitten en Liset plofte naast mij neer. Iedereen keek haar vragend aan maar Liset negeerde de blikken.
‘Ik heb hem verteld dat ik verliefd op hem ben/was,’ zei Liset na een stilte. ‘Echt? Wat zei hij dan?’
‘Dat het hem speet enzo, maar hij kan er toch niets aan doen.’
We zaten weer een beetje dom en zeiden niks, tot Niall opsprong. ‘Zullen we limbodansen?’
Liset en ik keken elkaar aan en begonnen te lachen. Altijd met oud&nieuw gingen wij met vrienden van onze ouders en hun kinderen naar een soort herberg, en daar deden we ook altijd limbodansen, meestal waren Liset en ik de besten.
We sprongen tegelijk op. ‘Yeah limbodansen!’ lachte ik. Iedereen stemde ook in, en Niall ging een stok halen. Harry kwam lachend naar me toegelopen. ‘Kan jij zo goed limbodansen?’ vroeg hij.
‘Ja joh, Liset en ik zijn daar echt master in!’ zei ik lachend. Harry knikte een beetje en deed een ‘je-bent-gestoord-gebaar’. Niall was inmiddels weer terug en had een stok vast.
‘Wie gaat hem vast houden?’ vroeg Niall. Scott en Matt boden aan om de stok vast te houden. De stok was nu zo hoog, dat hij ongeveer tot mijn nek kwam. Met gemak kwam iedereen onder de stok door, vooral Hannah. ‘He ik kan er gewoon onderdoor lopen!’ zei ze lachend terwijl ze huppelend onder de stok door liep. Iedereen lachte.
Nadat iedereen was geweest deden scott en Matt hem lager, nu zat hij bij mij ongeveer op borsthoogte. Bij deze ronde vielen al meteen een paar mensen af.
‘Ja maar dat is oneerlijk! Ik ben ongeveer 20 cm groter dan hun!’ protesteerde Marlou toen zij viel. Ook Liam, Zayn, Cassandra, Nicole en Anna-lotte. Na een paar rondes waren alleen nog iris, die trouwens ook heel goed in limbodansen was, Liset, Harry, sean en ik over.
Jammer genoeg faalde ik toen ik tegen de stok aanliep en omviel, Harry deed hetzelfde en toen waren alleen nog Sean, Liset en Iris over. Uiteindelijk was hij zo laag dat niemand er onderdoor kon, dus we besloten dat zij met z’n drieën hadden gewonnen.
‘En nu, PARTY!’ schreeuwde Louis terwijl hij de muziek harder zette en vreemd begon te dansen. Iedereen keek hem vreemd aan terwijl ik vrolijk dom mee danste. Uiteindelijk kregen we iedereen aan het dansen, we hadden de grootste lol.

‘Gaat het wel goed Tessa?’ vroeg Harry bezorgt toen ik de kamer uit liep. Door de harde muziek had ik hele erge hoofdpijn gekregen, en wilde ik dus niet in die kamer zijn. Ik schudde mijn hoofd en veegde een traan uit mijn hoofd. ‘Wat is er dan?’ vroeg Harry.
‘Gewoon hoofdpijn door de harde muziek.’
‘Wil je anders even boven op mijn bed liggen?’ stelde Harry voor. Ik knikte en Harry pakte mijn hand vast en leidde me naar boven. toen hij de deur open deed waar One Direction op stond, geloofde ik mijn ogen bijna niet. deze kamer was echt een onmenselijke troep.
‘Harry! hoe kan je kamer nou zo’n troep zijn?’ Ik dacht dat mijn kamer altijd een troep was, maar vergeleken met dit, was mijn kamer echt niets.
‘Stop 5 jongens in een kamer, en dit krijg je,’ lachte Harry. ik keek hem lachend aan.
‘Kan ik misschien ook douchen?’ vroeg ik. Eigenlijk wilde ik wel even douchen, van al dat gedans ga je zweten. Okee, ranzig. Laat ik dit maar niet tegen Harry gaan zeggen.
‘Ja tuurlijk. Ik pak wel even een handdoek voor je enzo!’ zei Harry, en hij verdween in een onmenselijk grote kast. Even later kwam hij terug met twee handdoeken en een shirt van hem en een boxer. ‘Ik denk dat je niet lekker ligt in die kleren,’ zei hij. Ik keek naar mijn outfit en schudde lachend mijn hoofd. ‘Dan ga ik maar even douchen!’

Ik genoot van de warme douche stralen die over mijn huid stroomden, het voelde heerlijk. Ik keek naar het rekje met shampoo’s en douchegels. Zwitsal? Wie van de jongens gebruikte zwitsal? Ik opende het flesje en rook eraan, hmm zwitsal babybilletjes geur, heerlijk. Ik deed wat op mijn handen en verspreidde het over mijn huid. Na dat ik nog 10 andere douchegels, voornamelijk mannendingen, had uitgeprobeerd, stapte ik weer onder de douche vandaan. Ik droogde me af met een van de handdoeken en van de ander maakte ik een tulband op mijn hoofd. Ik keek naar de kleding die Harry me gegeven had, en trok het aan. ik stond op om in de spiegel te kijken, en lachte mezelf meteen uit. omg, ik zag er echt niet uit. gelukkig zat het wel lekker, en rook het lekker. Ik droogde m’n haar even goed af en deed toen mijn tulband weer af, het zag er niet echt charmant uit. toen ik de badkamer uit liep, zat Harry languit op zijn bed. Met een glimlach plofte ik naast hem neer.
Hij keek lachend naar mijn ‘outfit’. ‘Hoe gaat het met je hoofdpijn?’ vroeg hij.
‘Gaat wel hoor.’
‘Zal ik anders een aspirientje voor je halen?’ vroeg Harry. ik knikte, ‘ja doe maar.’
Eigenlijkj had ik een hekel aan aspirines, ik werd er alleen maar misselijk van. Maar deze hoofdpijn was ook niet lekker.

Nadat ik het aspirine had ingenomen, ging ik weer achterover liggen op het bed. Harry kwam naast me liggen en sloeg zijn armen rond mijn middel. ‘Als ik weg moet gaan moet je het gewoon zeggen hoor,’ zei hij.
‘Maar je moet niet weggaan, blijf maar lekker hier,’ zei ik terwijl ik mijn hoofd begroef in zijn shirt.
‘Mooizo, want ik lig wel lekker.’
Ik lachte en sloot mijn ogen. Het liefste bleef ik hier mijn hele leven lang liggen, veilig in de armen van Harry. jammer genoeg was ik het soort mens dat gewoon 5 dagen per week naar school moest, en Harry het soort mens dat 5 dagen per week liedjes stond te oefenen voor de xfactor. ‘Ik wil dat je hier blijf,’ zei Harry. ik zuchtte, ‘ja dat wil ik ook. ik wil bij jou blijven en niet naar huis gaan!’
‘Ik hou van je Tessa’ fluisterde Harry in mijn oor. Een grote glimlach verscheen op mijn gezicht. ‘Ik ook van jou Harry!’
Daarna viel ik in slaap.

-Flits- ah wat was dat? Verbaast keek ik op en keek recht in het lachende gezicht van Niall en Louis. Ik keek ze vragend aan. totdat ik de camera zag.
‘Nee hè jullie hebben toch geen foto gemaakt?’ vroeg Harry, die blijkbaar ook wakker was geworden. ‘Jawel,’ lachte Niall ontdeugend. Louis sprong op het bed en liet de foto zien.
‘Ah maar die is best lief!’ zei ik. We lagen nog precies hetzelfde als gisteravond. Harry lag op zijn zij en had zijn beide armen om mijn middel heen geslagen en ik lag op mijn rug met mijn hoofd half in Harry’s shirt.
‘Goodmorning sunshine’s!’ zei Liset vrolijk terwijl ze de kamer in kwam gehuppeld. ‘Zijn de tortelduifjes al ontwaakt uit hun diepe slaap?’
Ik lachte en keek haar aan. waarom was ze zo vrolijk? Gister was ze nog zo, zo, dood.
‘Zullen we gaan ontbijten, ik heb honger,’ zei Anna-lotte en Niall lachte. ‘Ja ik ook.’
‘Is goed hoor!’ zei ik terwijl ik het bed uit stapte. Ik keek de kamer rond, Liset, Anna-lotte, Eline, iris, Marlou en Hannah waren er nog. En de jongens natuurlijk. ‘Zijn die andere gister naar huis gegaan?’ vroeg ik in het algemeen. ‘Ja, alleen Eline, Marlou, Liset, Iris, Anna-lotte en Hannah zijn blijven slapen.’
‘Oké! Ik ga me ff wassen enzo!’ meldde ik terwijl ik naar de badkamer liep. ‘Shit!’ Ik had natuurlijk helemaal geen kleren hier, alleen de kleren die ik gister droeg maar die waren eigenlijk vies enzo. Liset kwam naar me toegelopen. Ik keek wat zij aan had. Een zwart HEMAhemdje en een broek, waarschijnlijk een vreemde broek van Liam die 10 maten te groot was.
‘Wat is er?’
‘Ja, ik heb hier dus helemaal geen kleren hè,’ zei ik. ‘Ohja shit ik natuurlijk ook niet. okee wat gaan we aantrekken dan? Dat van gister trek ik niet weer aan, dat is vies.’
Harry en Louis kwamen naar ons toegelopen. ‘What’s the problem?’ vroeg Louis. ‘Nou, liset en ik hebben hier dus geen kleding, dus we kunnen niks aan.’
Harry en Louis dachten even na, maar toen kwam Harry met een idee. ‘Oh misschien mogen jullie wel kleren lenen van Jamiila en Barbara!’
‘Jamiila en barbara? Wie zijn dat?’ vragend keken Liset en ik de jongens aan. ‘Jambarb, je weet wel, die twee meiden die ook meedoen aan x-factor,’ legde Louis uit.
‘Oh, die ene met die krullen en die andere met dat mooie lange zwarte haar!’ zei ik.
‘Ja, die ja!’ zei Harry lachend, ‘maar ik denk dat jullie hun kleren wel passen, ze hebben vast wel iets voor jullie.’
‘En ook voor ons dan? Wij hebben namelijk ook geen kleren.’ Eline en Anna-lotte, die het gesprek waarschijnlijk hadden gehoord, kwamen naar ons toegelopen. ‘Vast wel. We gaan er wel even heen,’ stelde Louis voor. Met z’n zessen liepen we de gang op en klopten we op een deur. Barbara deed open, ik herkende haar van tv. ‘Hee jongens! Lekker gefeest gister? Haha,’ zei ze. Ik vroeg me af waar zij gister waren dan. ‘Ja joh! En hoe was het bij jullie op het feest op het strand?’ vroeg Louis. Oké, ze waren op het strand dus. ‘Echt super. Wie hebben jullie allemaal meegebracht?’ vroeg Jamiila, die inmiddels ook aan was komen lopen.
‘Tessa, Anna-lotte, Eline en Liset,’ zei harry. ‘Oh dé Tessa ?’ vroeg Barbara. Ik keek haar vragend aan. ‘Dé Tessa?’ vroeg ik. ‘Haha ja Tessa Harry’s vriendin.’
‘Oh ja, dan ben ik dé Tessa ja,’ lachte ik. ‘Harry heeft het altijd over je. Hoe schattig en lief en..’
begon Barbara, maar Harry kapte haar af. ‘Ja, maar ehm daar kwamen we dus niet voor. Eigenlijk zouden tessa, Eline, Anna-lotte en Liset niet blijven slapen, dus ze hebben geen kleren meegenomen om aan te trekken vandaag,’ zei Harry.
‘Oh dus nu willen jullie kleren van ons lenen?’ zei Jamiila lachend. ‘Ehm ja haha,’ zei Eline. ‘Is goed hoor! Kom maar binnen!’ zei Jamiila, terwijl ze de deur verder open deed zodat we naar binnenkwamen. ‘Zo, deze kamer is een stuk schoner vergeleken met die van One Direction haha!’ lachte Liset. ‘Ja inderdaad hahaha,’ lachte ik met haar mee.
We liepen richting een supergrote kleding kast, en de binnenkant was alleen maar groter.
‘Kijk maar of er iets leuks bij zit, dan zeggen wij wel of jullie het mogen lenen,’ zei Barbara.
Mijn ogen werder groter en groter, deze kast was niet alleen supergroot, hij hing ook vol met supermooie kleding. Ik keek Liset aan, en tegelijk met Anna-lotte en Eline stapten we de kast in en keken we om ons heen. ‘Wat voor weer is het?’ schreeuwde Anna-lotte vanuit de andere kant van de kast.
‘Warm, 25 graden!’ antwoordde Harry. ‘Oké!’
Hmm 25 graden. Dat werd niet deze mooie lange jeans. Ook niet dit vest. Ook niet deze trui. Maar weld dit jurkje! Ik vond een mooi wit jurkje met perzikroze en lichtgroene bloemen erop. Hij kwam tot iets boven mijn knie waarschijnlijk en hij had dunne spaghetti bandjes. ‘Ik kies jou!’ zei ik tegen het jurkje.
‘Ehm Tessa, waarom praat je in pokémon taal tegen een jurkje?’ vroeg Eline lachend. Iedereen moest lachen en ik pakte het jurkje en gaf hem een knuffel. Samen met het jurkje liep ik de kast uit. ‘Mag ik deze lenen?’ vroeg ik aan Barbara en Jamiila. ‘Oeh die is van mij. Hij is zo leuk he! Ja tuurlijk mag je hem lenen. Wil je er ook schoenen bij? Ik heb hele mooie sleehakken, in precies de perzikkleur van die bloemen!’ lachte Jamiila. Dit werd leuker en leuker. ‘Ja natuurlijk, waarom niet haha!’ zei ik. Samen met Jamiila verdween ik weer de kast in. Liset, Eline en Anna-lotte hadden inmiddels ook outfits uitgezocht en we kleedden ons om.
Liset droek een zwarte taille rok met een bloementop er boven, Eline droeg hotpants en een hemdje en Anna-lotte droeg een playsuit met bloemetjesprint.
Samen met de schoenen was mijn outfit echt supermooi. ‘Super bedankt!’ zeiden we tegen Jamiila en Barbara, voordat we de kamer uitliepen. We liepen weer naar de kamer van One Direction. ‘Wauw, je ziet er mooi uit!’ zei Harry terwijl hij zijn handen om mijn middel heen legde en me een kusje gaf op mijn neus. ‘En je bent nu bijna even groot als ik haha,’ lachte hij. Ik keek op, inderdaad, ik kon hem eindelijk goed in z’n ogen kijken. ‘Dankje,’ zei ik met een glimlach. Ik gaf hem een zoen en liep toen weer verder. Aan de andere kant van de kamer waren Iris en Marlou bezig met hun make-up. Ohja shit ik had hier natuurlijk ook geen make-up.
‘Zullen wij jullie opmaken?’ stelde Marlou enthousiast voor. ‘Ja is goed!’ zei Liset terwijl ze richting Marlou en iris liep. Ik liep erachter aan. ‘Oké ik doe Tessa en Anna-lotte wel, dan doe jij Liset en Eline,’ zei Marlou. ‘We gaan jullie supermooi maken!’ voegde Iris er aan toe.

[Eline POV]
Iris had mij heel mooi opgemaakt, maarja, ik was natuurlijk al mooi. Ik liep door de gang van het huis, totdat ineens de bel ging. Toen ik om me heen keek was er niemand, dus ik was de enige die de deur open kon doen. een glimlach verscheen op mijn gezicht toen ik zag dat Sean voor de deur stond. Snel liep ik er naar toe en deed de deur open.
‘Hee Sean!’ zei ik vrolijk. ‘Heee Eline! Hoe gaat het?’ vroeg hij. ‘Goed hoor! En me jou dan?’
‘Ook goed hoor. Je ziet er mooi uit!’ zei Sean verlegen. Ik keek onzeker naar mijn schoenen en voelde mijn wangen rood worden. ‘Dankje,’ zei ik zacht.
‘Ga je mee een stukje lopen?’ vroeg Sean. Ik glimlachte breed, ‘ja tuurlijk!’ We besloten niets te zeggen tegen de anderen, anders gingen ze weer allemaal opmerkingen maken enzo, en daar had ik geen zin in.
‘Ik vind het zo grappig he, dat jij dus bevriend bent met Niall!’ zei ik terwijl we door een parkje liepen. ‘Ja, en ik vind het zo leuk om je weer te zien Eline!’
Ik voelde weer dat ik rood werd. ‘Ja, ik vind het ook leuk jou weer te zien. Zo jammer dat we na die vakantie nooit meer spraken met elkaar.’
‘Ik heb eigenlijk nog best vaak aan je gedacht, na die vakantie.’ Nu was het Seans beurt om rood te worden. Moest ik nu zeggen dat ik ook aan hem had gedacht en dat ik over hem droomde? Nee, dat leek me geen goed plan. Straks vond hij me eng ofzo. Het bleef nog een tijdje akelig stil, we wisten allebei eigenlijk niks om te zeggen.

[Sean POV]
‘Ja, en ik vind het zo leuk om je weer te zien Eline!’ zei ik. En dat was waar, ik was superblij om Eline weer te zien. Ik had haar gemist de tijd tussen de vakantie en dat ik haar weer zag bij Niall thuis. Drie jaar geleden was de vakantie al weer. Toen ik haar voor het eerst zag vond ik haar al supermooi. Toen ik met haar praatte was ze ook nog eens superaardig en lief. zij was gewoon echt alles, maar ze zag mij vast gewoon als een vriend.
‘Ja, ik vind het ook leuk jou weer te zien. zo jammer dat we na die vakantie nooit meer spraken met elkaar,’ zei Eline.
‘Ik heb eigenlijk nog best vaak aan je gedacht, na die vakantie.’ Shit. Ik kon mezelf wel voor me kop slaan. Dit zeg je toch niet Sean. Ik voelde hoe ik roder en roder werd. Eline keek ongemakkelijk naar haar schoenen. Tuurlijk, ze vond mij helemaal niet leuk. Waarom zei ik nou zoiets doms. Het was een tijd lang stil en ik kon wel door de grond zakken.
‘Sorry.’ En ik rende weg. ik schaamde me dood.

[Tessa POV]
‘Sean zei dat hij zou komen, maar hij is wel erg laat,’ zei Niall terwijl we een beetje op de bank hingen. Ik keek even rond. Huh waar is Eline eigenlijk? ‘Waar is Eline?’ vroeg ik in het algemeen. Iedereen keek om zich heen en haalden z’n schouders op. ‘Geen idee,’ zei iedereen.
‘Vreemd. Ik kijk even boven,’ zei ik. Ik liep naar boven en zocht naar Eline, maar ik kon haar nergens vinden. Vreemd. Ik besloot haar op te bellen.
Piep. Piep. Piep. Piep. Toen hoorde ik eline’s beltoon, hij kwam uit haar tas die in de kamer stond. Okee, Eline is weg, ze heeft haar mobiel en tas niet mee en heeft niets tegen ons gezegd. Vreemd.
Ik liep naar het raam toe en ik keek naar buiten. Ineens rende er iemand voorbij. Huh? Was dat nou Sean? Ik opende het raam en kon nog net Eline horen schreeuwen: ‘Sean!’ en toen zag ik haar rennen. Snel rende ik de trap af en het huis uit. gelukkig kon ik hard rennen, ik zag Eline voor me rennen maar Sean zag ik niet meer.
Vlak voor Eline lag een grote tak, ohnee ze zag hem niet. Ik zag gebeuren hoe ze over de tak heen viel. ‘Eline!’ schreeuwde ik, terwijl ik naar haar toe rende.
‘Huh Tessa wat doe jij hier?’ Ze keek me verbaast aan. ‘Jou zoeken, en toen zag ik je rennen. Wat is er gebeurd? Gaat het?’ vroeg ik ongerust. ‘Auw nee, m’n been doet pijn. Maar wil je het hele verhaal horen?’ vroeg ze.
‘Ja, vertel maar, wat is er gebeurd?’
‘Nou, ik liep door de gang in het huis en Sean belde aan en vroeg of ik even mee ging lopen, dus dat deed ik. En toen vertelde hij me dat hij me had gemist en ik vertelde dat hij me ook had gemist en toen zei hij dat hij heel vaak aan me had gedacht na de vakantie.’
Ik onderbrak haar, ‘ah wat lief!’
‘Ja, heel lief, maar ik wist dus even niet wat ik moest zeggen. Ik had ook heel vaak aan hem gedacht, en ik droomde over hem. Maar dat zei ik maar niet. Maar waarschijnlijk dacht hij dat ik niks zei omdat ik niet wist wat ik moest zeggen, omdat ik hem niet leuk vond. Maar ik vind hem juist wel leuk! En toen rende hij weg en rende ik hem achterna en viel ik. Oh straks gaat hij iets ergs doen ofzo!’
‘Nee joh vast niet! Hij komt wel weer terug. Kom mee naar huis, je been doet vast pijn.’ Ik hielp haar overeind.
‘Nee het gaat wel, ik moet hem achterna Tessa,’ stribbelde Eline tegen. Ik keek haar aan met opgetrokken wenkbrauwen. ‘Eline, je gezicht ziet eruit alsof je dood gaat van de pijn, kom gewoon mee.’
Ik ondersteunde haar en zonder verder nog iets te zeggen liepen we terug naar het huis.
‘Hee Eline! Waar was je?’ vroeg Anna-lotte, toen Eline en ik de kamer binnenkwamen lopen. Ze keek mijn vragend aan.
Waarschijnlijk had ze geen zin om het hele verhaal te vertellen aan iedereen, omdat de jongens er ook bij waren. Ineens begon Eline te snikken en ze plofte op een stoel neer. Iedereen keek haar vaag aan. Anna-lotte liep naar haar toe en probeerde haar te troosten. ‘Wat is er?’ vroeg ze.
Eline snikte nog eens en vertelde toen het hele verhaal, hetzelfde als ze aan mij vertelde.
‘Oh hij komt echt wel terug hoor Eline! Maak je geen zorgen!’ zei Louis, die inmiddels ook naast Eline was gaan zitten en haar knuffelde.
‘Grouphug!’ zei Zayn terwijl hij een soort grouphug creëerde, maar uiteindelijk vielen we allemaal om.
‘Maar wat nou als hij niet terugkomt?’ snikte Eline. ‘Hallo, ik weet zeker dat hij er straks weer is. Ik bel hem wel even,’ zei Niall. Hij pakte zijn mobiel, maar na ene paar seconden hing hij al weer op. ‘Ik denk dat z’n mobiel uit staat ofzo.’
Eline zuchtte en zei: ‘ik ga even naar boven.’ Waarna ze naar boven verdween.
Hallo, ik ga trouwen met Harry want hij is lekker. (:
Avatar gebruiker
TessaStyles
 
Berichten: 10504
Geregistreerd: 13 aug 2011, 20:11

Re: I'm secretly in love with you

Berichtdoor TessaStyles » 14 aug 2011, 16:31

[Sean POV]
Pas toen ik Eline niet meer achter me zag rennen, stopte ik met rennen. ik keek om me heen en had geen idee waar ik was. Snikkend liet ik me tegen een boom zakken en ik keek om me heen. Waar was ik? Ik zag veel bomen, dus ik was in een bos. waarom was ik eigenlijk weggelopen? Nu zat ik hier ergens en had ik geen idee waar. Ik pakte mijn mobiel en wilde kijken hoelaat het was. het beeldscherm was zwart. Nee he, hij was leeg. Hoe kon ik nu bellen ofzo? Zuchtend liet ik me achterover zakken tegen de boom en ik sloot mijn ogen.
‘Hallo?’
Verbaast keek ik op. Huh waar was ik? Ik keek recht in het gezicht van een meisje, ze had mooie bruin haar met een paar blonde plukjes. Ik keek om me heen, ohja ik was in het bos. Waarschijnlijk was ik in slaap gevallen ofzo.
‘Hoi,’ zei ik droog. ‘Waarom zit je hier tegen een boom aan in het bos?’ Het meisje leek het niet te begrijpen. Oké ik begreep het zelf eigenlijk ook niet. Hoelaat zou het zijn? Hoelang zou ik hebben geslapen?
‘Ik ben Daisy trouwens,’ stelde het meisje zich voor. ‘Hoi, ik ben Sean. Wil je weten waarom ik hier zit?’ Is het vreemd om je liefdes verhalen te vertellen aan iemand die je niet kent?
‘Ehm ja, als je het wilt vertellen graag. Misschien kan ik wel helpen!’ bood Daisy aan.
Ik begon te vertellen, ik vertelde over Eline, over de vakantie, over dat ik haar weer zag, over net en over hoe ik wegrende.
‘En nu ben ik dus verdwaald denk ik. Weet jij hoelaat het is?’ vroeg ik. Daisy keek op haar mobiel. ‘Het is 3 uur.’
‘Wow, dan heb ik hier superlang gezeten! Die anderen zullen wel super ongerust zijn.’
‘Waar moet je heen dan?’ vroeg Daisy.
Ik vertelde haar het adres van waar ik heen moest. ‘Okee, dat weet ik wel te vinden denk ik!’ zei Daisy. Samen liepen we het bos uit, en inderdaad, uiteindelijk kwamen we bij het xfactor huis aan. ‘Omg!’ zei Daisy. Ik keek haar vragend aan. ‘Is dit niet het xfactor huis?’ vroeg ze terwijl ze met grote ogen naar het huis keek. Ik lachte, ‘ja, mijn beste vriend niall zit in One direction,’ legde ik uit. ‘Oh em gee, echt waar?’ Daisy’s mond hing nog steeds open.
Ik knikte lachend, ‘ja.’
We liepen richting de deur en belden aan, Eline deed open. ‘SEAN!’ schreeuwde ze, waarna ze me platknuffelde. ‘Je bent terug!’ huh moest ze nou huilen?
‘Ehm, ja ik ben terug ja,’ zei ik wat ongemakkelijk. ‘Sean!’ hoorde ik nu ook anderen roepen. Uiteindelijk eindigden we in een grouphug, alleen Daisy stond er een beetje buiten. Ik trok haar ook in de knuffel en ze giechelde even, maar knuffelde toen mee.
‘Jongens, dit is Daisy,’ stelde ik Daisy voor aan de anderen, ‘Daisy heeft me de weg hierheen gewezen.’ Ik vertelde het verhaal van dat ik verdwaald was. Iedereen wilde weten waarom ik wegliep enzo, maar het was redelijk awkward om dat te vertellen in het bijzijn van Eline. Toch deed ik het maar.
‘Ahw dat is zo lief!’ zeiden iris en Marlou tegelijk. Even snel maakte ik oogcontact met Eline, ze keek me aan met een superschattige glimlach.
‘Gaan jullie twee maar even ehm, chips halen,’ zei Niall terwijl hij Eline en mij het huis uit duwde.

[Eline POV]
‘Gaan jullie twee maar even ehm, chips halen.’ Niall duwde mij en Sean het huis uit. Ik keek hem dankbaar aan, nu kon ik even met Sean praten. Sean daar in tegen keek Niall een beetje zielig en ongemakkelijk aan, maar Niall gaf hem een wenkbrauwwiebel en daarna een goedkeurend knikje. We liepen de straat uit, niemand zei iets.
‘Waarom rende je nou weg?’ Ik weet eigenlijk niet waarom ik dit vroeg, want ik wist wel waarom hij wegrende.
‘I-ik, ik,’ stamelde Sean. ‘Je rende weg omdat je je schaamde omdat je dacht dat ik je niet leuk vond, omdat je dacht dat je jezelf voor schut had gezet? Want dat is niet waar Sean. Ik durf te wedden dat ik vaker aan jou heb gedacht dan jij aan mij. Ik droomde zelfs over je, ik kon echt nergens anders meer aan denken dan jou.’ Zo dat was eruit.
‘Echt waar?’ Sean stopte met lopen en keek me aan. Hij keek zo schattig, dat ik tranen in mijn ogen kreeg. ‘Waarom moet je nou huilen Eline?’ vroeg hij verbaast, terwijl hij de tranen van mijn wangen wegveegde met zijn duim. Ik haalde mijn schouders op.
‘Geen idee.’
‘Misschien dat dit helpt.’ Sean drukte langzaam zijn lippen op de mijne en zoende me. Ik zoende hem terug. Ohyeah, dit hielp zeker.

[Tessa POV]
‘Liset, hoelaat moeten wij eigenlijk naar huis? Weet mamskees überhaupt wel dat we bleven slapen?’ vroeg ik aan Liset. ‘Ehm ja ik heb haar gister gebeld. Ze zei dat het niet uitmaakte, maar we blijven hier wel eten denk. Dan gaan we daarna weg?’
‘Okee is goed!’
Ik plofte neer op de bank naast Harry en legde mijn hoofd op zijn schouder.
‘Ik denk dat Eline en Sean de chips niet kunnen vinden,’ lachte Niall. ‘Okee eigenlijk niet grappig, want ik heb honger,’ voegde hij eraantoe, waardoor ik heel hard moest lachen.
‘Niall vreetzak!’ Lachend stond Barbara op en pakte ze een zak chips uit de keuken, die ze op nialls hoofd gooide.
‘Hoelaat is het?’ vroeg ik in het algemeen. ‘6 uur,’ antwoordde Zayn.
‘Okee wat gaan we eten?’ vroeg ik. ‘Pizzaaa!’ schreeuwden Zayn en Liam tegelijk. Iedereen moest lachen. ‘Jaaaaaaa, lekker!’ stemde ik in. ‘Wie gaat het halen?’ vroeg Marlou.
‘Ik wil wel halen hoor, wie gaat er mee?’ zei ik. Marlou, Iris en Anna-lotte wilde ook wel halen. Nadat we hadden genoteerd wat voor pizza iedereen wilde, gingen we naar de pizzaria om de pizza te halen.
‘Hoe ken jij Zayn eigenlijk?’ vroeg ik aan Marlou. ‘Ik ken Zayn al superlang eigenlijk, sinds twee jaar hebben we wat met elkaar.’
‘Wow twee jaar! Dat is best wel lang!’ zei ik met open mond.
Marlou lachte, ‘ja inderdaad. Maar hij was eerst mijn beste vriend, want onze moeder waren vroeger beste vriendinnen, en nu nog steeds eigenlijk. Maar Zayn was altijd mijn beste vriend en toen ik ouder werd begon ik hem steeds meer te zien als vriend en hij mij dus ook. Maar van elkaar wisten we dat niet, en ik wilde het ook niet vertellen want dat vond ik een beetje awkward, straks vond hij mij niet leuk en wilde hij daarom geen vrienden meer zijn ofzo. Maar ik ben blij dat ik het uiteindelijk wel verteld had!’ vertelde ze met een glimlach.
‘En hoe ken jij Harry dan?’ vroeg ze. ‘Via louis,’ ik vertelde haar het hele Louis verkering, vreemdgaan met Harry en Hannah en het Harry verkering verhaal. Okee best vreemd eigenlijk, dat ik mijn hele liefdesleven vertelde aan iemand die ik nog geen 24 uur kende.
‘Wow, wat een verhaal! Maar Harry en jij zijn echt zo lief samen.’
Ik lachte, ‘ah dankje!’
‘Pizza!’ schreeuwde Anna-lotte ineens, en toen ik opkeek zag ik dat we voor de pizzaria stonden.
‘Ah ik hou van pizza!’ zei ik terwijl ik dromerig naar alle pizza’s keek. Pizza was mijn lievelingseten, ik hou van pizza. Het heerlijke gevoel van een stukje mozzarella smelt op je tong, het knappere korstje van de pizza, de romige tomaten saus. Hmm.
‘Ehm tes hallo?’ Er zwaaide ineens een hand voor mijn hoofd. ‘Huh? Oh sorry,’ zei ik, nog steeds nadenkend over de pizza.
‘Ik vroeg welke pizza je wilde,’ lachte Iris. ‘Oh sorry, ehm ja met mozzarella naturlijk!’

‘We zijn er weer!’ schreeuwde Marlou door het huis. ‘Met pizza!’ voegde ik eraan toe. We zetten de pizza’s neer op de tafel, en meteen iedereen viel aan.
‘Waar gaan we eten?’ vroeg Liset, terwijl ze van de eettafel naar de bank keek. Iedereen volgde haar blik. ‘Bank,’ besloot Louis, terwijl hij met zijn pizza op de bank neerplofte.
‘Yeah!’ zei ik terwijl ik naast hem ging zitten. ‘Aanvallen!’ riep Liset, en iedereen begon meteen wild zijn pizza naar binnen te werken. Een half uur later lagen we allemaal doodmisselijk op de bank. ‘Te. Veel. Pizza.’ kreunde Harry.
‘Hallo?’ zei liset ineens. Ik keek vragend op, maar toen zag ik dat ze aan het bellen was. ‘Ja, het is supergezellig! We hebben net pizza’s gegeten.’
‘Ja, nu?’ ‘Ahw kunnen we niet nog heel even blijven?’ ‘Jamaar, okee. Nouja dan zien we je zo wel.’
Liset hing op. ‘Dat was mama, we moeten ongeveer naar huis gaan. Morgen is er weer school bladiebla.’
Iedereen trok een zielig gezichtje, want als Liset en ik weggingen, moesten Hannah, Eline en Anna-lotte ook naar huis.
‘Shit, waar is Eline eigenlijk?’ zei Anna-lotte ineens. Ojaa, Eline, ik had helemaal niet doorgehad dat die nog steeds weg was. ‘Ik bel haar wel even,’ zei Anna-lotte, nog voordat iemand haar vorige vraag had beantwoord.
Liam lachte, ‘Eline en sean hebben het wel gezellig he,’ lachte hij. ‘Ja, of ze kunnen de chips gewoon niet vinden,’ voegde iris er aan toe.
Anna-lotte liep naar de keuken en belde Eline op, even later kwam ze weer terug. ‘Die sukkels waren dus ook naar de pizzaria geweest, om te eten. Maar ze zijn nu onderweg hierheen. En ja, ik denk dat ze het wel gezellig hadden.’
Iedereen lachte nu, maar voor het eerste, was niall de eerste die stopte met lachen. ‘Als ze maar wel chips voor me mee hebben genomen!’ zei hij.
‘Jeetje vreetzak!’ zei Marlou, terwijl ze een kussen naar niall’s hoofd gooide. En zo, begonnen we een kussengevecht.
‘Dingdonggg’ deed de bel. Dat waren vast Eline en Sean. Louis en ik stonden tegelijk op en renden naar de deur. Maar het waren niet Eline en Sean. Het was een meisje die Sean had meegenomen toen hij verdwaald was vanmiddag. Maar hoe heette ze ookalweer?
‘Hooi!’ zei ik vrolijk toen ik de deur open deed. ‘Hee!’ zei Louis ook, ‘Daisy, was het toch?’
Ohja, zo heette ze, Daisy. ‘Ehm ja. Hoi. Nou ehm, ik was net een beetje snel weg, maar ik vroeg me af of ik misschien een handtekening van jou en de andere jongens mag,’ zei Daisy verlegen. Louis begon te lachen. ‘Natuurlijk! Kom even binnen.’ Hij maakte een ‘kom-binnen’ gebaar en Daisy liep wat onzeker naar binnen. Ik lachte naar haar. ‘Ik ben Tessa trouwens, vriendin van Harry, ex-vriend van Louis, bff van Louis, zoiets,’ stelde ik me voor. Oké waarom zei ik van die domme dingen? Louis begon te lachen, nouja, dat deed hij al, maar nu lachte hij meer.
‘Jongens!’ schreeuwde Louis toen we een paar meter voor de deur stonden. ‘Kennen jullie Daisy nog?’ vroeg Louis, toen we in de deur opening stonden. Daisy giechelde even en zwaaide toen naar binnen.
‘Hee Daisy!’ zei iedereen. ‘Hoi,’ zei Daisy lachend. ‘Ik ga wel even papier en pen pakken,’ zei Louis, en weg was hij.
Ik ging weer zitten waar ik zat en klopte op de plek naast mij, waar Louis zat, als teken dat Daisy ook wel mocht gaan zitten. Ik wilde net een gesprek met haar aanging, toen de bel weer ging.
Dit keer bleef ik zitten en stond Iris op. Aan de stemmen hoorde ik dat het Sean en Eline waren. Samen met Louis liepen ze de kamer weer in.
‘Heee Daisy!’ zei Sean, toen hij Daisy zag zitten. ‘Hoi Sean!’ zei ze lachend. Ik zag aan haar dat ze zich nu een stuk minder ongemakkelijk voelde, nu Sean er was.

[Daisy POV]
Ik haalde diep adem. Waarom zou ik niet gewoon aanbellen? Ik bedoel, ik wil alleen maar een handtekening en een foto ofzo, that’s all. Mijn hand bewoog naar de bel, maar snel trok ik hem weer weg. Nee Daisy, bel nou gewoon aan. ‘Dingdonggg.’ Okee, ik zou nu nog kunnen wegrennen? Maar ik deed het niet.
Niet veel later zwaaide de deur open. Een meisje met donkerblond krulachtig haar en een zwarte bril deed de deur open. Ze lachte naar me en zei: ‘Hooi!’
Achter haar verscheen nu ook Louis. Ik keek naar hem. Omg Louis. Tomlinson. In levende lijven.
‘Hee,’ zei hij vrolijk, ‘Daisy was het toch?’ voegde hij eraantoe. Ik knikte.
‘Ehm ja. Hoi. Nou ehm, ik was net een beetje snel weg, maar ik vroeg me af of ik misschien een handtekening van jou en de andere jongens mag,’ zei ik verlegen. Shit, ik voelde dat ik rood werd. Louis begon te lachen. ‘Natuurlijk! Kom even binnen!’
Ik lachte zenuwachtig en stapte naar binnen. Het meisje dat de deur open deed, glimlachte naar me, ‘ik ben Tessa trouwens, vriendin van Harry, ex-vriend van Louis, bff van Louis, zoiets,’ stelde ze zich voor. Niet jaloers worden Daisy. Ze is maar z’n ex. Jammer genoeg had hij alweer een andere vriendin.
‘Jongens!’ schreeuwde Louis ineens, waarschijnlijk naar de mensen die in de kamer zaten. We liepen naar een kamer en bleven stil staan in de deur opening. Terwijl Louis praatte, liet ik mijn blik langs de mensen glijden. De meeste herkende ik een beetje, omdat ik ze vanmiddag al had gezien. Op liams schoot zat een meisje, en ik neem aan dat dat zijn vriendin zou zijn, naast Liam zaten Niall en een ander meisje, waarvan ik eerst dacht dat het Eline was, het meisje dat Sean leuk vond, maar dit meisje had blonder haar, en daarnaast zat een donker meisje, die ik herkende als Hannah, Louis’vriendin. Ik vroeg me af waar Sean was.
‘Hee Daisy!’ zei iedereen me gedag. ‘Hoi,’ zei ik verlegen. Waarom was ik nou altijd zo verlegen bij mensen die ik niet kende? Ze dachten vast ‘wat een loser’.
‘Ik ga wel even pen en papier pakken,’ zei Louis terwijl hij wegliep. Tessa ging op de bank naast Harry zitten, en ik ging naast haar zitten. Aan de andere kant van mij zat Hannah nu. Ik lachte even naar haar.
Na ongeveer een minuut ging de bel, ik vroeg me af wie het kon zijn. Het meisje dat op liams schoot zat, stond op en kwam even later weer terug met Sean en Eline. Louis was inmiddels ook weer teruggekomen. Ik zuchtte opgelucht toen ik Sean zag, hem kende ik tenminste een beetje.
‘Hee Daisy!’ zei Sean vrolijk terwijl hij naar me zwaaide. ‘Hoii!’ zei ik, tegen Sean maar ook tegen Eline.
‘Daisy wil een handtekening van ons allen, dus jongens kunnen jullie even je handtekening hierop zetten?’ zei Louis, terwijl hij begon te schrijven op het blaadje.

[Daisy pov.]
‘Doei!’ zei ik tegen Eline, Liset, Anna-lotte en Tessa, die weer weggingen, Hannah was al eerder naar huis gegaan. ‘Blijf jij nog even of ga je ook naar huis?’ vroeg Marlou aan mij. Op mijn BlackBerry keek ik hoelaat het was. 9 uur. Hmm, morgen zou ik wel weer naar school moeten, maar ach, waarom zou ik niet nog even blijven?
‘Ehm, jahoor. Als jullie dat goed vinden?’ zei ik. Ik was nog steeds best nerveus, ook al had ik iedereen nu al een beetje ‘leren kennen’.
‘Natuurlijk vinden we dat goed, anders zou Marlou het toch niet vragen lul!’ zei iris lachend. Lul? Ik keek haar moeilijk aan, waarschijnlijk had ze het door want ze zei: ‘Ik noem iedereen lul hoor! Maar gezellig dat je nog even blijft!’
We liepen weer naar binnen en hadden het de hele avond nog gezellig met allemaal domme spelletjes die Louis verzon.

[Tessa POV]
Nu we in de bus naar huis zaten, kon ik Eline even mooi uithoren over haar ‘chips kopen in 4 uur me Sean’. Ik ging expres snel naast Eline zitten.
‘Dus Eline, vertel,’ zei Liset, die zich samen met Anna-lotte al had omgedraaid, waarschijnlijk om Eline’s verhaal aan te horen. Eline begon quasi-onschuldig te fluiten. Ik keek haar aan en begon te lachen. ‘Nee maar serieus, jullie deden vast niet 4 uur over chips kopen. VIER UUR!’ herhaalde Anna-lotte zichzelf. Eline gooide haar armen in de lucht. ‘Oké, oké ik vertel het.’
Liset, Anna-lotte en ik juichten, en op dat moment kwam er een buschauffeur onze kant op gelopen. ‘meisjes, willen jullie even normaal gaan zitten, en niet zo gillen?’ vroeg hij beleefd. Ik moest lachen. ‘Sorry meneer, maar onze vriendin Eline hier is stapel verliefd op een jongen en we willen graag alles over haar gebeurtenissen met hem weten!’ zei Liset heel serieus.
‘Oh, nouja, dan mag het voor deze ene keer. Als ik ook mee mag luisteren,’ zei de man, ‘mijn naam is Henk, dat jullie dat even weten.’
Ik keek Liset aan en schoot in de lach. ‘Hallo Henk,’ zei ik droog. ‘Dat zijn Eline, Liset, Tessa en ik ben Anna-lotte,’ stelde Anna-lotte zich voor aan de man. Oké deze paar uurtjes zouden nog best een heel erg leuk kunnen worden.
Eline begon haar verhaal te vertellen. ‘Nou, we gingen eerst dus lopen richting de supermarkt, en toen was het eerst heel stil en toen vroeg ik waarom hij wegrende en hij legde het uit enzo en toen zoende hij me en ik zoende terug en toen gingen we naar de supermarkt maar we hadden geen zin om chips voor Niall te kopen dus gingen we maar een stukje lopen en toen zagen we jullie uit een pizzaria komen dus toen gingen wij daar naar binnen en gingen daar eten en toen bleven we daar nog een tijdje zitten en daarna belde Anna-lotte.’
‘Oh wat romantisch!’ zei henk met een hoog stemmetje. Ik lachte hem keihard uit. het zou me niks verbazen als hij homo was. Toen de bus stil stond kwam er een andere man, in buschauffeur kleding, naar ons toegelopen. ‘Henk wat ben je nou weer aan het doen?’ vroeg hij aan henk.
‘Ik heb interessante gesprekken met deze dames. Dames, dit is mijn collega Pieter,’ zei hij, terwijl hij wees naar de andere man, die dus Pieter heette.
‘Hoi Pieter!’ zei Eline vrolijk.
‘Waar moeten jullie er eigenlijk uit?’ vroeg Henk. ‘Centraal station Doncaster,’ antwoordde ik.
‘Oh, daar zijn we net voorbij gereden….’ Peinzend keek Pieter ons aan.
‘Echt waar? Oh we waren zo in gesprek over Eline’s ‘date’ dat we helemaal zijn vergeten uit te stappen!’ zei Liset terwijl ze haar hand voor haar mond sloeg. ‘Nou, jullie hebben geluk, ik moet er hier uit en dan neem ik het over van een andere collega, dan rijd ik weer terug naar Londen, en ik kom langs doncaster. Omdat jullie zo aardig zijn mogen jullie dat stukje gratis rijden.
‘Oh bedankt Henk!’ zei Anna-lotte, terwijl ze hem om de hals vloog.
Oké, ik weet zeker dat ik nog nooit zoiets vreemds had meegemaakt.

‘Ik ben zo moe!’ zeurde Liset, terwijl we naar zolder slenterden. ‘Hoelaat moet jij morgen beginnen?’ vroeg ik. ‘Eerste uur,’ zuchtte Liset terwijl ze zich op haar bed neer liet ploffen, ‘en jij?’
‘Ook eerste, zucht.’
Ik kleedde me uit en ging onder de dekens liggen, op mijn mobiel zag ik dat het half 12 was.
‘Trusten Liesbeth.’
‘Trusten Teskees.’

‘Meiden?’ hoorde ik mijn moeder schreeuwen. Geïrriteerd ging ik rechtop zitten. ‘Wat?’ vroeg ik. ‘Hoelaat moeten jullie naar school?’ vroeg ze. ‘Gewoon,’ zei ik, terwijl ik naar mijn wekker keek. Hij gaf aan dat het kwart voor acht was. shit kwart voor acht. ‘Shit!’ vloekte ik terwijl ik opsprong. ‘Wat is er tes?’ vroeg Liset slaperig.
‘Het is al kwart voor 8.’
‘Shit!’ zei Liset nu ook.
‘Moet ik broodjes voor jullie maken?’ vroeg mijn moeder vanaf beneden. ‘Ja graag!’ schreeuwde Liset terug. ik rende naar mijn kast en gooide die helemaal overhoop omdat ik geen leuke kleren kon vinden. Uiteindelijk kwam ik uit bij een spijkerbroek, wit hemdje en een blauwdenim spijkerblousje. Snel trok ik het aan en ik verdween in de badkamer om mijn make-up en haar goed te doen. Na heel lang gepruts te hebben met mijn haar, besloot ik dat het beter was als ik het in een staart deed. Op mijn mobiel zag ik dat het 5 voor acht was. Oké, ik zou geheid te laat komen. Liset en ik snelden ons naar beneden, waar mijn moeder broodjes had gemaakt.
‘Dat eet ik op de fiets we ofzo,’ zei ik. ‘Wel eten hè meiden! Nou doei doei!’
Snel gaven Liset en ik onze moeder een kus en we renden de deur uit. De broodjes propte ik in mijn tas. 4 broodjes? Hallo? Zoveel hoef ik niet te eten hoor! ‘Poep, ik heb geen drinken en koek gepakt!’ zei Liset. We maakten rechtsomkeerts en liepen weer terug naar binnen. Mamskees keek ons raar aan. ‘Pakjes en koekjes vergeten!’ legde ik uit terwijl Liset koekjes en pakjes pakte voor ons beide. ‘Daaaag!’ riep ik naar mijn moeder.
‘Wauw, hoelaat is het?’ vroeg ik aan Liset. ‘Jij hebt een coole mobiel,’ was haar antwoord. Terwijl ik op de fiets sprong pakte ik mijn mobiel uit mijn zak. Oeps, 10 over 8.
‘Kak! Het is 10 over acht. Redden we het om in 10 minuten naar school te fietsen?’ vroeg ik aan Liset, terwijl ik het antwoord wel wist. Het was zoiezo wel 20 minuten fietsen naar school, en dan moest je ook nog naar je kluis enzo.
‘Nee.’ Was lisets droge antwoord. We fietsen richting school, toen we op de helft waren kreeg ik een sms van Hannah.

Waar ben je? Te laat? De les is al 10 minuten bezig. Xx

‘Shit, de les is al 10 minuten bezig!’ zei ik tegen Liset. ’10 minuten? Is het al half 9 dan?’ vroeg Liset verbaast. ‘Ja blijkbaar!’ zei ik terwijl ik op mijn mobiel keek, die aangaf dat het 5 voor half 9 was. ‘Mijn mobiel loopt een beetje achter denk.’
Mijn mobiel begon alweer te trillen, dit keer was het Nicole.

Waar is Liset? Is ze ziek ofzo? Meneer Yelton heeft net gekeken of iedereen er was, maar hij heeft niet opgeschreven dat Liset er niet is. Als je haar nog ziet ofzo, zeg dan maar dat ze dit uur beter niet kan komen, anders zet hij neer dat ze te laat is. xx

‘Oh Liset nikkel zegt, dat je beter niet kunt komen dit uur,’ zei ik terwijl ik het smsje aan Liset liet lezen. ‘Nou dan ga ik niet hoor, anders dan moet ik om 8 uur op school zijn. Zeg maar dat ik het tweede uur kom.’
Ik stuurde Hannah en Nicole allebei iets terug.

Ja, verslapen. Ben nu aan het fietsen. Heeft hij door dat ik er niet ben? Heeft hij al andere absent gemeld? xxxx

We hebben ons allebei verslapen, zitten nu op de fiets. Maar ik ze komt niet, het tweede uur wel. Xx

Ja hij heeft niet doorgehad dat je er niet bent, je kan beter niet komen denk ik. Zie ik je wel het tweede uur. xxHans

‘Okee, wat gaan we nu doen dan? Het tweede uur begint pas over een half uur en we zijn nu bijna bij school al,’ zei ik peinzend. ‘Geen idee. Ik heb dat lied van Beugelbekkie in m’n hoofd,’ zeurde Liset. ‘Hoe gaat die ookal weer?’ vroeg ik. Liset begint te zingen, en ik weet de tekst ineens ook weer.
‘Kijk nou! Ik ben een beugelbekkie! Vriendjes, hou daar je mond maar over. Disco! De hele wereld is geeheeek!’ zongen we samen. Ineens fietste er een meisje langs ons, die ons vreemd aankeek. Ik lachte keihard en Liset deed mee. ‘Omg awkward!’
‘Nu heb ik dat lied van My life as a teenage robot in mijn hoofd!’ jammerde ik. ‘Oh die!’ zei Liset, en we begonnen ook die samen te zingen.
‘Vijf uur, ik wordt gebeld om te skaten op de skatebaan vlak bij de stad. Maar van mijn moeder moet ik de aarde beschermen tegen wezens van buiten af. Want als robot als robot kan dat nieehieeeet het is gewoon mijn lot als een teener robot is gewoon mijn lot teener robot, lot!’
‘Waar slaat dat lied eigenlijk op?’ vroeg ik me hardop af. ‘I dunno,’ zei Liset. ‘Okee, andere liedjes?’
‘Jimmy Neutron!’ riep liset ineens heel enthousiast. Ik sloeg mijn hand op mijn hoofd, Liset vond Jimmy neutron vroeger altijd leuk, maar ik heb het altijd maar zo’n stom programma gevonden. Laatst had ik de hele tijd dat liedje in mijn hoofd.
‘drie, drie, twee, twee, een, een. Op weg naar de maaaaan. Daar komt Jimmy aan. ben benieuwd wat hij nu weer gaat beleveeeen. Altijd een slim idee, hij maakt dingen mee,’ zongen Liset en ik. ‘Ja, en verder dan?’ vroeg Liset. Ik haalde mijn schouders op. ‘Geen idee. laten we gewoon een stuk overslaan.’
‘Dit is de titeeeel songgg. Van Jimmy neeeeuuuutroooooon.’
‘Oké, maar nu gaan we stoppen want we komen bij school en op school ga ik niet zingen,’ zei Liset. Op mijn mobiel zag ik dat we nog 10 minuten hadden voordat het tweede lesuur begon. Oh joh, dan hadden we precies genoeg tijd. Ik liep naar mijn kluisje toe opende hem.
Ik fatsoeneerde mijn haar en make-up bij het spiegeltje in mijn kluis, en deed wat deo op.

Het rooster gaf aan dat mijn klas nu bij Duits zat. Hierna hadden we Frans. Serieus, wie bedenkt nou dat je Duits en Frans achter elkaar hebt?
Ik propte mijn franse boek in mijn tas en gooide mijn kluis dicht. ik liep naar lisets kluis, die aan helemaal aan de andere kant was.
‘Hee Teskees!’ zei Liset toen ik aan kwam lopen. ‘Hai liesbeth. Wat heb jij?’
‘Bio. Bah.’
‘Ah inderdaad bah. Ik heb Frans. Dubbelbah.’
Op dat moment ging de bel. Ik zei Liset gedag en liep naar het Franse lokaal, onderweg kwam ik Milou en Hannah tegen. ‘Teskees!’ zeiden ze in koor.
‘Jij dacht, laat ik eens lekker uitslapen?’ lachte Milou. ‘Ja, lekker toch!’
We liepen naar het Franse lokaal, waar we een saai uur Frans hadden. Toen we het lokaal binnenliepen, waren de tafeltjes uit elkaar geschoven en lagen er proefwerkblaajes op de tafels.
‘Huh we hebben toch geen s.o?’ zeiden een paar kinderen verward. ‘Jawel, jullie hebben een s.o van de woordjes van les 1 en 2,’ zei de lerares. Ik wist wel dat ze ons haatte.
‘Ja maar ik heb niet geleerd!’ ‘Dat is gemeen!’ ‘Ik ga een één halen!’ schreeuwde iedereen door elkaar. De lerares lachte, zie je wel, ze genoot hier van.
‘Ja Tessa, we gaan niet met z’n drieën naast elkaar zitten. Ga hier maar zitten, naast Tina.’
‘Ja maar dit is mijn plek!’ zei ik verontwaardigd.
‘Geen gemaar. Of wil je soms een 1?’ zei de lerares spottend. Ik keek haar vuil aan en ging naast Tina zitten. Één voordeel, Tina was superslim dus bij haar kon ik afkijken. Één nadeel, Tina haatte mij en liet me vast niet afkijken bij haar.
Ik plofte neer op de stoel naast haar en de lerares begon met het uitdelen van de opgave blaadjes. Ik keek naar de woorden, maar ik had geen idee wat de vertaling was. Van de 20 wist ik er 5. Voorzichtig keek ik bij Tina. Gelukkig zag ze het niet en kon ik zo 5 antwoorden van haar overnemen. Maar toen ik gewoon aan het denken was, stak Tina ineens haar vinger op.
‘Mevrouw, Tessa is aan het afkijken bij mij!’
Shit.
‘Oh dat is niet waar Tina. Ik bedenk de antwoorden gewoon zelf!’ zei ik. ‘Tessa, lever je blaadje maar in en ga maar even naar de gang. Ik noteer een 1 in het Magister.’
‘Ja maar dat is gemeen! Ik was niet aan het afkijken! Tina liegt,’ probeerde ik nog. De lerares lachte, ‘Tina liegen? Tina liegt nooit.’
Tina keek me spottend aan en ik stond op en liep naar de gang. Het blaadje leverde ik express niet in. De lerares en Tina konden de pot op!
Eenmaal op de gang smste ik Harry.

Ben eruit gestuurd, omdat ik ‘afkeek’. Stomme trut verklikt mij gewoon. Nu heb ik een 1. Ik mis je Harry!  xx

Ik leunde wat achterover, legde mijn benen op de tafel en gooide mijn hoofd in m’n nek. Na een tijdje begon mijn mobiel te trillen.

Tessa! Wie? Toch niet Milou of Hannah? Ik ram dat mens in elkaar. Ik mis jou ook zo erg. Waarom ben je nu niet hier? Ik wil je. x

Ik keek lachend naar het schermpje, om het stukje ‘ik wil je’. Beter had ik niet gelachen, want een paar mensen in de gang keken me vreemd aan.
‘Ah trek je niks aan van mij, ik en mijn telefoon hebben wat lol,’ zei ik terwijl ik met mijn hand een ‘laat maar’ gebaar maakte.

Harry! nee niet Hans of Milou, Tina was het. Wanneer is de finale nou? Dan komen wij naar jullie toe hoor! Xxxxxx Lalaloveyou

over drie en een halve week. Haha misschien zitten we er wel helemaal niet in schatje. xLoveyoumore

Hallo? Niet in de finale? Dan zou iedereen wel doof en blind moeten zijn.

Tuurlijk zitten jullie wel in de finale sukkel! Jullie zijn supergoed. Oh ik mag zo weer de klas in. Xoxo

Ik stopte mijn mobiel in mijn zak en liep de klas weer in.

*tijdsprong, de jongens zitten in de finale en het is nu drie dagen voor de finale*

‘Tes schiet nou eens op!’ riep Liset naar boven. We hadden afgesproken om met Milou, Hannah, Nicole, Eline en Anna-lotte outfits te kopen voor de finale. De jongens hadden geregeld, dat wij vip-kaartjes konden krijgen.
‘Ja ja ik kom al!’ schreeuwde ik terug terwijl ik mijn mascara terug in het bakje gooide en de trap af snelde.
We namen de bus richting de stad, waar we afgesproken hadden met de anderen. Eline, Anna-lotte en Nicole waren er al.
‘Haaaii,’ zeiden we ze gedag. ‘Milou en Hannah zijn er nog niet zeker?’
Lachend schudde Nicole haar hoofd, ‘nee die zijn natuurlijk weer een beetje laat.’
10 minuten later kwamen ze eindelijk aangerend. ‘Sorry! We zijn een beetje laat!’ verontschuldigde Hannah zich.
‘Zou het?’ vroeg Liset lachend. Anna-lotte keek op haar denkbeeldige horloge, ’10 minuutjes maar.’
Milou en Hannah lachten en we stonden op.
‘En nu, shoppaa!’ schreeuwde Eline,terwijl ze een vreemde sprong maakte.
We liepen winkel in en winkel uit, zo ongeveer 4 uur lang. Pas toen de winkels gingen sluiten hadden we allemaal een complete outfit.
‘Zo, nu ben ik moe.’ Anna-lotte liet zich zuchtend neerploffen op een bankje en ik ging naast haar zitten. ‘Zo, nu hebben we mooie outfits.’
Liset ging er ook naast zitten, ‘zo nu heb ik honger.’
Hannah lachte en Milou zei: ‘Zo, nu gaan we wat eten.’
We stonden allemaal weer op en liepen naar de McDonalds. ‘Nee!’ zei ik, toen ik de lange rij zag staan. ‘Wat?’ vroeg Eline, waarna ze haar hoofd omdraaide en ook ‘nee’ riep.
‘Nou en, ik heb honger dus dan wachten we maar even in de rij,’ zei Liset terwijl ze de deur open deed en naar binnen stapte.
‘Of we beuken iedereen weg en gaan vooraan staan,’ was Milou’s plan.
‘Goed plan, maar ik denk niet dat het gaat lukken.’
‘Dan maar wachten.’
We gingen in de rij staan, en toen we eindelijk aan de beurt waren, namen we allemaal wat.
‘Ik wil graag een McKroket, zónder saus,’ zei ik. Ik vond die saus die erbij zat zó vreselijk vies, dus ik zei altijd dat ik zonder saus wilde. ‘Ja, komt eraan.’
Even later zaten we met z’n allen aan een tafeltje, en tot mijn grote verbazing hadden ze geen saus op mijn McKroket gedaan.
‘Neee, er zit saus op bij mij!’ riep Liset. Liset hield ook niet van die saus, en wilde dus ook altijd zonder. ‘Jemig, die mensen luisteren gewoon niet naar je hè!’
‘Ik ga even een nieuwe halen,’ zei Liset, en ze stond weer op. Even later kwam ze weer terug. ‘Zo, nu kan ik eten.’
‘Over drie dagen is de finale gewoon al he! Weet je hoe snel dat is!’ zei Anna-lotte ineens. Nu ik er over nadacht was dat inderdaad heel snel.
‘Het is heel snel gegaan eigenlijk, ik weet nog dat we de eerste liveshow bij Eline en Anna-lotte thuis keken, en dat is al superlang geleden,’ dacht ik hardop. We lachten nog een beetje over allemaal dingen die we de afgelopen weken hadden gedaan, en gingen daarna weer naar huis allemaal. Ik was zo moe, dat ik ’s avonds in bed meteen sliep.

‘Joehoeeee!’ riep Anna-lotte, terwijl ze op de deur met het bordje ‘One Direction’ erop klopte, hierachter was de kleedkamer van One Direction, waar de jongens waarschijnlijk waren.
De deur werd meteen opengegooid door Niall, die Anna-lotte meteen naar zich toe trok.
Ik keek de kleedkamer in, wawoo dit was zó groot. Harry stond nonchalant tegen de muur aangeleund aan de zijkant van de kleedkamer, en hij keek me ontdeugend aan, met zijn scheve lachje.
Ik keek hem lachen aan terwijl ik naar hem toe huppelde en half op hem sprong.
Harry tilde me op en we draaiden een soort vreemd rondje. Daarna zette hij me weer neer en gaf me een lange, zwoele zoen.
Toen we klaar waren met zoenen, besloot ik de anderen ook allemaal maar even gedag te zeggen. Toen ik me omdraaide, was de kleedkamer wel erg vol. Ik sprong op en gaf Zayn en Liam een dikke knuffel. Daarna ook Marlou en Iris, die er ook waren. Ook gaf ik Niall en Louis een knuffel, en tot mijn grote verbazing was Daisy er ook.
‘Hée Daisy! Wat leuk dat je er ook bent! Ik wist helemaal niet dat jij ook kwam,’ zei ik tegen haar.
‘Ja, Louis nodigde me uit, en ik zei natuurlijk geen nee!’ lachte ze. Ik gaf haar ook een knuffel en plofte toen neer op de bank, naast Louis.
Hallo, ik ga trouwen met Harry want hij is lekker. (:
Avatar gebruiker
TessaStyles
 
Berichten: 10504
Geregistreerd: 13 aug 2011, 20:11

Re: I'm secretly in love with you

Berichtdoor TessaStyles » 14 aug 2011, 16:31

‘Pff ik ben best wel moe,’ zei ik terwijl ik mijn hoofd op Louis’ benen legde, en mijn benen over de leuning van de bank liet vallen.
Louis lachte en zei: ‘Nou, je moet nog een hele avond hoor. Niet in slaap vallen tijdens ons optreden!’
‘Val maar in slaap bij TheQueenBee’s’ zei Marlou lachend. Ik lachte met haar mee. TheQueenBees was een groepje ‘dames’ dat ook in de finale zat, maar One Direction mocht hun niet. Ik kende ze niet ‘echt’, maar ten eerst zongen ze niet mooi, ten tweede waren ze heel lelijk in hun vreemde jurken met zwart en gele strepen, en ten derde waren ze in alle filmpjes veel te bitchy en irritant.
‘Ik zweer het, als zij winnen, spring ik uit het raam!’ zei Niall. ‘Doe maar niet,’ zei Anna-lotte, terwijl ze haar armen rond niall’s middel sloeg.
Hannah kwam aanhuppelen en ging half naast, half op Louis zitten, wat nog moeilijk was, aangezien ik ook op Louis lag. Louis gaf haar een klein kusje op haar mond.
Blijkbaar zag Daisy het, want eerst schrok ze en daarna leek ik wel verdriet in haar ogen te zien. Ze stond op en rende de kamer uit. Ik zag Louis ook schrikken en hij rende haar achteraan.
Verbijsterd bleven wij achter. Ik keek iedereen aan met een ‘wat-was-dat?’ blik en sprong toen ook op om Louis en Daisy achterna te gaan.

‘Loulou!’ schreeuwde ik naar Louis, die geschokt omdraaide. Ik rende snel naar hem toe en toen ik zag dat hij tranen had sloeg ik mijn armen om zijn middel heen.
‘Wat is er?’ vroeg ik bezorgd.
‘Ik weet het gewoon niet meer tes,’ zei Louis snikkend. Ik probeerde me te bedenken wanneer ik Louis voor het laatst zo verdrietig had gezien. Dat was toen wij onze relatie verbroken.
‘Wat weet je niet meer lou? Wil je het vertellen?’
‘Alles, ik doe het gewoon helemaal verkeerd, alweer.’
Ik keek hem niet begrijpend aan en doordat Louis moest huilen, rolden er ook tranen over mijn wangen.
‘Wat heb jij gedaan met Daisy?’ vroeg ik voorzichtig.
‘Ik weet het niet, ik vind Daisy leuk, maar ik vind Hannah ook leuk. Daisy was er vaak de laatste paar weken,’ vertelde Louis.
‘Zij vertelde mij dat ze mijn leuk vond, en ik vond haar ook leuk. We gingen bijna zoenen zelfs,’ vertelde Louis snikkend.
‘Bijna?’
‘Ja.’
‘Weet je dat zeker?’
‘Ja.’ Ik hoorde soort schokje in Louis stem.
‘Louis, kijk me aan. Weet je dat zeker?’
‘Nee.’
‘Wat nee?’
‘Nee we gingen niet bíjna zoenen, we hebben gezoend.’
Ik zuchtte. ‘Wanneer?’
‘Vorige week. Ik wilde het vergeten, er niet meer aan denken. Maar dat is niet gelukt.’
‘Louis, je kunt zoiets niet vergeten, ik kan het je vertellen.’
‘Ik voel me zo’n sukkel weetje!’ Ik keek Louis aan in zijn betraande waterige ogen en drukte hem dicht tegen me aan. Het leek wel alsof hij niet ophield met snikken.
‘Zal ik even bij Daisy gaan kijken?’ vroeg ik.
Louis knikte, ‘ja maar wat moet ik dan gaan doen?’
‘Het vertellen aan Hannah.’
‘Nee, dat wil ik echt niet.’
‘Louis het moet. Anders dan krijg je veel te veel drama.’
‘Maar wat als ze boos wordt?’
‘Tja, dat risico heb je. jij werd ook boos toen je achter Harry en mij kwam.’
‘Ja… maar…’
‘Maar wat? Zal ik Hannah halen?’ stelde ik voor.
Louis knikte zwakjes. ‘Blijf jij hier dan?’ vroeg ik terwijl ik opstond en keek naar het hoopje Louis dat op de grond lag. ‘Ja, ik blijf hier.’
Ik droogde mijn tranen en liep terug naar de kleedkamer. ‘Hans, wil je even komen?’ vroeg ik voorzichtig aan Hannah. Ze keek me vragend aan en liep toen mee.
‘Heb je gehuild teskees?’ vroeg Hannah toen we op de gang stonden. ‘Ja, maar dit gaat niet om mij. Dit gaat op Louis. Hij moet het een en ander vertellen.’

Ik liep met Hannah mee naar Louis, en liet ze toen even alleen.
Ik ging opzoek naar Daisy. Na een lange tijd zoeken, kwam ik in de wc’s aan. ‘Daisy?’ vroeg ik terwijl ik op alle deuren klopte. ‘Daisy is hier niet!’ bitste een stem, die ik ergens van herkende, maar ik kon niet plaatsen wie het was.
‘Sorry,’ zei ik zachtjes. De deur van de wc ging open en ik zag Rebecca van TheQueenBees naar buiten stappen.
‘Oh, ben jij niet dat vriendinnetje van Harry? Tessa ofzo?’ vroeg ze. Ik knikte, ‘ja dat ben ik ja.’
‘Oh,’ snauwde ze. Ik keek naar de jurk die ze droeg. Wat was dit voor jurk? Zoiets lelijks had ik echt nog nooit gezien.
Zonder iets te zeggen liep QueenBee Rebecca langs mij de wc’s uit. Ik keek haar verbijsterd aan.
‘Tessa?’ vroeg ineens een stem, die ik herkende als die van Daisy.
‘Dais? Ben je hier?’ vroeg ik. Ik hoorde wat gesnik, en toen het ging het allerachterste wc-hokje open. ‘Ja,’ zei Daisy, die met betraande ogen de het hokje uit liep. Ik liep naar haar toe en sloeg mijn armen om haar heen.
‘Wil je praten?’ vroeg ik. ‘Ja, maar niet hier.’

‘Dus Louis zoende jou?’ vroeg ik aan Daisy. Ze knikte. ‘Ik wist natuurlijk wel dat hij met Hannah had, maar ik kon het niet laten om hem terug te zoenen. Het was zo fout,’ jammerde ze.
Ik sloeg mijn armen om Daisy heen en wiegde haar zachtjes heen en weer.
‘Het is niet jouw fout, het is Louis’ fout. Louis is heel goed in vreemdgaan weetje,’ zei ik, half lachend.
‘Hoezo?’ Daisy kijkt me nu vragend aan. ‘Nou, toen ik met Louis had, zoende ik dus met Harry maar dat probeerde ik te vergeten, maar ondertussen ging Louis dus vreemd met Hannah, mijn beste vriendin,’ leg ik uit.
‘Oh dat is inderdaad wel gemeen!’
Ik knikte, ‘ja, toen eindigden we onze relatie. Maar het was wel beter.’
‘Denk je dat Hannah en Louis het nu ook uitmaken met elkaar?’
‘Ik weet het niet, dat moeten ze zelf beslissen. Hannah voelt zich vast kut.’
‘Ik ook.’
‘Ja, dat snap ik.’
We zaten nog een tijdje gewoon en praatten wat, tot Louis ineens binnenkwam. Hannah stond achter hem.
‘Daisy, kan ik even met je praten?’ vroeg hij aan Daisy. ‘Ehm ja hoor.’
Ik keek Louis trots aan, en liep toen weg, naar de kleedkamer waar iedereen nog zat te wachten.
Toen ik de deur open deed, begon meteen iedereen door elkaar te roepen.
‘Wow jongens,’ zei ik terwijl ik mijn handen als een soort beschermlaag voor me zette, ‘doe even rustig.’
‘Waar zijn Louis, hans en Daisy?’ vroeg Milou. ‘Die zijn met z’n drieën in gesprek. Ze vertellen het zo wel. Ik heb nu alleen maar honger. Gaat er iemand mee naar de kantine?’
‘Ja, ik heb ook honger dus ik ga mee!’ zei Anna-lotte terwijl ze opsprong. Niall en Liam gingen ook mee.
Eenmaal in de kantine aangekomen, wist ik niet wat ik moest kiezen. Alles was zo lekker. Niall wist het blijkbaar ook niet, maar hij schepte zijn hele bord vol.
‘Niall, ik ruim je kots niet op als je vanavond moet kotsen hoor,’ zei Anna-lotte.
Iedereen lachte en Niall keek beteuterd. ‘Doe jij het dan Liam?’ vroeg Niall die Liam hoopvol aan keek. Maar liam lachte en schudde zijn hoofd. ‘Nee, niall, sorry, maar zulk soort dingen moet je zelf oplossen.’
‘En jij dan Teskees?’
‘Nope. Dus geef dit taartje maar aan mij.’ Ik pakte het appeltaartje die Niall net op zijn bord zette en zette het op mijn eigen bord. Hoe kon hij nou het laatste appeltaartje nemen?
‘Maar dat is mijn appeltaartje!’ zei Niall. ‘Nee, dat is mijn appeltaartje,’verbeterde ik hem.
We aten ons eten snel op en liepen toen weer terug.
Nadat we even terug waren in de kleedkamer, kwamen Louis, diasy en Hannah binnen. Louis vertelde het hele verhaal over dat hij had gezoend met Daisy, en hij heeft het toen ‘uitgemaakt’ met beide.
‘Zo, nu ben ik weer single pringle!’ zei hij lollig. Niall keek hem waarschuwend aan. ‘Hé, dat is mijn tekst he!’
Waarna iedereen heel hard lachte.

‘Oh ik ben zo zenuwachtig!’ zei Harry. ik vond het wel schattig dat hij zo zenuwachtig was voor de finale, wat natuurlijk volkomen logisch is. Ik zou doodgaan van de zenuwen als ik in de finale van xfactor zou staan.
‘Nou, je doet het vast geweldig!’ zei ik terwijl ik hem nog dichter tegen me aan drukte. Harry keek me lachend aan en duwde zijn lippen op de mijne. Zijn tong drong mijn mond binnen en zo stonden we even te zoenen. Tot Louis het moment verpestte.
‘Ehm Hazza en Teskees, ik wil het moment niet verpesten,’ begon Louis. ‘Dat heb je al gedaan lou,’ zei ik. Louis praatte gewoon verder, ‘maar we moeten komen.’
Ik keek om, in de deuropening stond een vrouw, waarschijnlijk iemand van de xfactor die vanalles regelde, die mij glimlachend aan keek.
Ik had helemaal niet gemerkt dat er iemand was binnen gekomen.
‘Oh, wij moeten gaan,’ zei Harry. goh, alsof ik dat nog niet doorhad. Ik drukte nog een keer mijn lippen op de zijne, en liet hem toen los.
De andere jongens gaf ik ook nog een knuffel, de andere meiden volgden ons voorbeeld. ‘Kom, laten wij ook gaan,’ zei Eline terwijl ze naar de jongens zwaaide, die met de vrouw mee liepen ergens heen.
‘Ja,’ stemden we allemaal in.
Na een tijd zaten we in het publiek, bijna helemaal vooraan, en de show ging beginnen.
‘Ik ben benieuwd hoe TheQueenBees het doen,’ zei Anna-lotte, die naast mij zat, lachend. Ik lachte mee, ‘ja inderdaad. Nouja, vast niet beter dan onze vriendjes.’
Terwijl ik ‘onze vriendjes’ uitsprak, besefte ik pas dat dé Harry Styles mijn vriendje was. Dat er zoveel meisjes jaloers op mij waren. Dat mijn vriendje misschien wel xfactor ging winnen.
Ja, dat was mijn vriendje.
Na heel lang zeurgepraat van die presentator, kwam als eerste het optreden van Barbara. Ik was blij en niet blij dat zij in de finale zat. Ze was superaardig en lief, dus ik gunde het haar echt dat ze in de finale zat, maar aan de andere kant was ze zó goed, dat ze misschien wel beter was dan One Direction. We moesten nog langer wachten, want toen kwamen TheQueenBees.
Nee, dit was gewoon vreselijk. Als zij zouden winnen, sprong ik echt uit het raam. Eindelijk kwam One Direction. Ze zongen drie liedjes, torn, your song en only girl in the World.
Het was gewoon zo schattig om ze daar zo te zien staan, en hun stemmen waren om te smelten.
Wat ik niet wist was, dat omdat Harry steeds naar mij keek, de camera steeds op mij gericht stond.
‘Tes, je ziet je hoofd heel groot op dat scherm daar,’ zei Milou lachend. Ik schrok op uit mijn gedachten en keek naar heb scherm, en inderdaad, op dat scherm was mijn hoofd groot te zien. Ik sloeg van schrik mijn hand voor mijn mond, maar richtte me daarna weer op Harry, en de andere jongens natuurlijk. Ze zongen verder met Your Song.
Na afloop praatte de presentator even met ze. ‘Je vriendin, Tessa, schrok wel even toen ze zichzelf op het grote scherm zag he!’ zei de presentator lachend. Harry lachte met hem mee en ik sloeg mijn handen voor mijn gezicht, aangezien de camera weer mijn richting op ging. Milou en Anna-lotte haalden samen mijn handen voor mijn gezicht vandaan en ik keek Harry lachend aan.
Daarna zwaaide ik even naar hem en de show ging weer verder.

Eindelijk was het zover, ze hadden al hun liedjes gezongen, de presentatoren hadden een heleboel gelult en de juryleden hadden een hoop complimentjes gegeven, maar ook wat kritiek.
Maar nu werd de uitslag eindelijk bekend gemaakt. Nouja, als ze zeggen dat de uitslag bekend wordt gemaakt, duurt het meestal nog een uur voordat je weet wie er nou heeft gewonnen.
Ik keek naar de jongens, ze stond met z’n vijven naast elkaar op het podium. Allemaal hadden ze hun armen om elkaar heen geslagen en hun gezichten stonden gespannen. Het zag er zo lief uit, dat ik het liefste naar ze toe was gerend, maar dat deed ik maar niet.
‘De winnaar van xfactor 2011 is geworden,’ zei de presentator terwijl hij eindelijk het briefje uit de envelop haalde. Ik greep anna-lotttes en Milou’s hand vast en kneep er heel hard in.
‘ONE DIRECTION!’

THE END
Hallo, ik ga trouwen met Harry want hij is lekker. (:
Avatar gebruiker
TessaStyles
 
Berichten: 10504
Geregistreerd: 13 aug 2011, 20:11


Keer terug naar Verhalen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten

cron
ForumMaken.nl - Webcubes